Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.693
Cevap
59
Favori
518.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Harun'nun verdiği röportaja göre filmin formatı değişmiş.

Aradaki sinema filmini izlemeden 2.sezona geçilebilir mi sizce? Yani film sezonlar arasında bir bağlantı oluşturuyor mu?
    Kısacası filmi seyretmeden 2.sezona geçmek keyfi kaçırır mı arkadaşlar?
  • Kaçırmaz. Ben dahil filmi izlemeyen çok kişi var forumda. Direkt devam 2. sezona.

O zaman filmde apayrı bir konu işleniyor. :) Ya da daha geçmişlerine falan gidiliyor belki de...

Keyfi kaçmasın diye ne fragmanı izledim, ne de konusunu okudum. Filmin nete düşmesini bekliyorum.
  • Film ayrı konu üzerine kurulu (2. kitap Son Hafriyat'ı anlatıyor).
  • Fragman güzel... Bu bölüm heycanlı geçicek gibi.
  • Son bölüm berbattı. Sahne tutarsızlıkları resmen diziden soğuttu beni. Behzat Harun'la karşılıklı konuşurken çat diye kesiliyor Behzat'ın evine geçiyoruz. Rüyamı gerçekmi belli olmayan bir sahne insan idrak edemiyor. Daha bunun gibi bir sürü sahne vardı takip edeyim derken resmen başım ağrıdı. Heralde diziyi kısa tutmak için sahne kesiyorlar ama kim yapıyorsa movie maker terk. Bu kadar kötü sahne geçişleri en son cüneyt arkın filmlerinde görmüştüm.
  • Neredesin Ercü reyiz?

Orijinalden alıntı: GökŞah

Diziyi biraz yumaştılar mı ne ? Sorgularda falan dayak yok Pilli Bebek'ten giren şarkılar yok sorgu sırasında ne bileyim Ercüment olmayınca tadı gitti gibi.Ama Erdal abimiz var

aynen
  • Beyler bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama biraz önce Behzat Ç.'nin ilk sezonunu seyrederken 4.bölümde öldürülen adamın torunu rolünde olan Poyraz Ertosun (Yamaç Telli) , bu sezon savcının kardeşi Savaş olarak oynuyormuş .

Ashes2Gnashers
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Beyler bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama biraz önce Behzat Ç.'nin ilk sezonunu seyrederken 4.bölümde öldürülen adamın torunu rolünde olan Poyraz Ertosun (Yamaç Telli) , bu sezon savcının kardeşi Savaş olarak oynuyormuş .

Bu ilk değilki kaçıcı bölümdü hatırlamıyorum.Harun'un "Yerim senin cevizini" repliğini kullandığı bölümde uyuşturucu patronu rolünde oynayan kişi sonradan Harun'un babası olarak diziye devam etti. İnsanı biraz salak yerine koyuyorlar.

• Böyle örnekler çok dizi içerisinde.

Orijinalden alıntı: 0RK

Daha önce dikkat edildi mi bilmiyorum da Harun'un yeni babasını 12. bölümde buldum :

@ORK Arkadaşımız zamanında bulmuş zaten.

• Bakalım yarın bölüm nasıl olacak :)

Orijinalden alıntı: GökŞah

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Beyler bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama biraz önce Behzat Ç.'nin ilk sezonunu seyrederken 4.bölümde öldürülen adamın torunu rolünde olan Poyraz Ertosun (Yamaç Telli) , bu sezon savcının kardeşi Savaş olarak oynuyormuş .

arkadaşlar paylaşıldı demişte ben ilk defa görüyorum

Aynen, ben de ilk defa görüyorum.

• Son 2 haftadır pek bir tat alamaz oldum diziden hele geçen hafta iyice bir cıvıdı. Umarım bugün adam gibi bir bölüm çıkar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.