Şimdi Ara

Bedava Upload siteleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gibi swf upload eden siteler var mı? dosya boyutu imaheshack den büyük olursa iyi olur bide bu imageshack dosyayı ne kadar saklıyo

• http://rapidshare.de benim bildigim bu 30 mb upload özelligi var.
  • swf upload edebilir miyim ve ne kadar süre saklıyo dosyayı
  • rapidshare gir orada gerekli aç1klamalar1 yapm1slar.eger upload etigin dosya s1kl1kla indiriliyosa silinmiyo duruyo.
  • www.resimyukle.net Türkçe resim upload sitesi...
  • rapidshare son download dan itibaren 1 ay sakladığını söylüyor ama denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edo -- 21 Mayıs 2005, 16:41:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC

www.resimyukle.net Türkçe resim upload sitesi...

narkotic bu siteye biraz goz attim yalniz ozel resimleri bile isteyen kullanici gorebiliyo. cok yanlis birsey bence

www.imageshack.us

bence daha iyi upload ettigin resimleri aldigin linkten sadece gorebiliyosun resimyukle.net gibi isteyen herkes senin ozel resimlerini gormuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeRBeZe

quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC

www.resimyukle.net Türkçe resim upload sitesi...

narkotic bu siteye biraz goz attim yalniz ozel resimleri bile isteyen kullanici gorebiliyo. cok yanlis birsey bence

www.imageshack.us

bence daha iyi upload ettigin resimleri aldigin linkten sadece gorebiliyosun resimyukle.net gibi isteyen herkes senin ozel resimlerini gormuyor.

bir private var birde pub var.. pub public demek.. yani herkes görebilir o resimleri. ama private'ye girip upload edersen sadece sen görürsün...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.