Şimdi Ara

BEDELLİ ASKERLİK UZAKTAN EĞİTİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
7
Favori
15.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asker alimlari otelenmeli. MEvcut askerlerin askerlikleri de uzatilmalidir...

Gecmiste boyleydi... Sorunlar azaldikca askerlik sureleri de dusmesinden gerekce neyse simdi de Koronavirus gibi gozle gorulmeyen bir dusman icin askerlik suresi uzatilmalidir yeni askerlerin alimi risklidir. Toplu kalacaklari icin testleri birden fazla titizlikle yapilmalidir.

Saglikcisin lakin kimyager de degilsindir sanirim : PCR testi icin hazirlanan jel bir solusyon var bunu aceleyle ustun koru hazirlanmasi ile olcme kalitesi %60 lara kadar dusuyor! Eskiden bu solusyon cozelti kaliteli olmasi ile %98 lere varan kaliteli testlerdi simdi ise riskli ... Birden fazla yapilmalidir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

6 ay boyunca günde 3 yada 4 saat uyuyarak bu ülkeye hizmet verdim.bedelli yapacak maddi gücüm de vardı üstelik.gerçekten bu bedelliler çok mağdur yağğğu

bitti yazdığım yer askerliğimin bittiği terhis günüm.
    18 ay gidenlerde san bakıp 6 ay askerlik mi yapılıyor diye gülüyor. Bu böyle sürüp gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Bu mesaj silindi.
    biz dediğim buraya yazanlar ve telegram grubunda ,işinden dolayı eğitiminden dolayı mağdur olanlar yoksa ben sözcü vs değilim . konuyu farklı boyutlara çekmeyede gerek yok mağduriyetimizi beyan ettik olumsuz yorum illa olucaktır bunuda sen belirtebilirsin ama hakaret veya aşağalayıcı tarzda konuşma lütfen
  • Mart ayında bedelli olarak yaptım askerliğimi, virüs dönemine denk geldi bildiğiniz gibi.
    Bence her erkek askerlik ortamını görmeli fakat 1 ay acemilik için çok uzun bir süre, resmen 15 günlük bir eğitim planı vardı ve bunu 28 güne yaymaya çalıştılar. 15 gün gibi bir sürenin çok ideal olduğunu düşünüyorum bedelli askerlik için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısa dönem askerlik yapmış biri olarak bedelli yapanlara karşı değilim. Ancak karşı olduğum nokta şu, bu bedelli yapacak arkadaşlar her zaman itiraz edecek bir konu buluyorlar. Bir kere de size söylenen şeyi yapın. Kaç senedir sosyal medyada yaptığınız gündemler iyice baydı artık. Sizinle ilgili konuları görmekten sıkıldım. 1 ay lay lay lom acemilik yapılıyor zaten.
  • rapi-d R kullanıcısına yanıt
    biz askerlik yapmaya birşey demiyoruz sanırım siz bizim mağduriyetlerimizi okumadınız. biz zaten gideceğimiz tarihi baştan seçtik ama bu pandemi sürecinden dolayı farklı tarihlerde gönderiliyoruz ve eğitimimize iş dönemimizle çakışıyor biz bundan yakınıyoruz yoksa askerlikten kaçmaya çalışmıyoruz
  • losswq L kullanıcısına yanıt
    Onlara sana velaket temsil yetkisi vermemislerdir... Her aciklamanda bireysel ifaden olacagini da belirtmek isterim.

Bir beyanat atip altina da izmalayan kisiler bile yoktur. Change.org gibi bir yerde icraatin basinda bile sen yoksun. Ki var midir muamma ...

Hakaret ve asagilacyici bir ifadem yoktur sen oyle yazdin diye de olmuyor.

Ama hakaet ve asagicilik yapan sen ve varsa senin gibi diger bireylerdir.

Askeri Egitim online/ uzaktan egitimle olmaz :) NOKTA! ...

