Şimdi Ara

Beden Eğitimi öğretmenliği kadar boş beleş meslek yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devlet okullarındaki beden öğretmenliğini kastediyorum. Özel okullardakilerden bilgim yok.

Aga şimdi bakıyorum beden hocalarına, adamların yaptığı ne? Haftada 2 saatlik gereksiz bir ders olan beden derslerinde öğrenciler ilk başta sıraya giriyor, tek tek 1,2,3.. Diye yoklama alınıyor, bu bedenci belki bir iki ısınma hareketi yapıyor ki çoğu derste bu bile olmuyor. Hadi serbestsiniz diyerek keyfine bakıyor. Ders sırasında internetine giriyor, kahvesini sigarasını içiyor, gazetesiini okuyar hatta uyuyanları bile oluyor birkaç saatliğine. Tabi not alınma zamanları geldiğinde herhangi bir sporun birkaç hareketini öğrencilere göstermiyor da değil. Ha bir de her dönem gelenekselleşmiş her öğrenciden 5-10 tl toplama olayı var.

Tüm yaptıkları bu kadar basit, adam 1800-2000 küsür lirayı yatarak alıyor. Benim işçi kardeşim ise madende gece gündüz pislik içinde çalışarak onun maaşının yarısını anca alabiliyor. Where is adalet?

Bence bu beden eğitimi denen saçma sapan ders sistemi kaldırılmalı. Kimsenin bedeni çökmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1
  • Beden Eğitimi ogretmeni olda gor ozaman zaten atamalari yok koca ulkedeki sorun bumu yani bırağ yaa bırağğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 18 Mart 2014; 0:38:38 >
  • Eğitim yok ki okulda ben hep devlet okullarında okudum ne doğru düzgün bir laboratuvar gördüm ne de spor salonu. Öyle cahil cahil yaşıyoruz

• +sonsuz kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum

• Adam hakli

• quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Eğitim yok ki okulda ben hep devlet okullarında okudum ne doğru düzgün bir laboratuvar gördüm ne de spor salonu. Öyle cahil cahil yaşıyoruz
    olana kadar canları çıkıyor ama akademi de :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

+sonsuz kesinlikle ve kesinlikle katiliyorum
    Bizim lisedeki ingilizce hocamız bile aklınız varsa beden öğretmeni olun yatın çocuklar demişti.Haklıydı da çocuklara top ver sonra yatış
    edit:Ünideki beden eğitimi hocası da kendi derslere gelmiodu bi kızı görevlendirmişti sabah saat 9da millet enayi gibi kalkıp yoklama için imza atmaya okula gidiyodu bi kaç kişiyi devamsızlıktan bıraktı bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heat15 -- 18 Mart 2014; 0:45:13 >
  • Eger sporla ugraşmışsan beden ogretmenı olma hakkın oluyor.mesela futbolcusundur emeklı oldun hoop beden hocası.kebaaabb

• Bizim hoca 2 ay derse girmediği oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-01F00DCFE

Bizim hoca 2 ay derse girmediği oluyor.
  • Lise 2de bizim okulda abaza bedenci orhan vardı. Arkadaşla fazladan basketbol topu istemek için odasına gittiğimizde eli şeyinde uyurken yakaladık sessizce çıktık. Karaktersiz herif okulun kız voleybol takımı idmanlarında taktik verirken kızlara dayıyordu.

• Bizimki sınıf başkanına yoklamayı aldırıyor, altına imza atıp top dağıtıyor bize. Sonra "serbestsiniz" deyip kulübesinin gölge düşen kısmına oturarak tabletinde takılıyor. Üstüne hiç spor yapmamasına rağmen, spor kıyafetlerle okulda gezebiliyor. Böyle yazınca cidden kıyak işmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-01F00DCFE

Bizim hoca 2 ay derse girmediği oluyor.
    karşim herşeyi geçtik bu sorun mu kurtaracak bizi yav saçma sapan şeylere takılmayın
  • Öğretmen olacaksam ya atölye öğretmeni yada beden öğretmeni olacaksın

• hangi devlet okulunda branş olarak iyi egitim veren eğitmen var.
    beden eğitimi eğitmenlerini bilmem
    bu ülkede milletvekilleri yetiyor.
    seçim araçları onların yakıtları bakımları afiş masrafları gerçekten ihtiyaç sahiplerine verilse bu kadar sorun olmaz.
    birde haftasonu en azından yasak olmalı sabahın köründe propaganda başlıyor.
    Sürü psikolojisii heryerde var
    bizde dinliyoruz.
    seçtiğin yattığı yerden para kazanıyor ise secmedigin beden eğitmenleri çok masum sayılır.

Not: Bu mesaj siyasi amaçla yazılmamıştır.
    Sadece kimin çok kolay para kaptığı anlatılmıştır.

• Soylediklerinin bi kismina katiliyorum da simdi tek tarafli bakmamak lazim adam size gosterecegi cogu spora uygun alan-saha yok okullarda ekipman vs yok sadece top.Simdi gulle attirmaya kalksa en az yarim saat isindirmasi gerekir ders zaten 40 dk 12-13 hatta 17-18 yasinda kizlarin cogu hayatinda spor yapmamis bi atacak lifi,fitigi hayati boyunca cekecek
    Erkekler desen hoca bisey ogretmeye calisirken tek olayi haydin mac ayarinda benim zamanimda boyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

karşim herşeyi geçtik bu sorun mu kurtaracak bizi yav saçma sapan şeylere takılmayın

Alıntıları Göster
    çocukluk hayalimdi benim lan bedenci olmaktürkiyedeki en iyi f/p mesleği diyebilirim yanibir de bedenci olması zor diyenler hangi mesleğe sahip olmak kolay ki zaten?adamlar ömür boyu yatışta insan daha ne ister+yaz tatili var bunun 15 tatili bayram tatilleri of of...aldığı para zaten öğretmen maaşı çok sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Bizimki sınıf başkanına yoklamayı aldırıyor, altına imza atıp top dağıtıyor bize. Sonra "serbestsiniz" deyip kulübesinin gölge düşen kısmına oturarak tabletinde takılıyor. Üstüne hiç spor yapmamasına rağmen, spor kıyafetlerle okulda gezebiliyor. Böyle yazınca cidden kıyak işmiş.

Yahu aynen öyle, bir de her dönem istinasız para toplama olayı yok mu.. Her okulda oluyor mu bilmiyorum ama gittiğim her okulda vardı bu olay, beden eğitimi için 5-10 tl para ödüyordu herkes. Vay efendim top mop alacalarmış! Hayır 10 tl'nin canı cehenneme de enayi yerine koyulmak insanı bozuyor. Ben o kadar parayı bana o kadar yararı olan tarih, edebiyat, dil anlatım, matematik, biyoloji gibi derslere vermedim. Hatta hiçbirine tek kuruş vermedim, istemedilerde.

Ama bana tek yararı olmayan bu beden eğitimi dersi için öğrencilik hayatımda her sene ya da dönem para ödedim. Yeni top alsalar yine eyvallah ama alınan hiçbir şey yok!

• Sehir disinda çok kolay okunabilir puanlar düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.