Şimdi Ara

Beginner Premium Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar item mall da beginner premium paketleri gördüm. 2 paket var 150 silke.

A paketinin içeriğinde şunlar var: Beginner Premium Gold Time, HP Recovery Potion, Damage İncrease Scroll, Instant Return Scroll, 1-Day Skill Silver Time Ticket, Magic POP Card

premium gold time diyor. Bu pre aylık dimi? günlük veya haftalık bir şey değil?

Bir de 40 level üzeri kullanamaz diyor. 1 aydan önce 40 levelı geçersek bu item inventoryden silinmiyor dimi? yani böyle bir saçmalık yoktur umarım.

Kullananlar veya bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 2 Mayıs 2010; 18:19:24 >

• Bu paketi en avantajlı şekilde kullanacak olanlar farm yapanlar.Denemediğim için kesin bir bilgi verememekle birlikte;

39 levele kadar bu paketi aktive etmek mümkün.Karakter leveli 40 ı geçtiğinde de bitiş tarihine kadar etkisini korur.
  • hosgeldin! nerelerdeydin eski mod

cevap: 0 dan başlayıp 40 oluyorsun bunlar ile joymax 40 olanlara hediye veriyor. Ayrıca 40'ı geçersen etkisi bitiyor. Inventory den silinme gibi birşey yok. etkisiz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 2 Mayıs 2010; 18:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

hosgeldin! nerelerdeydin eski mod

cevap: 0 dan başlayıp 40 oluyorsun bunlar ile joymax 40 olanlara hediye veriyor. Ayrıca 40'ı geçersen etkisi bitiyor. Inventory den silinme gibi birşey yok. etkisiz olur

saolasın hoşbulduk.. YGS-LYS furyası bizi de aldı götürdü. 2 sınav arası biraz forum kasayım dedim

ama şimdi bu olmadı. 2 cevap geldi 2 si de birbirinden farklı. Biri diyor 40 levela kadar biri diyor 40 leveldan sonra da etkisi sürer.

plvl yaptırcam anca 150 silk parası biriktirebildim(züğürtlük diz boyu) 150 silke de silver pre almayım dedim. baktım orda paket var gold pre bişeyler diyor. 1 yıldır uzak kaldım oyuna hiç birşeyden haberim yok şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 2 Mayıs 2010; 18:57:57 >

•  Beginner Premium Paketleri

Başka Soru?
  • Ben etkisi bitmiyor die biliyorum hatta 2m sp li charlarim war 39 da basicam %150 weriyormuş 3saat boyunca sanirim 1 ayda 100 olurlar :D
  • anladık çok zekisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başka Soru?

seviye 40 üstü diyor 40tane sonra demiyorki 40üstüleri kullanamiyor acamiyor bence paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

seviye 40 üstü diyor 40tane sonra demiyorki 40üstüleri kullanamiyor acamiyor bence paketi

ben de öyle düşünüyorum. yani 40 üstü playerlar boşuna almasın diyor ama 40- playerlar 1 ay boyunca kullanabilir(benim anladığım bu yönde). 40 tan sonra etkisini göstermiyorsa ne anladım ben..

ayrıca %150 veremez çünkü gold premium diyor. silver bile %160 veriyor. gider silver pre alırım onun yerine aynı fiyata.
  • Etkisi Bitmiyorsa Çok İyi bir Paket Ama Mantıken Bitmesi Lazım İşim Ucunda Joymax var...

quote:

Orijinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

ben de öyle düşünüyorum. yani 40 üstü playerlar boşuna almasın diyor ama 40- playerlar 1 ay boyunca kullanabilir(benim anladığım bu yönde). 40 tan sonra etkisini göstermiyorsa ne anladım ben..

ayrıca %150 veremez çünkü gold premium diyor. silver bile %160 veriyor. gider silver pre alırım onun yerine aynı fiyata.

Sen Karıştırdın Silver %60 Veriyor Gold %100 Verior Normalde Ama Pakette %150 Veriyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 2 Mayıs 2010; 19:30:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Etkisi Bitmiyorsa Çok İyi bir Paket Ama Mantıken Bitmesi Lazım İşim Ucunda Joymax var...

quote:

quote:

Sen Karıştırdın Silver %60 Veriyor Gold %100 Verior Normalde Ama Pakette %150 Veriyor!!!

%160 derken %60 ı kastetmiştim ve %150 ne be vay canına joymaxa bak. eğer 40 tan sonra da etkisi sürüyorsa tutmayın beni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Etkisi Bitmiyorsa Çok İyi bir Paket Ama Mantıken Bitmesi Lazım İşim Ucunda Joymax var...

quote:

quote:

%160 derken %60 ı kastetmiştim ve %150 ne be vay canına joymaxa bak. eğer 40 tan sonra da etkisi sürüyorsa tutmayın beni

Tamam Ozaman Ben Yanlış Anlamışım..:)
    Dediğin Gibi 40'dan Sonra Etkisi Sürüyorsa Çok Güzel Bir Paket...
    40'dan Sonra Etkisi Sürmesede Güzel Hiç Değilse Farm Yapanlara Büyük Ölçüde Yararıvar...

• ben kullanıyorum şu an ve 40 lv geçtiğiniz zaman bile prenin hükmü geçmiyor
    yani % 150 3 katı gelmeye devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 2 Mayıs 2010; 20:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

ben kullanıyorum şu an ve 40 lv geçtiğiniz zaman bile prenin hükmü geçmiyor

3 Saat mi sürüyor?
  • quote:

oo süper.. peki günde 3 saat ve 1 ay mı sürüyor normal pre gibi?

bir de 40 tan sonra da etkisi sürüyor dedin dimi yanlış anlamadım?
  • quote:

biraz saçma değil mi??? ozaman herkes 39da basar saçma geldi bana valla.
  • @se[R]pentine
    evet 3 saat sürüyor ve 1 ay

@FeeL
    gençler neden saçma olsun_? oyun olmuş 110 lv kasması artık çok zor
    oyuna yeni başlayanlar için joymax oyunu cazip hale getirmeye çalışıyor bence çok normal
    ve buda kanıtı :D

• ooo harika.. powerlevel yaptırıp 39 da da bunu bastırcam.. süper
  • çok iyi olmuş. ayrıca farm yaparkende iyi olur.
  • quote:

çok iyi olmuş. ayrıca farm yaparkende iyi olur.

Sanırım cok zekiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.