Şimdi Ara

Behzat gereksiz diyen rakip eliyordur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık ve net hocalarageldikle falan boy ölçüştürmeye çalıştırıyorlar 😡😂😂

Vural hocayı en son gördüğümde coğrafya anlatıyordu hjhjhj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutsuzyum -- 24 Ekim 2016; 22:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zeki adam tekte herşeyi kapıyor
  • Behzatıda burdakiler coşturdu adam akilli ekipmanda almiyor napiyo paralari hocalarageldik kac kisilik ekip adamlar kaliteli iş yapiyor para vericekseniz onlara verin hakediyolar

• merhaba Vural hocam nasılsınız

• B€hzat fanboy.Video izlemekle derece mi yapılır kalemi eline alacaksın çözeksin yapadığını soracaksın.Behzat,Hocalara geldik zaman kaybıdır.Behzat Bazı yerlerde bir şey katar fakat hocalara geldik vs hiçbir şey katmaz.1Saat video izlemek 1 konudan gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

merhaba Vural hocam nasılsınız

Ula vural hoca olsam yazmaya tenezzül edermiyim

• iyidir sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • behzat hocanın sağlayacağı yararın yüzde biri diğer hocalardan gelmez

• behzat hoca 21 yüzyılın en iyi video matematik ders öğretmenidir.
  • Futbol takımı taraftarları böyle kapışmıyor la
  • Olum hocalara geldik nesi yeterli lys konularında tonguçtan bi farkı yok
  • Ygs lys doneminde hic videodan calismadim. Benlik degil sevemiyorum. Kanli canli hoca tercihim her zaman. Iyi derece yapanlarinda hic izledigini gormedim cevremden. Sana katkisi olabilir ama izlenecek diye bi sey yok. Herkes de izlemiyor. Sanki ygs lys ye sadece bunlardan calisir gibi bi alginiz var onun yerine giderim fasikul alirim onu cozerim kendim. Cok abartildi niye abrtildigini da anlamis degilim

• ya ne gereksiz adamlar var hayatında tek behzat videosu izlememiş hocalara geldik diyor, kafanızda tahta mı eksik? Hocalara geldik özetin özeti bir anlatım yapıyor, behzatsa her şeyi anlatıyor, hocalara geldik türev dinleyin bakalım ondan sonra soru çözerken kaç tane boşunuz çıkacak bi de behzat dinleyip görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

ya ne gereksiz adamlar var hayatında tek behzat videosu izlememiş hocalara geldik diyor, kafanızda tahta mı eksik? Hocalara geldik özetin özeti bir anlatım yapıyor, behzatsa her şeyi anlatıyor, hocalara geldik türev dinleyin bakalım ondan sonra soru çözerken kaç tane boşunuz çıkacak bi de behzat dinleyip görün

Arkadaşım behzat her türlü soruyu çözüp sana yapcak bişi bırakmıyor hocalara geldik konu anlatıp konu kavratacak soru çözüyor ben geçen sene behzatın adını duymadım hocalara geldikten dinledim 12 matı lysde yanlışım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Metunbak

quote:

ya ne gereksiz adamlar var hayatında tek behzat videosu izlememiş hocalara geldik diyor, kafanızda tahta mı eksik? Hocalara geldik özetin özeti bir anlatım yapıyor, behzatsa her şeyi anlatıyor, hocalara geldik türev dinleyin bakalım ondan sonra soru çözerken kaç tane boşunuz çıkacak bi de behzat dinleyip görün

Arkadaşım behzat her türlü soruyu çözüp sana yapcak bişi bırakmıyor hocalara geldik konu anlatıp konu kavratacak soru çözüyor ben geçen sene behzatın adını duymadım hocalara geldikten dinledim 12 matı lysde yanlışım yok

O senin gösterdiğin ekstra çaba sonucu aldığın bi sonuç,hocalara geldik değil de nerden dinlersen dinlemiş olup kendin aynı çalışmayı yapsan yine aynısı olurdu.Yoksa 200bin izlenmesi mi var adamların,200k kişi fullerdi matı

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

quote:

quote:

O senin gösterdiğin ekstra çaba sonucu aldığın bi sonuç,hocalara geldik değil de nerden dinlersen dinlemiş olup kendin aynı çalışmayı yapsan yine aynısı olurdu.Yoksa 200bin izlenmesi mi var adamların,200k kişi fullerdi matı

aynen öyle kardeşim behzat sana ekstra çalışman gereken kısımları çözüyor hg çözmüyor aralarındaki fark bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

quote:

quote:

aynen öyle kardeşim behzat sana ekstra çalışman gereken kısımları çözüyor hg çözmüyor aralarındaki fark bu

Br izleyince de her sey bitmiyor sadece hocalara geldik tek basina yetersiz sadece.hocalara geldik izleyerek baska hic bir konu.anlatim yardimi almadim diyen adama gulerim br eksik bir sey birakmiyor hocalara geldij izledikten sonra bazi.seyleri kendin soru cozerken vakit kaybederek bulman gerekiyor brde.kaftaki soruyu cozemeyince hemen brden ogreniyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.