Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.658
Cevap
59
Favori
492.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savcının işi çok temiz ilerliyor. Teori ürettirtmeyecekler bence yani demek istediğim bu bölümün sonundaki gibi savcının eski eşi gibi hiç adı geçmeyen isimler dahil olacak bu senaryoya. Gelelim Akbaba olayına, bu Adem veya Bora hangisi daha anlayamadım ölümü kesinlikle Aziz başkomiser, Nazlı ilişkisine değinecek. Çünkü Aziz ve Nazlı olayı hala gizemini koruyor + olarak neden vurduğu hala soru işareti. Bu işi birbirine bağlayacaklardır.

Bir de ekleme yapayım; Narkotikçide birşey var masum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 6 Ekim 2012; 3:31:26 >
  • bu startv nin sitesinde donma problemi benden mi kaynaklı ya.
  • 73.bölüm fragmanında arabadan atlayan Akbaba mıydı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

bu startv nin sitesinde donma problemi benden mi kaynaklı ya.

Yok hocam bende de oluyor.

• Bölümü beğendim fakat TV'den izlemem artık. Reklamlar delirtti dün beni. Bu dizide Ercüment oldukça çok iyi bölümler bizi bekliyor. Akbaba olayı gereksiz bir şekilde büyüttü. Niye düşünceye daldı, bana gereksiz geldi. Adam silahı bırakacak olsa elini havaya kaldırırdı. Gereksiz bir şekilde uzatılacak oda. Akbaba Harun'a ters davranıyor bu ara, yakında aralarında bir kavga geçicek demedi demeyin Son olarak, İyiler ilk görüşte tanınmaz sözü, Ercüment Çözer için söylendiği belli oldu artık.

• Yıldız tvden izleyin pek odnmuyor.

1 saat süreyi tekrar başlatmak için modemi resetleyin yani interneti açıp kapatın süre yeniden başlar.
  • ŞULE ACIK KILO ALINCA BISEYE BENZEMIS

NARKOTIKCI HATUN BEHZATA SARKACAK GIBI
  • Güzel bölümdü ama çabuk bitti.
  • otunuzu .okunuzu

• Ellerini yıkamadım de mi?
    Pis.
  • Behzat abisinin arabasini kullanicak galiba artik
    Abisini niye gostermediler bu bolum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saatlik diziye yayın akışında 2 saat vermişler, 1 saat reklam izletecekler. En iyisi netten izlemek artık.
  • bu star tvnin sitesinde pazar gecesi sansürsüz işi yalan mı oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bu star tvnin sitesinde pazar gecesi sansürsüz işi yalan mı oldu?

ekstralarda oluyor hocam baktın mı oraya ?

http://www.startv.com.tr/dizi/behzatc/video-galeri/sayfa

Bende dedim acaba rtük ona da mı karıştı ne yaptı kontrol ettim ama geçen haftanın bipsiz bölümü duruyor listede.
  • Beyler spoiler yemiyim diye üsteki yorumlara bakmadım pazar 12 de sansürsüz yayınlancakmı bekleyeyimmi yoksa netden 720p izlicem??

spoiler yememem için alıntı yapın
  • eyv yazılımcı gördüm 71 bipsizi. valla ben bipsizi bekliyorum 72 için
  • tv de tekrarı ne zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

akbaba olayını iyicene saçmaladılar. akbaba bölümün sonlarına doğru olayı düşünürken adam silahı havaya kaldırıp yere bıraktıktan sonra sıkıyor fakat önceki bölüm öyle birşey yoktu adam silahı sıkmak için hayalete doğrulttu akbaba vurduktan sonra silahla birlikte yere düştü. akıl var mantık silahı bırakmak isteyen adam yukarı kaldırıp yere atmaz akbabanın müfettişe söylediği bakış açısı o yüzden saçma bırakacak adam direk bırakır yukarı kaldırmaz senaristler iyicene sıvamışlar.

Bunu yazmaya girmiştim.
  • bölümler gittikçe m.nyaklaşıyor .
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.