Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.658
Cevap
59
Favori
492.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 38 bölüm 2 saatten 76 bölüm eder yabancı diziye vurursak 24 bölümden 3 sezon ediyor la!!!
    1 senede 3 sezon izledik 1 tek boş bölüm yoktu hepsi 10 numaraydı tüm ekibe helal olsun.
    Böyle sezon finali Prison Break ayarındaydı resmen
  • Arkadaşlar ben bu diziyi izleyemedim bu sene derslerim dolayısıyla şimdi izleyeceğim ama değer mi sizce 38 bölümü teker teker izlememe yoksa sezon finalini izleyip geçeyim seneye mi takip ederim artık? Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

Sonuna geldiğimde ister istemez 0RK'a sövdüm Vallahi helal olsun üstad, tebrikler.

Bu arada ben mekanlara takıldım ya. Behzat'la Şule'nin kahvaltı yaptığı mekan özellikle. Manzarayı acayip beğendim, yerini bilen varsa söylerse sevinirim Memduh Başkan'la yemek yediği yer de zaten çekimlerden belli: Hatipoğlu Konağı.

Şule'nin Ercü tarafından sözde kaçırılması olayını nasıl bağlayacaklar merak ediyorum; zira ne oldu da öyle depresyona girdi bu kadar sosyopatça bir plan yürütüyorsa, soru işareti.
    Bir diğer ilginç nokta ise sezon Berna'nın doğum gününde ölümüyle başladı, Şule'nin doğum gününde her şeyin ortaya çıkmasıyla bitti. Artık devamında bu konuya da değinirler.

sanırım o cd yi izledikten sonraki korkudan veya behzat a yaptıklarına karşı pişmanlıktan..sonuçta en başta nefret ediyrdu ama sonrasında hep nefret ettiğini düşünmüyorum behzattan..

@_Muktedir_

kardeş her saniyesini dikkatle izlemek gerekir kaçırma derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şekilli otomat -- 28 Haziran 2011; 0:55:49 >

• quote:

Sonuna geldiğimde ister istemez 0RK'a sövdüm Vallahi helal olsun üstad, tebrikler.

Bu arada ben mekanlara takıldım ya. Behzat'la Şule'nin kahvaltı yaptığı mekan özellikle. Manzarayı acayip beğendim, yerini bilen varsa söylerse sevinirim Memduh Başkan'la yemek yediği yer de zaten çekimlerden belli: Hatipoğlu Konağı.

Şule'nin Ercü tarafından sözde kaçırılması olayını nasıl bağlayacaklar merak ediyorum; zira ne oldu da öyle depresyona girdi bu kadar sosyopatça bir plan yürütüyorsa, soru işareti.
    Bir diğer ilginç nokta ise sezon Berna'nın doğum gününde ölümüyle başladı, Şule'nin doğum gününde her şeyin ortaya çıkmasıyla bitti. Artık devamında bu konuya da değinirler.

Annesi öldü diye depresyona girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

yanlış anladın bence,

annesinin ölümünü değil senaryo gereği Ercü Şule yi silah dayayıp kaçırmışsa Şulenin bu olay devamında girdiği depresyonu sordu el-Harezmi ...
    hani Gönül yanında kaldı ,Esra ilgilendi bi süre vs...

mutlaka, inandırıcılığı olsun diye yapmıştır,bu kadar kin biriktiren birinden beklenen bir depresyonvari rol ancak bu kadar olurdu

edit: spoilera alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 28 Haziran 2011; 11:21:25 >

• Anca izleyebildim , 0RK'un spoileri okumuştum heyecan olmadı ne yazıkki
  • 0RK bence Emre serbes arkadaşlar ben şüpheleniyorum artık
  • Sıfır Re Ka bencede dizi ekibinden birinin yakını-akrabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

quote:

yanlış anladın bence,

annesinin ölümünü değil senaryo gereği Ercü Şule yi silah dayayıp kaçırmışsa Şulenin bu olay devamında girdiği depresyonu sordu el-Harezmi ...

mutlaka, inandırıcılığı olsun diye yapmıştır,bu kadar kin biriktiren birinden beklenen bir depresyonvari rol ancak bu kadar olurdu

İyi de Ercü en başından beri Şule'yi tehdit ediyor zaten. O kaçırma olayı falan hikaye yani tuzak. Annesi Mine intihar edince depresyona giriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

quote:

quote:

yanlış anladın bence,

İyi de Ercü en başından beri Şule'yi tehdit ediyor zaten. O kaçırma olayı falan hikaye yani tuzak. Annesi Mine intihar edince depresyona giriyor.

Mine zaten çoktan ölmüştü. Şule buna sinirlenip Berna'yı öldürüyor. İlk öldürdüğü zaman intikam duygusunun verdiği nefretle (zaten o sahnedeki bakışlardan anlayabiliyoruz), açıkçası haz duyuyor yaptığı şeyden. Fakat sonradan kendi yaptığını gözleriyle görünce pişmanlık duyuyor ve depresyona giriyor. Kaçırma olayıyla bir alakası yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Sıfır Re Ka bencede dizi ekibinden birinin yakını-akrabası.

