Şimdi Ara

Bedava Yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce teletexte okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istedim haberde Türkmenistanda her özel araca aylık 120 litre benzinin otobüs ve traktörlere ise aylık 200 litre mazotun bedava verilmesi için karar alınmış adamlarda bir de bir depo benzin 3 dolara alınıyor biz ise 1 litreyi nerdeyse 2 dolara alıyoruz ağlancak halimize gülelim

• quote:

Orjinalden alıntı: CGK

Arkadaşlar az önce teletexte okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istedim haberde Türkmenistanda her özel araca aylık 120 litre benzinin otobüs ve traktörlere ise aylık 200 litre mazotun bedava verilmesi için karar alınmış adamlarda bir de bir depo benzin 3 dolara alınıyor biz ise 1 litreyi nerdeyse 2 dolara alıyoruz ağlancak halimize gülelim

Orda bir başhekim ve özel hastahane müdürünün maaaşı da 200-250 $ civarında bunu da unutmayalım. Burada ise aynı işi yapan bir doktor ortalama 3500-4000 $ maaş alıyor.

• burda çalışıp ordamı yaşasak yada benzin almaya gitsek - gibi mantıksız fikirler geldi aklma birden bire

ama tatil yapıcak yeri var ise gidilebilir tabiki...
  • birde oradan harıl harıl petrol cıkıyor....
  • elektrik de bedavaymış onlara zaten,bende burda çalışıp oraya yerleşmeyi düşünüyorum,nasıl gidilir bileniniz varmı :) vize de vermiyolarmış herkeze.
  • Arkadaşlar vatanımız cennet bahçesi. Özenmeyin oralara heryer çöl. Buradaki imkanların yarısı bile yok orda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otokonfor ve Opet kodu
    20 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garip bir şey
  • bedava petrol çok şey ifade etmiyor

3.15 ytl ye rağmen yine de vatanımı çok seviyorum.
  • Oralarda çalışan akrabalar falan var işçi olarak gidiyolar. Oralarda araba falan da ucuzmuş. Hatta evlenmek istersen 2 koyun bi çuval piriç alıp kızın ailesine veriyomuşun olay tamammış. Ailesi koyunları kesip pişirip pilav üstü dağıtıyomuş. Ya bizim buralarda hayat ii ce zor olmauya başladı hakaten
  • Petroldan alınan vergilerle bir çok devlet memurunun maaşı ödeniyor bir çok hortumculara yeni olanaklar doğuyor bunu inkar edemez sanırım kimse
    Birde şu var Türkiyede bir takım zenginleri korumak için(Koç sabancı vs...)Avrupa ülkelerinin kaliteli araçlarına inanılmaz vergi koyarak kendi halkının sağlığını can güvencesini tehlikeye atmaktan çekinmeyen bir hükümet devlet politikası var.
    Son olarak ne kadar konuşsak söylesek birşeyleri bildirsek etsek boş olduğuna inanıyorum.Böyle geldi böyle gidecek herhalde
  • türkiyede yasamak her babayiğidin harcı değil büyük bi meziyet türkiyede yasamak.
    her ne olursa olsun vatanımız cennet bu cenneti cehenneme cevirenlerin allah belasını versin
  • yug ABD nedir konulu sabit yazın hoşuma gitti çok güzel yazmışın tüm gerçeği bir çırpıda gözler önüne seriver mişin tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: adu040

quote:

Orjinalden alıntı: CGK

Arkadaşlar az önce teletexte okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istedim haberde Türkmenistanda her özel araca aylık 120 litre benzinin otobüs ve traktörlere ise aylık 200 litre mazotun bedava verilmesi için karar alınmış adamlarda bir de bir depo benzin 3 dolara alınıyor biz ise 1 litreyi nerdeyse 2 dolara alıyoruz ağlancak halimize gülelim

Orda bir başhekim ve özel hastahane müdürünün maaaşı da 200-250 $ civarında bunu da unutmayalım. Burada ise aynı işi yapan bir doktor ortalama 3500-4000 $ maaş alıyor.

memur kaç para alıyor peki bilader??????memurun arabası olmasın mı?? memur yaşamasın zaten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.