Şimdi Ara

Before the Rain (1994) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Celtic

filmi birazdan izleyeceğim

Umarım beğenirsin hocam.

Orjinalden alıntı: De-Niro

İç savaş geçirmiş bir ülkenin sinemaya uyarlanması ancak bu kadar mükemmel olabilir. İç savaşta insanın önemi yoktur, aşkın önemi yoktur.

hocam yorumların harika
    bir film hakkında bu kadar güzel noktalara değinebilmenizi kendim için bir avantaj olarak görüyorum, teşekkürler
    ekleme: film çok güzeldi; insanın ne kadar cahil, vahşi ve yoz olabileceğini çok gerçekçi biçimde gösteriyor. bir de ses efektleri ve müzikleri ustaca hazırlanmış, ayrı bir hava etkileyicilik katımışlar filme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 15 Haziran 2008; 18:02:49 >
    Sergei Parajanov
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

İç savaş geçirmiş bir ülkenin sinemaya uyarlanması ancak bu kadar mükemmel olabilir. İç savaşta insanın önemi yoktur, aşkın önemi yoktur.

hocam yorumların harika
    bir film hakkında bu kadar güzel noktalara değinebilmenizi kendim için bir avantaj olarak görüyorum, teşekkürler
    ekleme: film çok güzeldi; insanın ne kadar cahil, vahşi ve yoz olabileceğini çok gerçekçi biçimde gösteriyor. bir de ses efektleri ve müzikleri ustaca hazırlanmış, ayrı bir hava etkileyicilik katımışlar filme

doğru diyorsunuz.

• İzlememiş olanlar için bu akşam 21:15 te Kanal 24 te tematik filmler kuşağında yayınlanacak bu film .

• quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

İzlememiş olanlar için bu akşam 21:15 te Kanal 24 te tematik filmler kuşağında yayınlanacak bu film .

Çok sağol bu bilgi için. İndirmeme gerek kalmadı, akşam izlerim artık.

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

İzlememiş olanlar için bu akşam 21:15 te Kanal 24 te tematik filmler kuşağında yayınlanacak bu film .

Çok sağol bu bilgi için. İndirmeme gerek kalmadı, akşam izlerim artık.

Rica ederim , umarım beğenirsiniz

Uludağ Üniversitesi
    Elektronik Mühendisliği
  • Müthiş,harika ne desem az.Bize de uzak bir coğrafya sayılmaz Makedonya,yer yer bizim köylerimizdeymiş gibi hissettim.
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

Müthiş,harika ne desem az.Bize de uzak bir coğrafya sayılmaz Makedonya,yer yer bizim köylerimizdeymiş gibi hissettim.

Oralarda bir zamanlar biz vardık, bizimdi çünkü

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Etkileşim olduğu açık fakat senden önce onlar vardı,oralar onlarındı zaten.Orta Asya değil oralar.
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • quote:

Etkileşim olduğu açık fakat senden önce onlar vardı,oralar onlarındı zaten.Orta Asya değil oralar.

Bir yer alındıktan ve nüfusu değiştikten sonra aynı kalmaz.Eğer sentez olmuşsa mutlaka orjinalliğini kaybeder ki az tuzda kalmamışız oralarda.Hala yaşayanlarda var.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Etkileşim olduğu açık fakat senden önce onlar vardı,oralar onlarındı zaten.Orta Asya değil oralar.

Bir yer alındıktan ve nüfusu değiştikten sonra aynı kalmaz.Eğer sentez olmuşsa mutlaka orjinalliğini kaybeder ki az tuzda kalmamışız oralarda.Hala yaşayanlarda var.

Orayı fethedince iklimini toprağını da değiştirmiyorsun heralde benim bahsettiğim daha ziyade köylerdeki çoraklık,iklim filandı.Müslümanlık Osmanlıdan geçti oralara onun dışında adam kültürünü korumuş.Filmde de görebilirsin bunu.Her zaman kendinize pay çıkarmayın,sonra kızılderililer de Türktü demeye vardırıyorsunuz.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.