Şimdi Ara

Behringer El Toro Gitar Seti (Revize Edildi! [21.04.13])

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Behringer El Toro Gitar Seti (Revize Edildi! [21.04.13])

Yaklaşık 1-1.5 yıl boyunca kullandım. Gitar başlarken büyük etkisi oldu. Yeni başlayanlar için oldukça ideal bir seçim olacaktır.

Gitarın sap ayarını epeydir yaptırmadım ancak yine de iyi durumda. Çalım konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Hiçbir perdede cızırtı sesi yok. En son Elixir tel takmıştım. Şu anda durumu pek iyi değil, ciddi alıcı olursa sakladığım Ernie Ball Regular Slinky ile değiştiricem. O konuda da sıkıntı yok yani. :)

Manyetikleri, potları ve switch'i gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Elektronik aksam olarak hiç bir sıkıntısı yok. Giriş seviyesi olduğundan dolayı ön yargınız olmasın. İster Blues, isterseniz Metal tonlarını rahat bir şekilde alabilirsiniz. Clean tonlarda da oldukça başarılı.

Behringer V-Tone GM108 amfiden bahsedecek pek fazla bir şey yok. Üzerindeki modellemelerle çok çeşitli tonlar alınıyor. Gitarın manyetiklerinin de uygun olmasıyla beraber oldukça geniş bir ton yelpazesi elinizin altında oluyor.

Setin içinde kromatik tuner da var fakat sorunlu olabilir yada ben çalıştıramadım, tam olarak bilmiyorum yani. Kullanma ihtiyacı da duymadım açıkçası, o yüzden fazla kurcalamadım. E peki ne işe yarıyor diyenler için: Kromatik tuner, gitarı bir çok farklı tona akort etmenize yarıyor.

Gitar askısı, gitar kılıfı ve bir adet jack normal paket içeriğinde var. Ekstra olarak ben de bir adet jack veriyorum. Bunun yanında alıcak kişiye yardımcı olması açısından Jim Dunlop tel sihirbazı ve 6-7 tane çeşitli pena da vereceğim. Fotoğrafta iki tane var olduğunu biliyorum, örnek olsun diye koydum.

Öncelikli olarak İstanbul içi elden teslim yapmayı düşünüyorum. Bu kadar ürünün kargo işiyle uğraşamam açıkçası.

Fiyat : 400 TL --- 350 TL

Sahibinden.com ilanı

Dip Not : Gitar sehpası dahil değil. Satmıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmr1 -- 4 Haziran 2013; 14:05:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.