Şimdi Ara

BEDEN EĞİTİMİ HOCAMIZ YİNE AZITTI YAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GEÇEN DÖNEM DEN BİZE KÖK SÖKTÜREN VE ANCA KARNEYE 4 GETİREBİLDİĞİM BEDEN EĞİTİMİ HOCASI YİNE AZITTI SINAVLARI İNG YAPICAKMIŞ GLB EĞER KIZDIRIRSAK ANADOLU LİSESİYİZ HAZIRLIK OKUMUYORUZ BUNA HAKKI VAR MI? AYRICA NEDİR BU YA MİLLETİN BEDEN EĞİTİMİ DERSİ BANKO 5 KEN BİZ 3 DÜŞCEK Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ YAW SÖZLÜ SINAV YAPCAKMIŞ YANDIK Kİ NE YANDIK ŞİMDİ BEN HAYATIMI ETKİLEYECEK MATEMATİK FİZİK ÇALIŞ MIYIM DA BEDEN EĞİTİMİ Mİ ÇALIŞIYIM NEYSE CUMA DERSİ VAR BAKALIM YİNE NE İŞKENCE ÇEKCEZ.

• BUGÜNDE BİR SÜRÜ ŞEY VERDİ DEFTERDE OLMAYANLARI YAZIN DEDİ BÜYÜK İHTİMAL SÖZLÜ YAPCAK ASLINDA KOLAY AMA ŞU VAR MESELA VOLEYBOL TOPUNUN AĞIRLIĞI FİLENİN BOYU FLN GÜLLE ATMA DA AĞIRLIK AVUL SABUK ŞEYLER MRK EDİYORUM ACABA SADECE BİZ Mİ İŞLİYORUZ BU KOBULARI BAŞKA LİSELERDE DE İŞLENİYO MU ANADOLU LİSELERİNDE MESELA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

BUGÜNDE BİR SÜRÜ ŞEY VERDİ DEFTERDE OLMAYANLARI YAZIN DEDİ BÜYÜK İHTİMAL SÖZLÜ YAPCAK ASLINDA KOLAY AMA ŞU VAR MESELA VOLEYBOL TOPUNUN AĞIRLIĞI FİLENİN BOYU FLN GÜLLE ATMA DA AĞIRLIK AVUL SABUK ŞEYLER MRK EDİYORUM ACABA SADECE BİZ Mİ İŞLİYORUZ BU KOBULARI BAŞKA LİSELERDE DE İŞLENİYO MU ANADOLU LİSELERİNDE MESELA.

defter mi???
    walla bizim hoca iki tur koşturuyo sonra serbest bırakıyo iki ders. seninki gibi bi hoca da hiç duymadım. neyse kolay gelsin bakalım.

• Valla senin ki gene iyi ben lisedeyken, tabi yıllar önce, hoca bize ulan sizi rambo gibi yapacam diye acayip ders yapardı yaw.
  • Beden Eğitimi dedin de ben de çok bahtsızdım bu konuda. Kemal Hasoğlu Lisesi'nde okudum. Mehmet Güney bizim Beden hocasıydı. Adam Tekwando Türkiye ikincisiydi. Ne döverdi milleti
  • ya dövse iyi ve keşke 2 ders boyunca şınav fln çektirse ama deftere yazsırıyo soru soruyo sözlü notu veriyo ya sınıfta kalma ihtimali var bu ders yüzünden bide bu dönem 4 geldi boşu boşuna ortalamam düşüyo siz böyle ilkyardım veya atletizim kuralları futbol basketbol kurallarını fln işliyo musunuz?

edit: yarında sözlü olcaz çalıştım ama hepsini ezberleyemem bakalım kaç alcaz 4 alırsam dua etcem heee hoş normalde 3 almak bile süper bişey oldu bu dersten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllı12 -- 16 Şubat 2006 23:39:34 >
  • Anadolu lisesi orası başka yerle karıştırma bizde sınav oluyoruz beden eğitiminden yazılı yani.. Müzikten hiç sen yazılı oldun mu barok dönem falan..

Anadolu lisesine geldiysen çekeceksin mecbur eğer istemiyorsan düz liseye nakil çok kolay..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beden hocaları ne işe yarar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw iyide ortlamamız düşüyor yaaa ne iştir sen hangi liseye gidiyosun
  • Puahah.Bende 40 almıştım bir sözlüden.
  • ohh ohhh demekki sadece bizim okul değilmiş bende üzülüyodum tüm ÖĞRETMENLER bizimi bastı diye ne biçim sistem yaa anadolu lisesiyiz diye cezalandırılıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

yaw iyide ortlamamız düşüyor yaaa ne iştir sen hangi liseye gidiyosun

Anadolu lisesinin biri işte İstanbuldakilerden..
  • sen benim hakkımda nasıl konuşuyorsun sana yarın sözlüde sıfır vereceğim otur yerine.
  • neyse dh ii geceler van_hoijdonk lise kaça gidiyon
  • Lise 2 Olduk..

İlk sene zor gelmişti ama bu okulda 3. senemiz artık takmıyoruz eskisi gibi..
  • üüh
    siz bizim müzikçiyi görüceksiniz. Konservatuar öğrencisinden farkımız yok, ama sorsan do,re,mi,fa,sol,la,si,do diyemem
    anlamıyorum anadolu lisesine tayin olunca ...leri mi kalkıyor bu güzide hocalarımızın?

bu arada hoydonk sanırsam şişlideydi.
  • Ben de Anadolu lisesiyim yahu,parende mi takla mı atıyorduk,sonunda ayakta duramadım diye vermişti.
  • not olarak: 1. dönem müzik notum 15 arkadaşım ile beraber 3
  • Ohoo buda bişey mi??..
    geçen sene 19 mayıs gösterileri için statta çalışıyoduk..megafonuyla ünlü bi bedencimiz vardı..sabahın 7sinde çalışma başlardı..bide üstüne üstlük uyuz olduğumuz taytları giyerdik..
    adam bi küfür ederdi sormayın..birkeresinde ayağım kaymıştı(provanın ortasında)...karneme beden2 düşmüşltü..bide yediğim küfürler...ohhooo..bütün mahalleyi megafonla küfür ederek uyandırıyodu...şimdi bu sene yine biz yapıcaz gösteriyi tüh....!!!!

• yaw ne defteri hep serbesttik biz
  • Beden Eğitimi dersi gençlerin gelişimi açısından çok önemli bir ders ama nedense Türkiye de gereken önem verilmiyor verilince de böyle oluyor işte...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.