Şimdi Ara

Behzat Ç yi şimdi bitirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ve kaç bölümdür düşündüğüm şey şu oldu:
    bu diziyi bu kadar zaman izlemediğim için salakmışım. hep behzat ç ne, ne biçim adı var, habire küfür ediyolar başka bişe yok diye düşünüyodum, mal gibi izlemedim şu zamana kadar, aman öyle düşünen varsa düşünmesin çünkü böyle bi dizi olamaz ya harbiden mükemmeldi, hele angarada yaşıyosanız benim gibi sevmemeniz imkansız. en iyi tr dizisidir izlediğim açık ara oyunculuk mükemmel her şey gerçek ya dizide. hala izlemeyen kaldıysa yeni sezona yetişsin hemen
    şimdi oha daha yeni mi izledin noob diye atlayanlar falan olur da böyle bi konu açan olmadıki kardeşim görelim behzat ç nin güzelliğini

• Aynı görüşteyim ulan şu dizi izlenirmi diye söyleyip duruyordum hatta forumda tartışmalarımda vardır.
    Ama gece tv'de birşey yoktu baktım bu dizi izleyim dedim ve sonra devamı geldi konuşmalar çok doğal kamera açıları süper normal gün ışığında çekilmesi süper önyargı kötü bişe harbi.
  • oha daha yeni mi izledin noob

demiyeceğim çünkü ben de daha bir bölümünü bile izlemedim ve böyle yazılanları gördükçe merak ediyorum , yakın zamanda başlayacağım sanırım.
  • Bende öyleydim ama Allah'tan erken farkettim. 20. bölümdeydi heralde ben farketttiğimde , o zamanlar Youtube'da bölümleri vardı , oradan indirip izliyordum günde 2-3 bölüm.
  • Ya o değil de şu Şule çok tatlı hatun ya

bkz.http://www.flickr.com/photos/basakgd/5572162493/in/photostream/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 8 Eylül 2011; 14:06:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.