Şimdi Ara

beğendik kocatepede indirim !!!!, insanlar çıldırmış olmalı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
1
Favori
32.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beğendik yıkıldı mı sağlam duruyor mu merak ettim şimdi malum millet indirim deyince o yeri ya yağmalar içini harab eder yada direk buldozer gibi yıkar geçer talan eder.. Herhalde kazandıkları parayıda tadilata harcıyorlardır ay içerisinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

Orijinalden alıntı: apojitsu

quote:

Orijinalden alıntı: mercangage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemdum

birde LG 32LH3000 LCD televizyon kaldı mı?

kalmadı, sonuncusunu ben aldım

zaten 2 tane vardı bide az olan malları çalışanlar tüketiyosa nerde kaldı indirim

siz sonuna gelmişsiniz anlaşılan. saat 18:00'de satışa başlandı, en son ki lcd'nin satışı saat 20:30 civarı yapıldı. evet çalışanlardan alan oldu ama bu sayı 3 kişiydi...

tamamen gerçek dışı bir yorum ! saat18.05 de orda olmama rağmen butun urunlerın anında satıldığını, olanlarında sahıplerı ıcın odemesı yapılmak uzere ayrıldığını, gorevlıler resmen beyan ettıler

sırf LCD yı kacırmamak ıcın erken de gıtmıstım ustelık alalacele, saat 6 cıvarıda orda oldugumu, aldıgım gıda bolumundekı pasta fişlerıyle kolaycada belgeleyebılırım....

2 saat ordaydım, 2 saat boyunca kımseye satmadıkları gıbı, hala sahıplerı gelıp alıcak odeme yapıyorlar dıye basından attılar

olay şundan ibaret indirim saat 18 de idi ama 18 den önce gelenler personel hataları nedeniyle indirimli ürünleri satmışlardı zaten. yani ürün ayrılamaz kampanya 18 de başlıyor sen ürün ayırıyorsun nasıl bir mantıkdır. personel o kadar çığrından çıkmışdı ki magaza bi ara müşterilerin yönetimine verilse daha iyi olur diye düşündüm. az sayıda personele çok sayıda iş yüklenmişdi onlara hak vermiyor degilim ama kabalık yapmak ters hareketlerde bulunmak çok yanlış idi. begendigin müşteri kalite anlayışı gözümde iki paralık oldu. benim dikkatimi çeken indirimli ürünlere talep in olmayışı idi artık insanlardamı para yok yoksa indirimleri kimse begenmedimi yoksa her indirimin arkasında birşey çıkmasımı idi bilemiyorum.
    mesela kıyafet alıyım desen heryer defacto elektroniklerde gerçekden iyi indirimli olan ürünler teşhir ürünü vs..

• ya yaktıgım benzine yazık açıkcası dockers ayakkabı almaya gittim sadece yüzde 15 indirim vardı... zaten yüzde 10 u heryer yapıyor dockersta... 5 tl için almadım kıyafetler tam anlamıyla pazar malı işe yarar kumaş gömlek hiç bir sey yok... işe yaramaz kötü sabri özeller 60 tl den 30 a inmiş. neyse bomboş birşeydi...
  • Magazada en karlı bölümler bunlardı

Oyuncak
    Botlar (Dockers,Polo Club)
    Kahve Dünyası
    Restoran
    (yalan olmasın, birde kozmetikte, şampuan , diş macunları filan iyiydi. Colgate sıvı macunu direk %50 indirimle aldım. Migrosda fiyatı 8.5 tl, burada 4.37 tl idi)

Gerisi çok önemli degildi.
    Kasalarda organizasyon hatası vardı. Kasiyerlere üzüldüm açıkcası. Adam elinde bir kucak kıyafetle geliyor kasaya. Kasiyer güvenlik şeyinimi söksün, paketmi yapsın, ödemeyimi alsın ? Bu arada müşteride kuyyrukta ağaç oluyor. Kasiyer sadece barkodu okutup ödemeyi almalıydı.

