|
Avatar: The Last Airbender'ın devam dizisinden ilk görsel paylaşıldı

-
-
Senaryo "ay herkes üstüme üstüme geliyor" zırvası temelli değildir inşallah ya
Korrayı çooooooooook kötü bir senaryo ile sundular
Burda işe yarar bişey izlesek bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 27 Temmuz 2025; 0:35:16 >
-
Büyük ihtimalle akıllarındaki kaba taslak senaryoyu yapay zekaya sunup detaylı ve kaliteli bir senaryo yazdırdılar ve çok hoşlarına gitti, bundan da kazanırız dediler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avatar yine kadın olacak alenen feministlere oynuyorlar Aang'den sonra saçmalamaya devam edecekleri belli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar güzel ang in hikayesini anlatanlar
Nasıl oldu bu kadar saçma devam çektiler akıl almıyor
-
matrix filmide ayniydi. bazen yapimci bir omur boyu biriktirdigi tecrubeleri hayalinde bir omur boyu kurdugu hikayeyi tek seferde tek eserde basariyla kullaniyor ama sonra devami gelmiyor.
-
Ben de aynı şeyi düşündüm, yine bir kızı baş karakter yapmışlar. Harbiden şu feminizm mide bulandırmaya başladı.
Ayrıca bu kafayla bu seri ilkini aratır yine. Çizim tarzı farklı olacak deniyor e karakterler zaten farklı konu filan zaten farklı o zaman Avatar'lığıb nesi kalıyor ki geriye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında Korra'da her sezon farklı bir kötü karakter ve konu sunmak yerine tek bir olaya odaklanan bir senaryo izleselerdi çok daha iyi olabilirdi. Bu büyğk yanlışla birlikte çok iyi 2 villain'ı harcadılar. Zaten dizisi tam da burda sıçtı bence. Amon'u anında harcadılar. Lan oğlum böyle güzelim karakter böyle şipşak yok edilir mi. Ayrıca 3. sezondaki villain'ı da yine böyle harcadılar o da çok iyiydi. 1. ve 3. sezonları ve kötü karakterleri güzel 2. sezonu leş, 4. sezonu ise vasattı. He bir de herkes kolayca metal, lav, yıldırım fşlan bükebiliyordu. Bu tip özel yetenek, disiplin, irade gerektiren, herkesin yapamayacağı çok nadir yetenekler Korra'da resmen ayağa düşmüştü. Bu da çok rahatsız ediciydi. He şehir yaşamı, endüstrileşme, eğitim, öğretim, araştırma, bilim ve buna bağlı sistemlerle evet bu yaygınlaşabilirdi ama yine de böylesine zor şeylerin en basit bir güvenlik güçlerine kadar düşmesi insanı gerçekten diziden soğutuyor. Tabii bir de derinliği pek yerine olmayan ve kişinin bağ kurmakta zorlanacağı karakterleri de unutmamak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teknoloji sokmayacaklardı diziye. Teknoloji bitirdi en başta o diziyi
Daha mistik bir havadan gitmelilerdi. Teknoloji mekanik yerine mistiğimsi ilerlemeliydi
Yine dediğin gibi sağlam kötüleri harcadılar, çer çöpleri yücelttiler ve bükücülük çocuk oyuncağına dönmüştü iyice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna pek katılmıyorum hocam ben. Teknoloji ve şehir kesinlikle ana unsur değil. Etkisi büyük değil. Diziyi asıl mahveden şey o bahsettiğim konu bütünlüklerinin olmayışı, her sezon bambaşka konulara ağırlık verilmesi, sezonlardan 2.sinin berbat olması, son sezonun vasatlığız orlaması, karakter gelişimlerinin saçmalık seviyesinde aşırı hızlı oluşu(metal,yıldırım bükücülüğün ayaklara düşmesi sonraki seviye olan lav bükücülüğe geçilmesi,avatar Korra'nın şipşak dört elemente hükmetmesi, Aang'in öğrenmesi 3 sezon sürmüştü o da 3. sezonun sonlarına doğru ateş bükmeyi adam akıllı öğreniyordu), ana karakterlerin Son Hava Bükücü'deki gibi derinlikte ve orijinalikte olamayışları, uğruna izlenecek karakterlerin sadece 1. ve 3. sezonlardaki Amon ve Zaheer gibi önemli karakterler olmaları ve aptal senaristlerin bu 2 önemli karakteri çöp gibi harcaması. Ben olsam bu 4 sezonun 2 sezonunu Amon'a diğer 2 sezonunu da Zaheer'e ayırırdım hatta Amon'u 2. sezonda da harcatmazdım 4. sezonda geri getirirdim. Sonra son sezonu mükemmel bir savaş sahnesiyle taçlandırırdım tıpkı Son Hava Bükücünü son sezonu gibi. Hatta bu sefer teknoloji işin içine girdiği için savaş daha kompleks olurdu ama tabii ki tembel senaristler bununla ne kadar uğraşır buna ne kadar kafa yorardı bilinmez. Diğer yanlışlara da izin vermezdim. Metal bükmek maharet olurdu eğitim öğretimle olacaksa da elit askerler bunu bükebilirdi seçkin, bir grup asker. Öyle sıradan kolluk kuvveti metal bükemez. Herkes kan bükemez. Neyse ki kan bükme olayının bokunu çıkarmamışlardı bak en azında orasına şükür. Sonra kafasından patlamalar yapan hatunu da öyle harcatmazdım. En azından savaş meydanında öldürtdüm ölecekse uzun yaşayacak. Ya bak ana karakterler tıraş olsalar bile şu 2 kötüyü harcamasalar ve sezonları dediğin gibi yapsalar bu dizi yine yürürdü. Ana karakterler için izlemezdin ama kötüler için izlerdin. Onu bile yapmadı bu aptallar inanılmaz ya.
En Beğenilen Yanıtlar

Avatar yine kadın olacak alenen feministlere oynuyorlar Aang'den sonra saçmalamaya devam edecekleri belli.
|
Senaryo "ay herkes üstüme üstüme geliyor" zırvası temelli değildir inşallah ya
Korrayı çooooooooook kötü bir senaryo ile sundular Burda işe yarar bişey izlesek bari |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X