Bildirim
Bedavaya sifir nokia e50 kasasi vericem.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alabilirim.. -
bende alabilirim... -
Talip olan arkadaslar telefon kasalarinin kozmetik durumunu gosteren foto koysunlar hangisinin gercekten degismesi gerekiyorsa o arkadas kasanin sahibi olur. -
Demek oluyorki bu 2 arkadasin ya e50 telefonlari yok yada gercekten ihtiyaclari yok :) yarina kadar talep eden olmazsa ilan kaldirilacaktir,iyi forumlar. -
bana verebilirsin arkadaşım şu an telefonum yok -
telefona ihtiyacım var.
quote:
kanıtı
http://forum.donanimhaber.com/m_42532180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42532180
edit:yap bi iyilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 7 Eylül 2010; 23:55:24 >
-
Telefonun kasasi yalnizca arkadaslar kendisi degil :) -
-
yapma yaw
fotograf bile çektirmiştim halbuki
gırgır bi yana.2005 ten beri 1100 kullanıyordum.artık tamamiyle öldü.inanılmaz ısınıyor çalışırken-şarj olurken.
telefona fazla para vermem.yarın telefon alıcam inşallah
-
Metal black mi yoksa normal e50 kasası mı?? -
trself,kardes bosuna yorulmussun kasa olarak veriyorum,speedman,kurtul o telefondan artik elinde patlayabilir(ciddiyim)microgenius,bildigimiz komple kasa iste hocam. -
yok hocam anladım normal kasa da bi de e50 metal black sürümü var bu telefonun o mu diye sormuştum sadece.. bikaç arkadaş da telefonu veriyosun sanmış -
Onumuzdeki ay e72 alicam belki bunu veririm bellimi olur :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X