Neyse theronin ailesi ile drizzt ailesi olaraktan kahve dünyasında muhabbet ettik , o güzel oldu. Kek, Karamelli machiato filan, %50 indirimle baya bi tatlı oldu

• Arkadaşlar dün akşam ben de beğendikteydim. Herşeyden önce trmareaclub'tan da tanıdığım apojitsu abimize teşekkür ediyorum. An be an bizi bilgilendirdi, sorulara cevap verdi. Dolunay indirimine gelince; 109 liralık ruba %100 yün pantolonu 33 liraya, 79 liralık ruba cotton pantolonu 24 liraya aldım %70 indirimle... 1 yaşındaki kızıma da yaşına uygun öğretici playskool oyuncakları, Şöbiyet ve kuru baklava aldım %50 indirimle... Tabii ki adana ve ciğer tavayı da %50 indirimle mideye doldurduk...
  • kasiyerlere suç bulmuyorum, müşteriler bazen gerçekten de adamı delirtebiliyor. Örneğin dün bir kokona almış eline birkaç tane bluz, kasada hepsini birer birer okuttu ve fiyat indirimlerini sordu kasiyere. millet sırada beklerken o kasada şunu mu alsam bunu mu alsam diye papatya falı bakıyodu. Neyse alacağını aldı sonra tekrar kasaya dönüp itiraz etti fiyatlara falan kasiyer kız 15 dakika dil dökmek zorunda kaldı, tabii bizler de başka şeyler döktürüyoruz ağzımızdan kadına

Apojitsu'ya bir not: Kasalarda barkod okuma sistemi olmadığı için barkod numaraları kasiyerler tarafından tuşlanmak zorunda oluyor. Bu, hem zamandan yana sıkıntı doğmasına hem de kasiyerin daha fazla efor ve dikkat sarfederek mental olarak çökmesine yol açıyor. Bilgi işlem sorumlusu olarak bir barkod okuyucu sistem oluşturman şart gibi duruyor abicim bizden söylemesi...

• Dün gittim ama yağma havası vardı kasalardaki personel indirimden bihaberdi %50 indirim olduğu söylenen ürünün indirimi %20 olarak değiştirildi vs....organizasyonda eksiklik çoktu çok amatörceydi...
  • ben 18 gibi ordaydım ilk baktıım yer lg ler oldu. ordaki görevli ellerinde olduuğnu söyledi. zaten 7 8 tane duruyorsu orda. alsdam mı alamasam mı derken hanımı arasdım tabi hemen fırçayı ç.ekti bize yeter artık lcd ler dedi. ama yine de aliim mi derken bi baktım kredi kartını evde unutmuşum. 899 bonusa 10 taksait kapıya üctrretsiz teslim süpper ötesi fiyattı. ama bu fiyatlar lcd lerin özlellikle de lg lerin yine bu fiyatlara belki daaha aşağılara ineceğinni işareti.
    aldıklarıma gelirsek
    1 adet pierre cardin gömlek 12 lira
    1 adet pierre cardin gömlek 15 lira
    1 adet pierre cardin gömlek 15 lira
    1 adet sarar gömlek 15 lira
    1 adet bebek mont 15 lira
    1 adet bebek napa mont 20 lira
    1 ader bebek kazak 5 lira
    1 adet bebek hırka 5 lira
    3 adet papia 2 li havlu kağıt tanesi 1 liradan 3 lira
    2 adet sosisi menü 6,45 tl( iyi malzemeli sossisli sandviç + ort boy kağıt bardak kola + mc donalds ın büyük boy patatesine eşit patates )

gelelim yorumlara
    10 civarı kasa olmasına rağmen çok sıra vardı. ve çok yavaş ilerliyordu. barkod sorun vardı çoğu ürünün barkodları belli değildi. kasiyerlerin bazen dakikalarca güvenlik zımbırtısını çıkatrmakla uğraşmak zorunda kaldığını gördüm. bazıları bi türlü çıkmıyordu. bi de beğendik kart muhabbeti vardı. benim aldığım kasadaki kız ısrarla yeni car vermezken yan kasadaki kız kartı olmayanlara hemen veriyordu. bizim kasda süreki başkasınınkini kullanma durumu oldu. benim bi gömlek yanlış düştü 5 lira daha pahalı çıktı başka gömleğin barokdunu yazmışlar üstüne. onu düzeltmek için bi daha sıraya girdim 30 dakkam gitti rahat. pierre cardin ve sarar gömlekleri yığınmların içinden buldum. zaten 3 5 tane markalı vardı 70 indirimli onları da ben aldım galiba. geri kalan gömlekler uyduruk markalardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ert1234

Keşke Apojitsunun dediği gibi olsaydı ama malesef 18.40 da magazada olmama rağmen hepsinin satıldığını söylediler.