Bu oyle akademik egitimlere benzemez evlat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

Yurtdışında yaşayıp bedelli askerlik yapanlar zaten uzaktan eğitim ile yapıyor.Ama millet olarak konudan bi haber kişiler saçma sapan cs go mu oynayacaksınız diye yorumlar atıyor. Var olan bir sistem sadece yurtdışında yaşayan insanlar faydalanabiliyor.Bu salgın zamanında 28 gün askere gitmek gereksiz risk almaktır.Bu kişiler zaten askerlik için gerekli bedeli ödedi.Bir an önce bu uzaktan eğitim sistemine geçip kışlasız bedelli yapılması acil önem arz etmektedir.
    Kaynak atar mısınız böyle uzaktan eğitim gördüklerine dair?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Ülkenin zeka seviyesi yorumlarda belli oluyor

Ortada büyük bi salgın var , adam ailesine bulaştırmasın diye böyle bir istekte bulunuyor

Veletler gidip csgo falan yazmış
    Böyle bir şey isteyeceklerine bedelli kalksın desinler daha iyi benim görüşüm ama gurbetçilere yapılan uzaktan eğitim nasıl oluyormuş merak ettim, ona göre konuşmak daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Kaynak atar mısınız böyle uzaktan eğitim gördüklerine dair?

Alıntıları Göster
    Google yaz

dövizle askerlik diye çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Google yaz

dövizle askerlik diye çıkar.

Alıntıları Göster
    Okudum şimdi, bana biraz gereksiz gibi geldi çünkü askerlik tamamen dışarıda yapılan bir şeydir.

"Genç teğmen, sanatının asıl ruhunu, bağlandığı bölüğün erleri önünde,
    bölüğün babası olan yüzbaşı ve daha büyük üstleri tarafından, iş başında
    bulunarak öğrenecektir. Önce komutan olacaktır, bir takıma!... Ve sonra
    komutan olmaya hazırlanacaktır, bir bölüğe! Ve işte böyle öğrenecek ve
    sonra öğretecektir...

Ordu denen uygulamalı okulun, ancak böylelikle, makamına layık bölük
    komutanları, makamına layık tabur, alay vs. komutanları yetiştirmesi
    sayesinde; milletin evlatları bir sürü gibi değil, şanlı, şerefli insanlar olarak
    şan ve şerefe yönlendirilebilir."
    Zabit ve Kumandan ile Hasbihal - Mustafa Kemal Atatürk

• #BedelliAskerlikUzaktanEğitim olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Kışlalar, 01 Haziranda açılacak olan cafelerden, kahvehanelerden, lokantalardan, AVM'lerden daha güvenlidir. Buralarda virüs kapma riskiniz daha yüksek.

Gidin paşa paşa 28 günlük askercikliğinizi yapın.
    Oo askerciklik dedi manyak laf sokma

Zaten eskiden bedelliler gitmeden yapiyordu. Bosuna masraftan baska bir olay degil. Isteyen gider istemeyen gitmez. Soyle askerlik uzerinden laf sokanlar 20. yy kafasina sahip.

• Herkesin bilgisayarı call of duty çalıştırmıyor ki nasıl olacak o iş.

Pardon androıdde varmış..

• Ben ocakta bedelliye gittim. 500 kişinin 499 net hastaydık. Hatta bölükte olan kediler bile hastaydı siz düşünün. sm=lol.gif] bir kişide bulunması herkese yayar. Zaten bedelli eğitiminde çok bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkinight -- 31 Mayıs 2020; 11:44:1 >
  • Bir ağlama duvarı konusu daha...

• 2019 da 850 bın kısıde bunun ıcın aylarca ugrastı ama hepsı gıttı kardes bosa ugrasmayın bu ulkede bısey degıstırılmıyo hemde yerel secımler vardı ona ragmen bısey degısmedı :D Merak etmeyın yaz aylarında sorun yasamazsınız zaten camlar hep acık sayınız az koguslar bızımkıler gıbı tepe tepe degıl horlama sesınden baska sorun yasamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.