Şimdi Ara

Bedenim bana ait değilmiş gibi hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimden nefret ediyorum, aynaya bakamıyorum. Her gün böyle bir bedende olmamalıydım diyorum.
    Sağlıklı olduğum için şükrediyorum ama yinede bu fikirden vazgeçemiyorum

Kendimi hep çocukluktan beri yakışıklı hissediyorum ama gerçekte öyle değilim. Tipsizim.

18 yaşındayım. hala alışamadım. sürekli farklı birisi olarak hayal ediyorum kendimi

• Hocam at bi ss biz bi değerlendirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek çocuklarının geneli böyle bir hezeyana uğruyor ergenlik zirvelerinde. Aile içinde över anne baba abla "ah yakışıklı kardeşim/oğlum" vs diye. Önemli olan bunun egosunu yürütebilmekte. Aynı egoyla devam ettiğim için kızlar geliyor yoksa çok da tipimiz yok.

• TİPSİZSİN KARDEŞ TİPSİZ COOL OLMA ÇABALARINADA GİRİYOSUNDUR SEN ANİME İZLEYİP O KARAKTERLER GİBİ DAVRANIYORSUNDUR AİLEN EKONOMİK DURUMUN GİBİ KONULARDA BOL BOL YALAN SÖYLÜYOSUNDUR .

SİZİN GİBİ İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM
  • çünkü allah seni bu dünyaya sınanman için getirmiş canım kardeşim

• Özgüvenim hiç yok. bunu yenmek için hayatımda çoğu şeyi değiştirmeyi başardım.

tek değiştiremediğim şey Tipim. böyle olunca da her şeyi yapmaktan vazgeçiyorum. Bazen intiharı falan düşünüyorum ama sonra yaşamak istediğimi anlayıp vazgeçiyorum. ben sadece farklı bir görünümde olmak istiyorum. bunun ergenlikle de bir alakası yok. kendimi kabul edemiyorum.
  • Şimdi sana "O beden zaten sana ait değil, emanet" gibilerinden dini, felsefi bir cevap verirdim ama neyse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü bedenini ben satın aldım liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

TİPSİZSİN KARDEŞ TİPSİZ COOL OLMA ÇABALARINADA GİRİYOSUNDUR SEN ANİME İZLEYİP O KARAKTERLER GİBİ DAVRANIYORSUNDUR AİLEN EKONOMİK DURUMUN GİBİ KONULARDA BOL BOL YALAN SÖYLÜYOSUNDUR .

SİZİN GİBİ İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM

Hobareey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipine alışmaya bak, hayata hep böyle bakarsan hiçbir zevk alamazsın. Tipini kabullenmeye çalış, kendini o tiple benimse.

• O kadar kötü olduğunu ASLA sanmıyorum. Ayrıca başlığa bakınca Depersonalizasyon sandım, bende çok az dozda bu hastalıktan var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Tipine alışmaya bak, hayata hep böyle bakarsan hiçbir zevk alamazsın. Tipini kabullenmeye çalış, kendini o tiple benimse.

Alışamıyorum hocam. çok tipsiz olmadığımın farkındayım. benden daha tipsiz durumda çok insan var çevremde.
    ama ben onlar gibi kabullenemiyorum. bir fotoğraf çektirdiğim de kendime baktığımda moralim bozuluyor. bu muyum? diyorum. kabullenemiyorum.

yakışıklı birisi olsaydım şuan hayatım daha güzel olurdu diye düşünüyorum. tek dert ettiğim şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 7 Şubat 2016; 21:31:56 >
  • Başkasının tipini önemsemeyi bırakırsan kendi tipinle ilgili bir sorunun da kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Tipine alışmaya bak, hayata hep böyle bakarsan hiçbir zevk alamazsın. Tipini kabullenmeye çalış, kendini o tiple benimse.