%99 öyle yahu
  • Arkadaşlar Haberturk, web sitesinde yılın dizisi anketi başlatmış. Desteğinizi bekliyoruz. Oylamaya tekrar tekrar katılmak mümkün.

http://www.haberturk.com/medya/haber/643423-sezonun-en-iyisini-siz-secin

Desteğiniz için teşekkürler..

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzer -- 28 Haziran 2011; 12:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Sıfır Re Ka bencede dizi ekibinden birinin yakını-akrabası.

%99 öyle yahu

O öyle olduğumu kanıtlamak içindi

Artık heyecanınızı kaçıracak bilgiler yerine, işinize yarayacak bilgiler toplamaya çalışacağım Bakın şimdiden diyorum ki büyük ihtimalle Tuncel Kurtiz ve Engin Günaydın kadroya katılıyor 2. sezon

• Tuncel Kurtiz gelmez. Sağlık sebebi yüzünden ezeli bırakmıştı.
  • Cansu Dere dedi bir arkadaş
    doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Cansu Dere dedi bir arkadaş
    doğru mu?

Cansu Dere sinema filminde oynayacaktı sonra seyirciler protesto etti ve geri alındı çünkü oyunculuğunu kimse beğenmiyor Cansu Dere'nin, bende dahil Nedense bi türlü ısınamıyorum ona yapmacık geliyor ve Türkiye'de ondan çok daha güzel, çok daha sempatik ve çok daha iyi oyuncular var.
  • Behzat Ç.'nin konusu varmış yahu.Bu aralar bu bölümde pek takılmadığım için ilk defa görüyorum.

Bana göre benim dönemimde çekilmiş olan diziler arasında tartışmasız en güzel Türk dizisi.Hatta Türk dizilerinden pek hoşlanmayan, sürekli yabancı dizi izleyen benim için yabancı dizilerden bile önde gelecek bir yapım diyebilirim.Erdal Beşikçioğlu zaten kendini aşmış bi aktör, muhteşem bir oyuncu.Dizide geçen konuşmaların filanda gerçekçiliği göz önünde bulundurulursa muhteşem birşey ortaya çıkıyor.Senaryo da muhteşem ayrıca.Sanıyorumki böyle bir finale zemin hazırlamak oldukca uzun sürmüştür.Yani ilk bölümlerden itibaren finali düşünerek senaryo yazmışlar, helal olsun.

Finalde çok fena ters köşe olduk.Öldürseler aklıma gelmezdi kızını itenin Şule olacağı.

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK
    Ha, hazır bu kadar yazmışken dizinin finalini de açıklayayım bari :

Behzat intihar edecek.

Hacı dizi finali dediğin yazıya dikkat etmeden spoilerı açtım ve çok temiz bi küfür ettim.Sana değil yani dizinin finaline çok pis bi küfür ettim fakat sonradan bunun bir duyum değil, tahmin olduğunu öğrenince derin bir "oh" çektim.

Bir de arkadaşlar 1-2 tane soru soracağım;

Ben Behzat Ç.'yi izlemeye biraz geç başladım.29-30. bölüm filan yayınlamıştı başladığımda.Bu dizi sanki bi ara iptal daha sonra olup yeniden başlamıştı, doğru mu hatırlıyorum?Eğer öyle ise kaçıncı bölümde iptal olmuştu hatırlayan var mı?

Diğer sorum ise;2. sezon tahmini ne zaman başlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 28 Haziran 2011; 12:57:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Bir de arkadaşlar 1-2 tane soru soracağım;

Ben Behzat Ç.'yi izlemeye biraz geç başladım.29-30. bölüm filan yayınlamıştı başladığımda.Bu dizi sanki bi ara iptal daha sonra olup yeniden başlamıştı, doğru mu hatırlıyorum?Eğer öyle ise kaçıncı bölümde iptal olmuştu hatırlayan var mı?

Diğer sorum ise;2. sezon tahmini ne zaman başlar?

Dizi hiç kesintiye uğramadı ancak pazar gününden pazartesiye alındı ve bir kaç hafta öyle gitti bir ara. Ardından gelen yoğun tepkiler sayesinde yeniden kendi günü olan pazar saat 20:00'ye alındı.
    2. sezonda büyük ihtimal eylül sonu ekim başı gibi başlar. Gerçi bu soruya bir arkadaş cevap vermişti ama şimdi bende tam hatırlayamadım

• Daha evvel seyretmediğiniz bölümler var ise bozuk kalitede olsa mutlaka seyredin, ancak o zaman senaryonun çekiciliği dinamikliği yerine oturur, oyunculuk performansları 1 numero, senaryo 1 numero Diziyi 2 ay evvel tesadüfen izedim(bir bölümünü) sonrasında burada başlığı görüp arkadaşlara sordum, nereden nasıl izleyebilirim? diye, internet üzerinden daha evvel yayınlanmış bölümlerinin hepsini izledim, kesinlikle önceki bölümleri izleyin.Bu dizi sadece ülkemizde değil eminim ihraç edileceği ülkelerde'de izlenme rekorları kıracak "buraya yazdım"
  • güzel dizi beaaa
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.