Şimdi Ara

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
12.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Beklenen film geldi bakalım sonunda. Spoilerlere dikkat ederek film hakkındaki iyi-kötü görüşlerinizi yazarsanız seviniriz.

film iyiydi
  • Evet arkadaşlar ataşehir sinemasında 15.15 seansında filmi izledim diziyi izleyenlerin diziden pek farkının olmadığını anlayacaklardır tek fark küfürler bip li değil o yoksa diziyle aynı tadı aldım diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

Tek benzetenin ben olduğunu sanıyordum. Buradan alınmış kesinlikle
  • 10 dk ile bilet yandi :(
  • izleyenlerden iyi/kötü yorumları bekliyoruz. Lütfen spoiler verirken butonu kullanmayı unutmayın
  • Çok iyi filmdi.. Merak ettiğim şey, dizi bundan sonra film konusundan mı devam edecek yoksa dizi konusundan mı?

Film konusundan devam edilirse, işler karışır.
  • Çok iyi olduğuna katılmıyorum. Vasattı.
  • bence sinema olmamalıydı. çünkü beklenen gişeyi yapacagını zannetmiyorum.
  • Bence film iyidi acaba devam filmi gelecek mi ben onu merak ediyorum
  • Arkadaşlar diziyi izleyebilecek zaman yok ama kitabını aldım fırsat bulduğumda başlıyacağım sormak istediğim önce filmi izlersem anlarmıyım diziyle alakalı mı konusu
  • ekşiden çok pis spoiler gördüm film bitti

sakın bakmayın

• Bence ortalama bir behzat ç. bölümü tadındaydı. Aslında bu yorumu yapmamızın nedeni diğer bölümlerin muhteşem olması,yoksa bu filmde kendi içinde güzel bir filmdi. Film Emrah Serbes'in "Son Hafriyat" adlı kitabından çevrildi,yalnız kitap filme pek yansıtılmamış,sadece karakterler yansıtılmış,kitapda yazdığı gibi yapsalardı filmi bence daha güzel olacaktı. Bir de filmin süresi kısaydı 1 saat 45 dk,bence son hafriyat gibi bir kitaba en az 3 saatlik bir sinema filmi çekilmeliydi. Şimdilik yorumlarım bu kadar,bence daha güzel bir film olabilirdi.

• Filme gitmenizi tavsiye etmiyorum. Oturun dizinin 20.bölümünü ve sezon finalini üst üste izleyin bundan on kat daha fazla zevk alırsınız. Bu kadar bekleneni veremeyen, ağır, hiçbir şeyle alakası olmayan. Doyuruculuğu sıfır, müzikleri sıfır, konu işlenişi adam gibi değil ve senaryo çok yavan. Dizi çekmeye alışmaktan film çektiklerini unutmuşlar galiba. Hiç yoktan Serdar Akar gibi bir isme güvendiydim en çok o da beni hayal kırıklığına uğrattı. Barda filminde ki gibi özgünlüğü yakalayamamış. Küfürler dışında sinemanın nimetlerinden hiç yararlanılmamış. Hiç müzik kullanılmasa daha iyimiş. Kısacası Emrah'ın yazdığı dizi bölümlerinden biri olmuş. Hakan Boyav gibi bir oyuncuyu bu kadar kısa bir rol için mi kullandınız? Adam 3-4 kere anca gözüktü o kadar. Gene de oyuncu olduğunu ispatladı filmde tek oturaklı oyuncu oydu. Karakterler hiç iyi işlenmemiş. Hepsini 2-3 kere görüyoruz. Cansu Dere, Hakan Boyav, Selim, Eda. Selim hiç konuşmadı herhalde ya da ben fark etmedim? Sadece 2-3 komedi sahnesinden ibaret bir filmdi. Yazacak bir kaç şey çıkar da onlarıda benim gibi düşünenler yazsın.

Bu filmi bir nebze de olsa özlem giderdik niyetine sayıyor diziyi bekliyorum..

6/10

Film bitip isimler geçtikten sonra bir sahne varmış kaçırdık onu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Ekim 2011; 23:03:53 >

• Kitabı-dizisi-filmi her alanda muhteşem bir eser,film,dizi Türkiye'nin en iyisi ve uzuuun bi süre öyle kalacak.
  • arkadaşlar bu filmin diziyle bağlantısı var mı? diziyi hiç izlemedim de.
  • Hiç Behzat Ç. dizisini izlemedim. Bugün sıkıntıdan gittim sinema filmini izledim. Benim hoşuma gitti ama diziyi izleyen arkadaşlarım pek beğenmediler.
  • Valla 38 bölümün içinden birine çaktırmadan bunu koysalar, en iyi 5 bölüm arasına koyardım. Ama sinemada süper bir şey bekliyordum, biraz yorumları okuyunca beklentimi düşürdüm. Gene de tatmin etmedi.

Bir de bilinçaltı reklam varmış gibi geldi bana filmde:

Tahsin müdür yeni arabaları Renault'nun özelliklerini anlattı da anlattı. Üstüne Harun anlattı, hatta airbag falan var dedi. Sonra arabayla takla attılar, hiç bir şey olmamış gibi olay yerine gittiler. Sadece Behzat'ın kafası hafif kanıyordu o kadar

Edit: Yazılar geçtikten sonra vermişler o sahneyi. Sahneyi izlemediğim için tezim çürüdü mü bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 29 Ekim 2011; 1:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Hiç Behzat Ç. dizisini izlemedim. Bugün sıkıntıdan gittim sinema filmini izledim. Benim hoşuma gitti ama diziyi izleyen arkadaşlarım pek beğenmediler.

Dizinin mükemmel olmasından kaynaklanan bir durum bu,yoksa güzel bir filmdi,bu düşük kalite yakışmadı behzat ç. ye,filmin orjinal eseri olan "son hafriyat" da düzgün olarak aktarılmamış sinemaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Valla 38 bölümün içinden birine çaktırmadan bunu koysalar, en iyi 5 bölüm arasına koyardım. Ama sinemada süper bir şey bekliyordum, biraz yorumları okuyunca beklentimi düşürdüm. Gene de tatmin etmedi.

Bir de bilinçaltı reklam varmış gibi geldi bana filmde:

Tahsin müdür yeni arabaları Renault'nun özelliklerini anlattı da anlattı. Üstüne Harun anlattı, hatta airbag falan var dedi. Sonra arabayla takla attılar, hiç bir şey olmamış gibi olay yerine gittiler. Sadece Behzat'ın kafası hafif kanıyordu o kadar

Edit: Yazılar geçtikten sonra vermişler o sahneyi. Sahneyi izlemediğim için tezim çürüdü mü bilmiyorum.

Kitap o şekilde olduğu için Tahsin müdür öyle anlatıyor arabayı

Yazılardan sonraki sahnede noluyormuş?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.