Bildirim
Bedava Upload siteleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://rapidshare.de benim bildigim bu 30 mb upload özelligi var. -
swf upload edebilir miyim ve ne kadar süre saklıyo dosyayı -
rapidshare gir orada gerekli aç1klamalar1 yapm1slar.eger upload etigin dosya s1kl1kla indiriliyosa silinmiyo duruyo. -
www.resimyukle.net Türkçe resim upload sitesi... -
rapidshare son download dan itibaren 1 ay sakladığını söylüyor ama denemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edo -- 21 Mayıs 2005, 16:41:59 > -
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC
www.resimyukle.net Türkçe resim upload sitesi...
narkotic bu siteye biraz goz attim yalniz ozel resimleri bile isteyen kullanici gorebiliyo. cok yanlis birsey bence
www.imageshack.us
bence daha iyi upload ettigin resimleri aldigin linkten sadece gorebiliyosun resimyukle.net gibi isteyen herkes senin ozel resimlerini gormuyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: CeRBeZe
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC
www.resimyukle.net Türkçe resim upload sitesi...
narkotic bu siteye biraz goz attim yalniz ozel resimleri bile isteyen kullanici gorebiliyo. cok yanlis birsey bence
www.imageshack.us
bence daha iyi upload ettigin resimleri aldigin linkten sadece gorebiliyosun resimyukle.net gibi isteyen herkes senin ozel resimlerini gormuyor.
bir private var birde pub var.. pub public demek.. yani herkes görebilir o resimleri. ama private'ye girip upload edersen sadece sen görürsün...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X