Alışamıyorum hocam. çok tipsiz olmadığımın farkındayım. benden daha tipsiz durumda çok insan var çevremde.
    ama ben onlar gibi kabullenemiyorum. bir fotoğraf çektirdiğim de kendime baktığımda moralim bozuluyor. bu muyum? diyorum. kabullenemiyorum.

yakışıklı birisi olsaydım şuan hayatım daha güzel olurdu diye düşünüyorum. tek dert ettiğim şey bu.

Hocam bu kadar takmayın. :/
    İnsanların sizin hakkında ne düşündüklerini bu kadar fazla önemsemek sizi çok yıpratır. Rahat olmaya çalışın. Dediğiniz gibi sizden daha kötü tipe sahip olan bir sürü insan var siz bunları düşünüp şükredin, olaya iyimser bakın.
    Hobilerinize, sosyal aktivitelere başvurun bu sizin kendinize olan özgüveninizi artırır, kitap da okuyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Başkasının tipini önemsemeyi bırakırsan kendi tipinle ilgili bir sorunun da kalmayacak

hocam mesela küçüklükten beri oyuncu ve manken olmak istemişimdir. ama daha sonra fotoğraflara bakıp tipimin nasıl olduğunu farkedince büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. daha sonra bu hayalden tamamen soğudum. şuan başka hayallerim var ama yine de her gün başka bir bedende olmayı istiyorum. o zaman daha mutlu olacağıma inanıyorum.
  • "Bedenim bana ait değilmiş gibi hissediyorum" sıkıntılı bir düşünce. eğer gerçekten böyle hissediyorsan en kısa zamanda bir psikiyatriste görünmelisiniz. korkulacak birşey yok sizi hastaneye kapatmazlar. git bir konuş iyi hissedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

"Bedenim bana ait değilmiş gibi hissediyorum" sıkıntılı bir düşünce. eğer gerçekten böyle hissediyorsan en kısa zamanda bir psikiyatriste görünmelisiniz. korkulacak birşey yok sizi hastaneye kapatmazlar. git bir konuş iyi hissedersin.

psikiyatriste gitmem gereken daha kötü zamanlarım olmuştu hocam. ergenliğim daha da berbat geçti. şuanki halim o zamanlara göre iyi yine. sorunlarımı kendi içimde yaşamaya o kadar alıştım ki.. ama bu sorunum çözülemeyecek gibime geliyor. önceden açtığım bir konu da birisi "para ile yakışıklı olabilirsin. boyunu uzatırsın, spor yaparsın, estetik olursun.." demişti ama çok gerçekçi gelmiyor. bir de sağlımı bozmakta istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 7 Şubat 2016; 21:56:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu kadar takmayın. :/
    İnsanların sizin hakkında ne düşündüklerini bu kadar fazla önemsemek sizi çok yıpratır. Rahat olmaya çalışın. Dediğiniz gibi sizden daha kötü tipe sahip olan bir sürü insan var siz bunları düşünüp şükredin, olaya iyimser bakın.
    Hobilerinize, sosyal aktivitelere başvurun bu sizin kendinize olan özgüveninizi artırır, kitap da okuyabilirsiniz.

hocam kendimi geliştireyim, spor yapayım, ortamlara katılayım vs.. diyorum ama sonra aynaya yada bir fotoğrafıma bakınca tüm düşündüklerimden vazgeçiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Başkasının tipini önemsemeyi bırakırsan kendi tipinle ilgili bir sorunun da kalmayacak

hocam mesela küçüklükten beri oyuncu ve manken olmak istemişimdir. ama daha sonra fotoğraflara bakıp tipimin nasıl olduğunu farkedince büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. daha sonra bu hayalden tamamen soğudum. şuan başka hayallerim var ama yine de her gün başka bir bedende olmayı istiyorum. o zaman daha mutlu olacağıma inanıyorum.

Banane mutluluğu tipte arayan insanlar lütfen.

• NO SS NO GÜVEN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.