Arkadaşlar 16 Temmuzdan beri askerlik şubesine gidip geliyorum, tecilimi bozdurdum yoklamamı yaptırdım, muayenemi oldum herşey tamam. Sıra e-devlet üzerinden bedelli başvurusu yapmaya geldiğinde, gerekli sekmeyi tıkladığımda bu hizmeti kullanmak için asal askerlik erteleme hizmetini kullanmanız gerekiyor diye bir ibare çıkıyor başkada bir seçenek yok. Bu sorun şuan herkestemi var? Günlerdir bu iş için koşturuyorum lütfen cevap yazın, askerlik şubesi birşey bilmiyor, internet haberlerinde birşey yazmıyor, milli savunma bakanlığı bir açıklama yapmıyor lütfen bir yardımcı olun herkestemi bu problem var yoksa bir tek bendemi ? Bir tek bu forumdan başka hiç bir yerden bilgi alamıyorum tecilim bozuldu ama başvuruyu hala yapamadım. Cevaplarsanız sevinirim.
Aynı sorunu yaşıyorum. Son çare erteleme hizmetinede başvurdum bekliyorum çaresizce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Keşke erteleme işlemine başvurmasaydınız o zaman tekrardan ertelemeyi iptal etmeniz gereke bilir. Askerlik şubesinde bende aynı işlemi yapacaktım şubedeki hanım yapma dedi. Sistemsel bir sıkıntı sanırım yedek subay/ ast subay olmak isteyenlerde şuanda başvuru yapamıyormuş diye duydum. Ama netliğini bilemiyorum.