Şimdi Ara

Behzata balon diyenlerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 gblık video indirmesi kadar saçma bir sey var mı? Kaf geo kazık tamam ama kaf matematik serisi kitap hariç parasını hakediyor, durduk yere kotuleyenler bilin ki rakip eliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74C81C5CF -- 8 Ekim 2017; 16:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• behsat hocam forumdan çıkarmısnız burası instagram değil
  • Ben sadece faydasini gördüm o yüzden diyorum

• Brye balon diyen yok brnin kitaplarının fiyatlarına balon diyenler vardı bir ara.Ancak o fiyatlarda gerçeği yansıtmıyormuş.Br şart değil , alana da karışan yok forumda .

Ayrıca trolleniyorsa konu bil ki ya takas yada yalama konusudur.Onun haricinde brciler bir yere brci olmayanlar bir yeredir.Birbirlerine düşmanda değillerdir.

NOT : Brci değilim.
  • mantığa bak aklsdkladlkslkhlka
  • Söylemediklerime tercüman oldun.

• Ya ben iki kere izledim ama adam da ekstra bir şey göremedim.

Ayrıca dediğiniz gibi sorular onun mu?

Hayır.

Neden bu kadar Behzat deyince akan sular duyuyor anlamadım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    seni sevmiyorum ayt kim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sorular nereden çalıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babilov

hocam sorular nereden çalıntı

yazdığı kitapların içinden ya bire bir çalıyor ya da o soruların rakamlarını değişip videoda anlatmıs oluyor sonra da gelsin paralar
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    kimin yazdığı kitaplar hocam? anlayamadım demek istediğini
  • İnternette eğitime katkı yapan hocalarımızın yaptığı işe son derece saygı duyuyorum. Behzat, Umut Öncül, KimyaÖzel vs vs gibi hocalarımız olmasa temel lise belasına kalacaktık az daha.
  • adam seni zorluyor mu gel benle çalış, kitaplarımı, derslerimi al diye? adam o kadar emek verip saatlerce video çekiyor karşılığında da emeğinin parasını istiyor. istemiyorsan almazsın ileri zeka. bu mantıktaki adam üniversiteye gidecek Q:EW:QEQ
  • İndirmedim ve söylüyorum behzat balondur.
  • Ulan yukarda behzati karekokle endemikle falan karsilastirmislar.

Birader o kitaplar sana konuyu saatlerce anlatiyor mu ?

Behzat Türkiye'nin en iyi matematik eğitimi sağlayan adamdır.

Biraz tuzlu ama adamin dediklerini yaparsan konuyu amfide anlatacak kadar iyi öğrenirsin...

• br ve yaptığı işi yeren,öven ya da takas için açılan konulardan iğrenmeye başladım şu siteyi açınca açılan başlıkların yarısından fazlasının bu ve benzeri olması tahammül edilebilecek bir şey değil şu adamla ilgili konu açmayın fikriniz size kalsın kardeşim tamam adam iyi bravo almak isteyen sitesini biliyor gidip alsın kazıklanacaksa ki dershane,özel ders yerine geçecekse kazıklanmak olduğu kanısında değilim bırakın kazıklansın takas yapmak isteyen (beleşe getirmek) de başka bir yol bulsun pm atsın millete özellikle birkaç tip var 5 konu arka arkaya açıyor kafayı yedirtiyor almayacak adam da almaz yeter (u)lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinavlarinefendisi -- 8 Ekim 2017; 18:27:33 >
  • Bir arkadaş bunu alacağınıza şu kitapları alabilirsiniz demiş ama param var onu da alırım bunu da alırım, sorun ne? Bir de dalları arasında fark var yani biri konuyu öğretmeye dayali bir sistem diğeri öğrendiğini uyguladığın sb'ler. Ben de o kitapları alacağına on kilo bulgur yirmi kilo fasulye alırsın desem ne kadar mantıklı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kimin yazdığı kitaplar hocam? anlayamadım demek istediğini

Behzatın üstüne karekök çöz anlarsın
  • behzata balon diyenlerin çoğu sene sonunda üzülür en azından limit türev integralini dinleyin

tecrübeyle sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 8 Ekim 2017; 18:47:29 >
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    hangi konudan mesela? problem çalmışsa bu hoş bi şey değil. zibilyon tane soru üretilebilir problem adına. ama bazı kalıp konularda güzel soru üretmek zordur. 4 5 farklı kaynak çözdüysem şu ana kadar her birinde benzer sorular gördüğüm konular oldu. her yayınevi piyasadaki sorulardan serpiştirir böyle konularda.
  • quote:

hangi konudan mesela? problem çalmışsa bu hoş bi şey değil. zibilyon tane soru üretilebilir problem adına. ama bazı kalıp konularda güzel soru üretmek zordur. 4 5 farklı kaynak çözdüysem şu ana kadar her birinde benzer sorular gördüğüm konular oldu. her yayınevi piyasadaki sorulardan serpiştirir böyle konularda.

Problemi karekökten almamıştır orası kesin karekökün sbsinde iyi problemler yok yani Valla tek tek atarım burayada buna harcayacağım vakti ders çalışarak yada kafa dağıtarak geçiririm , yani behzat haterı ,antisi değilim sabahtan akşama kötüliyim , kopya sorularını tek tek ifşalıyım falan, işsiz adamın işi o , kazanırsam bu sene uğraşırım belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.