Şimdi Ara

Behzat analatik nasildir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dinleyen var mi ? 0 olan birisi için nasildir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ben dinledim ama pek beğenmedim açıkçası,başlamadan önce az çok biliyodum ama çok şey katmadı bana kenan karayı dinlicem onun yerine
  • Kenan karadan dinledim behzattan dinlemiyim mi sizce üstüne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analatik bilmiyorum ama analitik icin gereksiz vakit ve maddi kayiptir.Behzat bir balondur.Youtube de bir düzine hoca var.Ayrica videoya gerek yok karekok 0 geometri varsa elinde orada guzel anlatmis iyi ogrenirsin.Ayni sekilde çap'in fasikulunude oneririm.

Ama tüm samimiyetimle söylüyorum behzat bir balondur.Herkes sihirli değnek zannediyor adami yorumlara bakiyorum videonun altinda %70'i konuyu anlamadim diyor.Bu millet parali olan herşeyin daha değerli oldugunu düşünüyor ben bunu anladim.

• hocam yetersiz görüyosan kendini al bence ama farklı şeyler bekleme 100 civarı soru var klasik soru tiplerinin hepsinden 1 2 tane koymaya çalışmış
  • genel olarak beğenilmemiş ama ben beğenmiştim doğru demeti vs konularını da anlatıyor ayt de işe yarayabilir ama kenan karadan çok aman aman bir fark yok,hatta belki kenan kara daha iyi anlatmış olabilir.kenan karadaki videoların tamamını izleyip bitirdiğimde döner yazarım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.