Hatta orda duran 2 kutuyu sordugumda kutubaşındaki görevli satıldığını ve toplamda 12 adet getirdiklerini pahalıdır kimse almaz diye düşündüklerini söyledi.3 üde çalışana satıldıysa reelde 9 adet stok varmış yani.

3 saatlik alışverişimin 2 saatide giyim ve oyuncak kasalarında bekleyerek geçti.

Dolunayın elektronik ürünlerde hiçbir cazibesi olmadı anlayacağınız.

toplam stok 15 adetdi. şunu da belirtmek isterim ki personelinde alışveriş yapmaya hakkı var. ama kesinlikle personele ayırmak gibi bir durum söz konusu değil. o an orada kim varsa sırasıyla aldı ürünü. ayrıca bu tip bir ürünün bu fiyata saatlerce rafta alıcı beklemesi mantıksız bir şey zaten. anında satılması kesin olan bir üründü...

• quote:

Orijinalden alıntı: boranet

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten 2 tane vardı bide az olan malları çalışanlar tüketiyosa nerde kaldı indirim

siz sonuna gelmişsiniz anlaşılan. saat 18:00'de satışa başlandı, en son ki lcd'nin satışı saat 20:30 civarı yapıldı. evet çalışanlardan alan oldu ama bu sayı 3 kişiydi...

tamamen gerçek dışı bir yorum ! saat18.05 de orda olmama rağmen butun urunlerın anında satıldığını, olanlarında sahıplerı ıcın odemesı yapılmak uzere ayrıldığını, gorevlıler resmen beyan ettıler

sırf LCD yı kacırmamak ıcın erken de gıtmıstım ustelık alalacele, saat 6 cıvarıda orda oldugumu, aldıgım gıda bolumundekı pasta fişlerıyle kolaycada belgeleyebılırım....

2 saat ordaydım, 2 saat boyunca kımseye satmadıkları gıbı, hala sahıplerı gelıp alıcak odeme yapıyorlar dıye basından attılar

olay şundan ibaret indirim saat 18 de idi ama 18 den önce gelenler personel hataları nedeniyle indirimli ürünleri satmışlardı zaten. yani ürün ayrılamaz kampanya 18 de başlıyor sen ürün ayırıyorsun nasıl bir mantıkdır. personel o kadar çığrından çıkmışdı ki magaza bi ara müşterilerin yönetimine verilse daha iyi olur diye düşündüm. az sayıda personele çok sayıda iş yüklenmişdi onlara hak vermiyor degilim ama kabalık yapmak ters hareketlerde bulunmak çok yanlış idi. begendigin müşteri kalite anlayışı gözümde iki paralık oldu. benim dikkatimi çeken indirimli ürünlere talep in olmayışı idi artık insanlardamı para yok yoksa indirimleri kimse begenmedimi yoksa her indirimin arkasında birşey çıkmasımı idi bilemiyorum.
    mesela kıyafet alıyım desen heryer defacto elektroniklerde gerçekden iyi indirimli olan ürünler teşhir ürünü vs..

elektronikte ki ürünler hiç bir şekilde teşhir ürünü değildir. bu ürünler gözümün önünde ithalatçı firmadan hiç açılmamış kutusunda geldi. kutuları ilk açanlar ürünü satın alan kişilerdir. sadece 1 tanesi depoda incelemek için açıldı o kadar. bundan da bir sorun yok diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

kasiyerlere suç bulmuyorum, müşteriler bazen gerçekten de adamı delirtebiliyor. Örneğin dün bir kokona almış eline birkaç tane bluz, kasada hepsini birer birer okuttu ve fiyat indirimlerini sordu kasiyere. millet sırada beklerken o kasada şunu mu alsam bunu mu alsam diye papatya falı bakıyodu. Neyse alacağını aldı sonra tekrar kasaya dönüp itiraz etti fiyatlara falan kasiyer kız 15 dakika dil dökmek zorunda kaldı, tabii bizler de başka şeyler döktürüyoruz ağzımızdan kadına

Apojitsu'ya bir not: Kasalarda barkod okuma sistemi olmadığı için barkod numaraları kasiyerler tarafından tuşlanmak zorunda oluyor. Bu, hem zamandan yana sıkıntı doğmasına hem de kasiyerin daha fazla efor ve dikkat sarfederek mental olarak çökmesine yol açıyor. Bilgi işlem sorumlusu olarak bir barkod okuyucu sistem oluşturman şart gibi duruyor abicim bizden söylemesi...

kasalarda barkod okuyucularımız var zaten. okuyucularımızın olmadığı kasalar dolunay için destek olarak açıldığından sadece bir kaç tanesinde el okuyucusu yoktu...

