Şimdi Ara

Behzat hocayla çalışıp etkilenmeyen var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçen hafta, hoca bi radyo programındaydı. dinleyeyim dedim, çekiliş yapacaklarını açıkladılar. katıldım bende. (hayatım boyunca instagram kullanmadım ama bi 5dk açıp katılayım dedim, kazandım:D) kaf1+ kes yapıştır geldi elime. vardı ama yine de kitaplığımda boş bir kopyasının bulunmasını istedim. imzalı olmasını da özellikle istemiştim, imzalı geldi.

kitap kargoyla bana ulaştığında evde kimse yoktu. kitapları aldım hızlıca aça aça koltuğa oturdum.
    imzalı olarak gelmişti: yüzümdeki mutluluğu görmeniz gerekirdi anlamak için sanırım. ama bi an durup ciddileştim.
    bir şey farkettim: bu adam benim hayatımı felaket bir şekilde değiştirmişti.
    yaklaşık bir yıl önce donanımhabere girmiştim. millet mat çalışıyordu, nerden çalışacağıma bakmak için. birisi br yi önermiş, ben de bir bakayım dedim. öyle başlamıştım. ama bu adam diğer matematik öğretmenlerinden farklıydı. hem dersi anlatmayı seviyordu, yani işini seve seve yapıyordu, hem de size bir fikir aşılıyordu. ne iş yaparsanız yapın, adam gibi yapın, düzgün olsun işiniz. farketmeden matematik çalışmayı deli gibi sever oldum, boş vaktimde, açıp birkaç mat testi çözeyim diyorum.
    benim hocayı çok sevmemin sebebi şu: derslerini satın aldığımda kafamdaki düşünce şuydu: ulan hiçbişey bilmiyoruz, bari biraz da mat çalışalım da 5 6 net yaparızdı (ygs de 23, lys de de 20 küsür yapabildim. ygs kötü gelince bırakmıştım:( ). ama bu adam bana dersleri sevdirdi, severek çalışma isteği verdi.
    dersleriyle karşılaşmış olmasam bugün muhtemelen dandik bir ünide okuyor olacaktım. ama şimdi evdeyim ve deli gibi derslere çalışıyorum ve vaktin nasıl geçtiğini farketmiyoum bile. benimle aynı durumda olan var mı?

bu arada, yaklaşık bir yıl önce bu forumda bir başlık altında br önerilmişti, onu öneren arkadaşa sonsuz teşekkürler, farkında olmadan o da hayatımı değiştirdi.

yazmak istediklerim bunlardı, selamlar, iyi geceler, hepinize kolay gelsin arkadaşlar

• Adam bildiğin ünlü yazar olmuş vay be imzalı kitap falan yakında kitap yazar motivasyon ygs 2017 tayfada kahveyle foto atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın malumun hayatını değiştirdiğini iddia eden ergen.

• iddaa etmedim, değiştirdi.
    18 yaşındayım evet, ergen sayılırım lakin anlayamadım, size dokunan nedir, neden böyle bir üslüp takındınız?

böyle herifler konuşmayı bilmedikleri için hayatta hep dışlanırlar. sonra neden öyle oldu neden böyle oldu
  • behzat hocam nasılsınız
  • hahahahaha
  • Barış hocam siz misiniz . Kes yapıştır çok detaylı olmuş en ufak bir yer kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hahahahaha
    olm niye taşlıyosunuz bu adamları bu kadar ya.
    valla hiç anlam veremiyorum arkadaşlar, sebebi nedir???
  • Sıradan, velet bir hoca.

Ayrıca gözünü para bürümüş, eğitimin açığından kendi çapında olabildiğince yararlanıp, öğrencilerin hayalleri,ailelerinin umutlarını sömüren kan emici sıradan bir matematik öğretmeni. Eğitim fakültesinde köşede bir yerde arkadaşlarıyla sigara içerken, aklına köşeyi dönecek bir fikir getirmiş ve bu şekilde yolunu bulmuştur.

Not: Sen nesin ki diyecekler için yazayım tıp fakültesi mezunuyum, Behzat mehzat çöpleri fazla da büyütmeyin, bu ülkede çok değerli insanlar var. Biraz da gerçek kişilere saygı duyun.

