Şimdi Ara

Bedava ulusal hd kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dsmart hd var bende ve sırf ulusal kanalların Hd leri var diye iptal ettirmiyorum.
    Normal bir hd alıcı alıp taksam atv kanal d show star ve fox gibi kanalları bedava hd izleyebilir miyim artık bu yeni turksat 4 a ile ?
    Eğer izleyebileceksem hemen iptal ettiricem. Çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu an star kanal d hariç hepsini hd şiresiz izlebiliyon 2 si zaten yeni şifrelendi uyuzluğuna..sadece ulusal hd için paramı veriyon yazık yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ekim 2014; 14:58:41 >
  • saydığın kanallardan kanal d ve star tv yi izleyemezsin onlar şifreli diğerlerini 4A üzerinden şifresiz izleyebilirsin
  • Senin gibiler yuzunden zaten adamlar free den sifreye geciyo ne varsa para bayiliyosunuz illa hd dye almayinda herkese free yaparlar.gidip para verip bi tarafalarini kalfiriyosunuz bu simsarlarin yazik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Senin gibiler yuzunden zaten adamlar free den sifreye geciyo ne varsa para bayiliyosunuz illa hd dye almayinda herkese free yaparlar.gidip para verip bi tarafalarini kalfiriyosunuz bu simsarlarin yazik..

Çok ayıp.. Sana yakışmadı

• Peki star ve kanal d normal yayınları çok rahatsız edici mi yoksa p de bir fark yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_sozumcetin

Peki star ve kanal d normal yayınları çok rahatsız edici mi yoksa p de bir fark yok mu

aman aman bi far yok zellikle satarda bitrateleri düşük en iyi hd showda zaten ulusal için para veriyosan yazık o paraya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D smart full paket hd 29.99 tl ödüyorum devam edeceğim ben hd keyfinden vazgeçemiycem. Teşkkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.