Şimdi Ara

Behzat Ç. Espriyi Anlamadım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.startv.com.tr/dizi/behzatc/video-galeri/sayfa/1/behzat-c-2-bolum/4

Evet beyler.Linkteki 08:03'teki espriyi açıklayacak biri var mı ?

• or-an diye bir semt var .
  • ilk sezonu iyiydi.diğer sezonlar vasattı behzat ç nin. espriyi buraya yaz yardımcı olalım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada oran diye bi semt var orada harunun yapabildiği kadar kalsdfşs o bölümde gülmüştüm ben amirimin tepkisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: TartısmakmıIstıyon

ankarada oran diye bi semt var orada harunun yapabildiği kadar kalsdfşs o bölümde gülmüştüm ben amirimin tepkisine

Teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

ankarada oran diye bi semt var orada harunun yapabildiği kadar kalsdfşs o bölümde gülmüştüm ben amirimin tepkisine

Teşekkürler dostum

Hocam başta ben demiştim or-an diye bir semt var.Görmediniz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

ilk sezonu iyiydi.diğer sezonlar vasattı behzat ç nin. espriyi buraya yaz yardımcı olalım :D

3. sezonda çok sağlam bölümler vardı. Özellikle Akbaba'nın evinde geçen bölüm süper.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara'nın lüks semtlerinden bir tanesi Or-An
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

quote:

Teşekkürler dostum

Evet dalgınlık Peki orada Orhan'a diye mi espri yapıyor yoksa Orana diye mi ?

• orman-ankara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

quote:

quote:

Teşekkürler dostum

Evet dalgınlık Peki orada Orhan'a diye mi espri yapıyor yoksa Orana diye mi ?

Orana

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

ilk sezonu iyiydi.diğer sezonlar vasattı behzat ç nin. espriyi buraya yaz yardımcı olalım :D

3. sezonda çok sağlam bölümler vardı. Özellikle Akbaba'nın evinde geçen bölüm süper.

dogrudur ama 3.sezonda çok vasat bölümlerde vardı.bazı bölümler iyiydi bazıları vasat pek tutarlı değildi(benim görüşüm)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19'u izledim en son her pazar izliyorum lys bitince her gün 1 bölüm bu yaz bitireceğim diziyi
  • Süper diziydi.İzlediğim nadir türk dizilerindendi.Hele Behzat-Harun konuşmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Süper diziydi.İzlediğim nadir türk dizilerindendi.Hele Behzat-Harun konuşmaları.

Yaza kadar bitireceğim.Süper harbiden de.Soruşturmaya gittiklerinde Harun'un saçma sapan konuşması Behzat'ın ona tip tip bakması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.