Şimdi Ara

Bedelli askerlik toplu fanila/iç çamaşır almak vs yıkayıp tekrar kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Bedelli askerlik görevimi Kütahya'daki Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapacağım. İnternette 18’li–24’lü fanila, iç çamaşırı ve çorap setleri satan yerler gördüm. Bedelli askerlikte çamaşır yıkama imkânı yok mu? 2-3 tane alıp yıkayıp kullanmak daha mantıklı olmaz mı? Ya da bu malzemeler oradan temin edilemiyor mu?

EDİT:

Arkadaşlar şu seti aldım geçtim.

https://www.hepsiburada.com/astum-askeri-malzeme-15-li-kutahya-havaci-askeri-set-p-HBCV0000636YMR?magaza=Astüm%20Tactical&

2 günde bir değiştirsem her türlü yeterli olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganker -- 25 Mayıs 2025; 16:32:7 >

• Yikatma firsati olmayabilir zaten 24-26 gun diye ugrasmayin diye millet oyle diyor veya lavaboda yikarsin kogusta kurutursun tabi komutan gorurse vs laf edebilir.
    Kantinden temin edersin de uygun beden bulamayabilirsin ya da hic bulamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Mayıs 2025; 13:23:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ağustosda Ankara mamakta yaptım bedelli askerlik

Çamaşırları duşta vs yıkıyorduk yada lavaboda koğuşta kaloriferlere yada camlara asıyorduk başka yerde yıkama şansı yoktu çamaşırhane vs gibi yada bize söylemediler riske atmak istemiyorsan al 24 lü kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018de 373. Dönem Kütahya'da eğitim almıştım.

O zaman hatırladığım nizamiyede kantin vardı, oradan temin edebilirsiniz. En olmadı 15-16. bölüğün orada 100. yıl kantin var, oradan alırsınız. Gidince bölük astsubayına durumu söylersiniz, (bölüğün mıntıkası dışındaysa) başınızda bir nöbetçi çavuşla kantine gönderirler.

Kantinde vergisiz satıldığı için dışarıya göre daha uygun olabilir. Havacılara uygun renk ürünleri bulursunuz.
    Zaten istihkak içinde 2-3 don atlet olacaktır. Bir süre sizi götürür.

Bizim dönem ısı merkezlerinin tadilatı vardı. Kapasite yetersiz kaldığından bölüm bölüm sıcak su veriliyordu. Akşam 6da yemekhaneye bulaşıklar için sıcak su veriliyordu. 8den sonra koğuşlara sıcak su veriliyordu. Aradan 6-7 sene geçti, şimdi düzelmiştir. Bize 300ml hobby şampuan verilmişti, onunla lavaboda yıkıyordum.

Kasımda gitmiştim, baş ucumda kalorifer peteği vardı, ona asıp kurutuyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.