• gözünü para bürümüş derken??
    ben buna katılmıyorum. insanlar yakınıyolar eskiden ücretsizdi şimdi neden ücretli diye. sebebi gayet basit kardeşim, adam eskiden 10 sayfalık bir dökümanla konuyu anlatıp bitiriyordu. şimdi nerden baksan 30 sayfa. kitap basıyorlar, bir konu için günlerce uğraşıyorlar. bir kurumda öğretmenlik yapmıyor, burdan kazandığı parayla hayatını kazanıyor.
    sizin kafanızla düşünecek olursak, bütün dershaneler kan emici, bütün özel üniversiteler kan emici, hatta birkaç yıl öncesine kadar da devlet üniversiteleri kan emiciydi. hepsini kapatalım bitsin gitsin o halde.
  • esekmatur kullanıcısına yanıt
    Bu adam troll dikkate almayın.

Gözünü para bürümüş derken banada öyle geliyordu yalnız istanbulda yaşamak harbiden zormuş çok para lazım

Şöyle örnekleyeyim komşun geliyor sana diyorki oğluma bütün matematiği anlatatırmısın ygs lys ama herşeyi detaylıca

ayrıca hiçbir kitaptan olmasın kendin kaf hazırla ordan anlat.

Para istemezmisin istersen ne kadara halledersin bu işi. Kaç ay süreceğini tahmin et ve yorumunu yaz saat 3 e kadar bekliyorum
  • Kes yapıştırı kaça satarsın o kutsal defter olmadan ders çalışamıyorum
  • Lan ne behzatmış millet tapıyor resmen

• Behzatı sevmessin tamam , ben de deliler gibi sevmiyorum fakat adamın yaptığı işe laf atanlara sadece gülüyorum :D
  • İnsan hakları nelerdir
    “İnsan Hakları”; İnsanın insan olarak doğmakla elde ettiği haklara insan hakları denir. Yani insanlara doğuştan verilen, verilmesi gereken haklardır. Temel insan haklarından bazıları şunlardır.
    a. Yaşama Hakkı
    b. Sağlık Hakkı
    c. Eğitim Hakkı
    d. Mülk Edinme Hakkı
    e. Seyahat Hakkı
    f. Haberleşme Hakkı
    g. Kanun Önünde Kendini Savunma Hakkı
    h. Hak Arama Hakkı
    i. Seçme ve Seçilme Hakkı
    j. Özel Yaşamın Gizliliği Hakkı
    k. Devlet Hizmetlerinden Eşit Olarak Yararlanma Hakkı…

3.maddeye iyi bakın, Eğitim HAKKI. Devletler temel insan haklarını vermek zorundadır. Herkese eşit eğitim hakkı sunulmalıdır, aksi takdirde böyle tavuk yolucuların fanboyları olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esekmatur -- 6 Kasım 2016; 2:20:30 >
  • herkese eşit eğitim hakkı verilmelidir diyor. sanki ülkede eğitim var:D
    neyse. kardeşim, o eğitim hakkını sana devlet vermek zorunda, behzat hoca değil. zira adam başına silah dayayıp on liranı almıyor, kendi isteğinle alıyorsun.
  • Devlet eşit verseydi, yani okuldaki hocaların behzat ayarında anlasaydı sen de yolunacak tavuk haline gelmezdin. Ağzının salyaları akarak ellerini ovuşturan bu eğitim çakallarına öylesine bağlanmışsınız ki gerçekleri göremiyorsunuz.

• Kes yapıştır defteri virali inanmayın gençler.

• pffff lan ne aptal saptal insanlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekmatur

Sıradan, velet bir hoca.

Ayrıca gözünü para bürümüş, eğitimin açığından kendi çapında olabildiğince yararlanıp, öğrencilerin hayalleri,ailelerinin umutlarını sömüren kan emici sıradan bir matematik öğretmeni. Eğitim fakültesinde köşede bir yerde arkadaşlarıyla sigara içerken, aklına köşeyi dönecek bir fikir getirmiş ve bu şekilde yolunu bulmuştur.

Not: Sen nesin ki diyecekler için yazayım tıp fakültesi mezunuyum, Behzat mehzat çöpleri fazla da büyütmeyin, bu ülkede çok değerli insanlar var. Biraz da gerçek kişilere saygı duyun.

Hacı eğitim fakültesi dedin de, adam uçak mühendisliği mezunu. O benzetme olmamış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.