Şimdi Ara

Before Midnight (2013) | Geceyarısından Önce | Ethan Hawke - Julie Delpy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Paris'teki ikinci buluşmanın ardından Jesse ve Celine bir kez daha vedalaşıp kendi yollarına devam eder. İlk buluşmadan sonra geçen uzun yılların ardından tekrar, bu kez Yunanistan'da karşılaştığımız ikili, bu süreçte bir yığın değişim yaşamış, çeşitli sürprizlerin yaşanacağı bir hayata doğru yelken açmıştır. Tüm sorunlara ve değişikliklere rağmen, değişmeyen tek şey ise birbirlerine duydukları naif aşktır. Yunanistan'da geçirdikleri bir tatil günü, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları içten bir sohbete tanık olacaktır.

Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından yönetmen Richard Linklater ile oyuncular Ethan Hawke ve Julie Delpy'i tekrar bir araya geliyor ve Before Midnight ile birlikte seriye son nokta koyuluyor. Filmin senaryosu önceki filmde olduğu gibi Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ekim 2013; 14:15:18 >

• ilk filmi izlemiştim. gayet güzel bir filmdi. bunu da indirdim ama hala izleyemedim.
  • Çok merak ettiğim bir filmdi ama altyazısı çıkmamış henüz.
  • ilk iki filmi ilemelimiyim izlemeden önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu filmin altyazısı ne divxplanetta ne de başka bir sistede çıkmadı hala sanırım yasaklandı yayıncı kuruluş tarafından. Ya da başka bir sebepten ötürü çıkmadı. Nette bir ikitane altyazı var ama korsan altyazı yani anlamsız filmin içine eden bir altyazı. Güzel bir altyazı bulan olursa umarım buradan paylaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar bu filmin altyazısı ne divxplanetta ne de başka bir sistede çıkmadı hala sanırım yasaklandı yayıncı kuruluş tarafından. Ya da başka bir sebepten ötürü çıkmadı. Nette bir ikitane altyazı var ama korsan altyazı yani anlamsız filmin içine eden bir altyazı. Güzel bir altyazı bulan olursa umarım buradan paylaşır.

Bende altyazısı var, gayet de güzel ama bluray sunumlara uymuyor, nette dolaşan Kore sürümüne göre senkronlu. Uydurabileceksen göndereyim, ben de çok izlemek istiyorum bu filmi ama altyazı olayı sıkıntı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Arkadaşlar bu filmin altyazısı ne divxplanetta ne de başka bir sistede çıkmadı hala sanırım yasaklandı yayıncı kuruluş tarafından. Ya da başka bir sebepten ötürü çıkmadı. Nette bir ikitane altyazı var ama korsan altyazı yani anlamsız filmin içine eden bir altyazı. Güzel bir altyazı bulan olursa umarım buradan paylaşır.

Bende altyazısı var, gayet de güzel ama bluray sunumlara uymuyor, nette dolaşan Kore sürümüne göre senkronlu. Uydurabileceksen göndereyim, ben de çok izlemek istiyorum bu filmi ama altyazı olayı sıkıntı oldu.

Valla çok iyi olur aslında bi denerim ama tam emin değilim yapabilir miyim. Bende de bluray versiyon var elimde ve hiçbiryerde altyazı bulamadım. Aslında bluray sürümlere senkron yapabilicek varsa ve bir şekilde burada yapıp koysa çok çok makbule geçerdi. Büyük iyilik yapardı açıkçası..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyazı lazım.
  • Geceyarısından Önce (Before Midnight)'ın DVD'leri Satışta!

Before Midnight (2013) | Geceyarısından Önce | Ethan Hawke - Julie Delpy

Daha önce Gün Batmadan (Before Sunset) ve Gün Doğmadan Önce (Before Sunrise) filmlerini çekerek büyük şöhret kazanmış olan yönetmen Richard Linklater'ın son filmi Geceyarısından Önce (Before Midnight)'ın DVD'si bugün itibariyle satışa sunuldu. Julie Delpy, Ethan Hawke, Seamus Davey-Fitzpatrick'in başrollerinde oynadığı film romantik – dram türünün başarılı bir örneği.

Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından tekrar bir araya gelen yönetmen ve başrol oyuncuları, Geceyarısından Önce filmi ile üçlemeye son noktayı koyuyorlar. Paris'teki ikinci buluşmanın ardından yollarına devam eden Jesse ve Celine'in şans eseri uzun yıllar sonrasında bir araya gelmeleri ve yaşadıkları naif aşkı anlatan Geceyarısından Önce DVD'leri, Tiglon'un dağıtımı ile raflardaki yerini aldı.

• DVD'deki altyazıyı birisi ekleyebilir umarım en kısa zamanda.
  • filmi su an izliyorum da yunanistandalar. tarihi eserler var.işte içerisinde çizimler var.insan çizimlerini gözleri oyulmuş.işte işgal döneminde türkler yapmış. Sümela manastırına gitmiştim.orayıda ayne öyle yapmışlar.isim yazmalar falan.ne görügüsüzlüktür yahu.
  • Hd olarak nete su an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.