• ben de eşim ve kızımla birlikte akşam saat 8-10 arası oradaydım, öncelikle oradaki personelin her konuda çok yardımcı olduğunu belirtmeliyim. üst kat gürültülü ve çok sıcaktı, alt kat mağaza ise soğuk..

benim sıcak bulup aldıklarım:
    6kg konsantre omo matik: 13küsür
    prima dev ekonomi: 19,90
    selpak 12'li havlu: 8,90
    selpak 24'lü tuv.kağıdı: 9 küsür
    arbella makarna (1+1): 0,80
    fotoğraf albümleri: fiyatları 5-6 Tl arası

fazla sıcak olmasa da aldıklarımız:
    nike bayan mont: 85,50
    nuby ısıya duyarlı kaşık: 8,00
    vs. vs..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boranet

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elektronikte ki ürünler hiç bir şekilde teşhir ürünü değildir. bu ürünler gözümün önünde ithalatçı firmadan hiç açılmamış kutusunda geldi. kutuları ilk açanlar ürünü satın alan kişilerdir. sadece 1 tanesi depoda incelemek için açıldı o kadar. bundan da bir sorun yok diye düşünüyorum...

braun traş makinası bölümüne orda hala durdugunu satmadıgını düşündügüm 5 series ve 7 series tek 1 tane makina var onlar dışında ürün yok onlarda müşteriye gösterilmek için teşhir edilen ürünler.

• ben görevlilerin kimseye sert çıktığını yada kaba davrandığına sahit olmadım kime ne sorduysam gayet nazik bir biçimde cevap verdi

ama bu sıra işi çok berbattı havalandırmalar yetersizdi nefes almakda zorlandım yarım saatlik bekleyişimde

birde kimi müşteri mesela adam sıraya giriyor ki elinde mutlaka alışveriş arabası oluyor hop arabayı bırakıyor gidiyor tekrar ürün almaya bir alıyo iki alıyo derken olan yine sıradaklilere oluyor

apojitsu her ay dolunay indirimi olucakmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakizil

ben görevlilerin kimseye sert çıktığını yada kaba davrandığına sahit olmadım kime ne sorduysam gayet nazik bir biçimde cevap verdi

ama bu sıra işi çok berbattı havalandırmalar yetersizdi nefes almakda zorlandım yarım saatlik bekleyişimde

birde kimi müşteri mesela adam sıraya giriyor ki elinde mutlaka alışveriş arabası oluyor hop arabayı bırakıyor gidiyor tekrar ürün almaya bir alıyo iki alıyo derken olan yine sıradaklilere oluyor

apojitsu her ay dolunay indirimi olucakmı acaba

evet her ay dolunay indirimi olacak. bidaha ki dolunayda elektronik başta olmak üzere bir çok yeni ürün satışa sunulacak. dünkü lcd tv karmaşasından sonra bidaha ki dolunayda bu tip bir ürünün daha çok adette satışa çıkacağını düşünüyorum...

• valla ben geel olarak menmnun kaldım. ama sıra havalandırma ve kasa sorununun giderilmesi şart.4 5 kasa daha çaılsa herşey yolunda giderdi. istediği ürünü istediğin kasaya ödemek güzel bir şey. millet giyimin orda çok uzun kuyeruklar oluşturdu oysa ki elekrotroniğin orası kısmen daha müsaitti
  • lg lcd'yi alabilenlerdenim, gerçi ne beğendik çalışanıyım ne de beğendik çalışanın bir yakını. burdan öğrendim zaten. yanlız garantisi konusunda bir sorum vardı pm attım apojitsu size ama cevap dönmediniz.
  • bu lg lerin usb sinin aktif edilip mkv oynattığını hatırlatatıym ayrıntılı bilgi için forunmda ana başlığıı var
  • Garanti konusunda benim de şüphem var. Bütün LG yetkili servislerinde geçerli garanti deseler de teknostop garantisi istanbulbilisim'e ait. Bu durumda alınan LCD ler parelel ithalat mı oluyor. Bilgisi olan var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: moriero

lg lcd'yi alabilenlerdenim, gerçi ne beğendik çalışanıyım ne de beğendik çalışanın bir yakını. burdan öğrendim zaten. yanlız garantisi konusunda bir sorum vardı pm attım apojitsu size ama cevap dönmediniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.