Şimdi Ara

behzat hoca probleler 2 yi eklemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bir de almayı düşünen var mı ?

Ben bugün, Sitedeki konu anlatım kısmındaki problemlerin 1. kısmını izledim.Birde udemy problemler 1'i deneyeceğim.

2 'yi alıyorum.Keşke 3-4 çıksa, soru çözse pekiştirse falan.

Orijinalden alıntı: MoneyWizard007

Ben mecbur alacağım.Ygs geçse bile, Bölümüm için (bilgisayar müh) orda da çok önemli.Yazın matematiğin anasını bece-- anasını ağlatacağım.

Ben bugün, Sitedeki konu anlatım kısmındaki problemlerin 1. kısmını izledim.Birde udemy problemler 1'i deneyeceğim.

Reeree RööRöö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubai -- 7 Mart 2014; 23:49:26 >

Vikings
    Talk to the Trees
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Yayınladığı dakika aldım ama sayı problemleri dışındakilerde sağlam soru yok. Basit anlatmış , belki eklemeler yapar.

sor çözümümü var ?

Orijinalden alıntı: erenimo96

quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Yayınladığı dakika aldım ama sayı problemleri dışındakilerde sağlam soru yok. Basit anlatmış , belki eklemeler yapar.

sor çözümümü var ?

Zaten soru çözümü üzerinden mantığını kavratıyor. Sorulara başlamadan konuyla ilgili bilinmesi gerekenleri anlatıyor.

Vikings
    Talk to the Trees
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah razı olsun(!) sınava 2 hafta kalmış...

Orijinalden alıntı: Rubai

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Ben mecbur alacağım.Ygs geçse bile, Bölümüm için (bilgisayar müh) orda da çok önemli.Yazın matematiğin anasını bece-- anasını ağlatacağım.

çok az zaman kaldı ve 2. koyduğu kısım soru vermeyen bi kısımmış bakınca anladım :D

indirirsen bu arada bi pm beklerim

dostum öncekileri, açıkça sosyal ortamda paylaşmıştı.Ondan paylaştım.Artık yeni paketler, direk paralı olarak çıkıyor.Yoksa problemler 1 indirdim.Bedelini ödemedim.Ptt matik'i görünce ininal a yükleyip, Behzat hocanın hakkını vereceğim.

öhhö öhhö

• pdf olmadan nasıl çalışıyorsunuz?

Bu arada isteyen üslü sayılar ve mutlak değer kaflarını derecegruptan temin edebiliyormuş.Ben istedim 4+4 lira.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.