Şimdi Ara

Beğenenler The conjuring'in nesini beğendi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerilim-korku filmi arşivim baya doludur.Ancak ben bu filmde klasik 5küsür imdb puanlı gerilim filmlerinden ötesini göremedim.Ya da izlemeden önce beklentiyi yüksek tuttum sanırım aklımda hep the others var o filmde gerildiğim kadar hiçbir filmde gerilmedim ben
    Sizin beğendiğiniz tarafı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korku seansı dar bütçeyle yapılmış kaliteli filmlerden.Bana korktunmu diye sorsan hayır ama arkadaşla izledik ve baya gerilmiştik.The others demişsin bir tek benmi sevmedim acaba bu filmi.Hayatımda izledigim en kötü filmlerden birisi the others.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlyThe

Korku seansı dar bütçeyle yapılmış kaliteli filmlerden.Bana korktunmu diye sorsan hayır ama arkadaşla izledik ve baya gerilmiştik.The others demişsin bir tek benmi sevmedim acaba bu filmi.Hayatımda izledigim en kötü filmlerden birisi the others.

Bilmiyorum valla the otherstaki gizem ve gerilim insanı çok çekiyordu.Ben baya baya bittiğine üzülmüştüm o filmin

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatiyılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: BlyThe

Korku seansı dar bütçeyle yapılmış kaliteli filmlerden.Bana korktunmu diye sorsan hayır ama arkadaşla izledik ve baya gerilmiştik.The others demişsin bir tek benmi sevmedim acaba bu filmi.Hayatımda izledigim en kötü filmlerden birisi the others.

Bilmiyorum valla the otherstaki gizem ve gerilim insanı çok çekiyordu.Ben baya baya bittiğine üzülmüştüm o filmin

Olabilir kardesim.Zevkler ve renkler tartisilmaz biliyosun :)

• Ahım şahım bir film değil açıkçası. Warren çiftinin olayın içinde olması ve Exorcist'e çakılan selamlar dozunda ve hoş. Cabin in the Woods'un korku sineması örneği gösterilebildiği bir dönemden geçiyoruz gayet normal
  • Bence gayet iyi bir filmdi korku ogesini son sahneye kadar hissettirdiler diger korku filmlerinden artisi buydu bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.