Şimdi Ara

Bedenimden nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler evden 10dk mesafede büyük fitness salonu var. Ama bedenimden nefret ediyorum diye gitmiyorum. Çanta takıyorum sürekli 1 tarafı düşüyor omzumdan. Sinirlerim bozuluyor. 3 ay aksatmadan gittim ancak değişen birşey olmadı. Bende bıraktım. Herşeyde öyleyim. 1 2 ay uğraşıyım hemen soğuyorum. Süreklilik yok. Dersler falanda öyle. Bisiklet kullanmayı bilmiyorum. araba kullanmayı az biliyorum yani yanıp tutusmuyorum araba için. 21 e gidiyorum ehliyyet almadım yani hevesim yok hiç. Kısacası bütün günüm bomboş geçiyor. Bazen canımı sıkıyor bazen umrumda olmuyor.

Fikirlerinizi alayım millet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yok mu la kimse

• 5x5 Stronglifts'i düzenli olarak uygula, günde en az kilonun 2 katı kadar gram proteini ve ihtiyacın olan kaloriyi günde 4 eşit öğüne bölerek tüket. Günde en az 7 saat uyu. Bu kadar, bunları düzenli yaparsan gelişmeme olasılığın yok gibi bir şey.
  • Hocam teferruatı bilmediğin için ordan öyle konuşmak kolay.

• Hocam güzel öneri de. İyide bunu nasıl uyguluyacagim? Malum anne kuzusu büyüdüğüm için şu an hayatım çok zor. Yani bu dediklerinizi benim kendimin uygulaması hayal gibi birşey. Bu yüzden kendimden nefret ediyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

Hocam güzel öneri de. İyide bunu nasıl uyguluyacagim? Malum anne kuzusu büyüdüğüm için şu an hayatım çok zor. Yani bu dediklerinizi benim kendimin uygulaması hayal gibi birşey. Bu yüzden kendimden nefret ediyorum zaten.
    Neyi nasıl uygulayacaksın? Kendinde bunları yapabilmen için gereken enerjiyi, iradeyi bulamıyor musun?
  • Aynen öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

Aynen öyle
    Motive olmak tıpkı arabayı vurdurmak gibi. Önce arabayı vurdurursun, sonra kendisi gitmeye başlar. Aynı şekilde, sen önce bir şeyler yapacaksın, sonuç aldığın zaman motive olacaksın. Motive olduğun için de yapman gereken şeyleri yapman kolay gelmeye başlayacak. Eğer hiçbir şey yapmadan motivasyon gelmesini beklersen, ölene kadar beklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 30 Kasım 2019; 0:41:11 >
  • Çantanın kolluğunu sıkıştır.
  • Yok hocam onluk değil. Omuzlarım orantısız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.