Şimdi Ara

Beelink GT1 mini , GT1 mini-A ve GT1 mini-2 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
26
Favori
60.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mini-A , HDCP 2.2 protokolüne sahip. 4K açabiliyor.
  • Tesekkurler.
    Gt mini a siparisi veren arkadaslarin cihazlari gelince netflix 4k hakkinda bilgi sahibi oluruz kismet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba belenk gt1 mini cihazinda eski cihazlar ginceleme.geldimi . guncelleme ile tv+, tivibu vb. gibi programlar sorunsuz sekilfe calisiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda elime ulaştı ilk izlenimlerim videolarda sorun yaşıyorum ses problemim var 2 app ile denedim 4k videolarda altta renklenme var ( belki codec vs çözümü vardır daha denemedim) kumandam arızalı olabilir google sesli komutları çok zor algılıyor stabil çalışmıyor kendi içerisindeki play store dan mic test diye bir app indirip test ettiğimde sesi çok az algıladığını gördüm. 1-2 takıldı donup yeniden başladı birazcık hüsran var + chrome cast çalışmadı 2. telefon ile daha deneyeceğim ( yazılımları güncelledim ) Air mouse olayını pek sevmedim telefona remote control indirdim onunla her şey daha güzel :) total olarak ilk bakış biraz hüsran benim açımdan daha çok denemeler yaptıkça yazarım
  • Televizyonum 1080p destekli 4k videoları açtığımda youtube 4l vidoları hariç hangi app olursa olsun alt oynatma barı tam gözükmüyor ve o alanda renklenme oluyor. 1080p videolarda ses de problem yaşıyorum mx player içindeki yazılımsal + donanımsal kod seçimini yaptığımda düzeliyor, bu arada 1080p filmlerde sorun yaşamıyorum. daha önceden tv box kullanmadığım için bu kadar sınırlı app olması ve indirdiğim apk ların uyumsuz olması beni biraz üzdü. Play Store da kodi vardı kurdum fakat Turkvod kurulumunda hata verdi.
  • İzlenimleriniz moralimi bozdu biraz. Benimkisi de Başakşehirde şu an. Gümrük vs. ödediniz mi ve gümrük çıkıp çıkmadığını nasıl anlarım elime ulaşmadan?
  • Şimdi dünden beri sürekli kurcalıyorum olanlar şunlar

1. 4k Video sorununu Android içerisindeki HDR ı açmam ile çözdüm
    2. Ses problemi yaşadığım her videoda ise Mx player donanımsal + kod çözücü sekmesini seçerek düzeltebiliyorum ( belki benim tv'den kaynaklanıyordur )
    3. Kumandada mikrofonun ses algılaması ve bazen tutuk çalışma gibi bir sıkıntısı var muhtemelen bunun için dispute açacağım ( kumanda değişimi )
    4. Daha önceden Android Tv Box kullanmadım, play store içinde çok az uygulama var dışarıdan yüklediğim uygulamalar ana ekrana eklenemiyor uygulamalar kısmında da gözükmüyor sadece ayarlar sekmesinde ki uygulamalar kısmından açabiliyorum. Bunun belkide Netflix i desteklemesi için sınırlandırmalar yapılması gibi bir durumdan dolayı olabileceğini düşünüyorum
    5. Harici uygulama ile denemedim fakat yansıtma özelliği çalışmıyor (Chrome Cast) 2 farklı telefon markası ile denedim ( OnePlus ve Xiaomi ) ikisinde de Yayınlanması Sona Erdi diye yazı çıkıyor bağlanmadan sonlanıyor.
    6. Bir çok kez menülerde donma kitlenme yaşadım bunun sebebi de daha önceki cihazlardaki yazılımı kullanmadıklarından sanırım muhtemelen güncelleme ile düzeleceğini umut ediyorum.
    7. Görüntü kalitesi çok hoşuma gitti videoları takılmadan zorlanmadan oynatabiliyor. Bu arada Kodi ve Turkvod u da sonunda kurdum ip tv ve bir iki video test amaçla açtım baktım her şey yolunda.
    8. Uygulamalar arası geçiş yok uygulamaları sonlandırma hepsini kapatma gibi bir seçeneği yok bu çok sinir bozucu mesela en son durduk yere yotube kullanıcı girişi yapmamı istedi durduk yere çıkış yapmış.. Google lock ile otomatik açarken dondu anca Ayarlar/Uygulamalar sekmesi altından Youtube u bulup kapatabildim.
    9. Nova Luncher bir apk denedim oda çalışmadı.

Gümrük vergisi çıkmadı bu arada.

Olursa bir video çekmeyi planlıyorum bilgilendirme amaçlı. Genel olarak bakınca kumandadaki mikrofon problemi dışında çok büyük sıkıntılar yok ama beklentilerimin altında kaldı biraz cihaz. Umarım en kısa zamanda güncelleme gelir.

Beelink GT1 mini ,    GT1 mini-A    ve   GT1 mini-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inrl -- 31 Mayıs 2019; 15:35:48 >

• Merhaba, cihaziniz hayirli olsun,Netflix test etme sansiniz oldu mu 4k olarak mi aciyor yoksa 1080p mi ? Tesekkurler

• impressM İ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Netflix aboneliğim olmadığı için test etmedim
  • Merhabalar,
    üzerinde bein connect, d-smart blu gibi uygulamaları açabiliyor mu acaba?
  • Amatör bir inceleme / tanıtım videosu çektim cihazı almak isteyenler için belki yardımcı olabilir. Kutu açılımı cihazın kumandası vs. bunları tanıtımına girmedim GT-Mini den bir farkı yok sadece air mouse farkı var kumanda aynı sadece rengi farklı sorularınız olursa yazın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inrl -- 7 Haziran 2019; 7:19:24 >

• tgenc T kullanıcısına yanıt
    İçindeki play store da sadece Turkcell Tv+ var söylediğiniz uygulamaları muhtemelen harici olarak apkpure dan indirip kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inrl

Amatör bir inceleme / tanıtım videosu çektim cihazı almak isteyenler için belki yardımcı olabilir. Kutu açılımı cihazın kumandası vs. bunları tanıtımına girmedim GT-Mini den bir farkı yok sadece air mouse farkı var kumanda aynı sadece rengi farklı sorularınız olursa yazın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

https://www.youtube.com/watch?v=WlQFBxTtOyo&list=PLcFuKQy_d-5Sabo-HhI1-mimAjTorSwFW&index=2&t=

Sayın Üye incelemeniz için teşekkürler,Banggood dan bakıyorum eu adaptörlü ileri tarih veriyor fakat US adaptörlü var,acaba us adaptörlü alıp burada 220v değiştirici priz ile kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım?veya böyle kullanan var mıdır?

• Beklememek adına bende US adaptör ile aldım Tekzen den de 3 TL ye dönüştürücü aldım o şekilde kullanıyorum hiç bir sorun yaratacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Cihaz kullanicilarina bir sorum olucak
    Suan ben xiaomi mi box 3 kullanıyorum chrome den internette girip film izleyemiyorum bu cihazda izleyebilirmiyim

• Gümrüğe sevk edildi diyor kargo takip sayfasında. Ürün gümrüğe mi takılmış?
  • mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Gönderi takipden bir ss atabilirmisiniz

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Puffin web browser üzerinden bir web sitesinde mail.ru kaynaklı film i açtı

• Inrl kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.