Şimdi Ara

Bedava transfer hakkı olup kullanmak istemeyenler;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şuan bedava geçiş hakkım var, fakat kullanmak istemiyorum. West ve East olarak 2 hesabım var. Türkçe için bu hesaptayım beğenmezsem west hesabıma döneceğim, bu geçişi değerlendirmek için supporta mail attım; Bedava geçiş hakkım var fakat kullanmak istemiyorum, bu hakkı geri alıp bana 2600 RP verebilir misiniz? dedim eğer bir sonuç olursa buraya yazacam geçmeyecekler için iyi bir fırsatı değerlendirebiliriz.

• Akıllısın reyis, ticaret hayatına atıl bence.
  • Senden cevap gelsin bende deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Arkadaşlar, şuan bedava geçiş hakkım var, fakat kullanmak istemiyorum. West ve East olarak 2 hesabım var. Türkçe için bu hesaptayım beğenmezsem west hesabıma döneceğim, bu geçişi değerlendirmek için supporta mail attım; Bedava geçiş hakkım var fakat kullanmak istemiyorum, bu hakkı geri alıp bana 2600 RP verebilir misiniz? dedim eğer bir sonuç olursa buraya yazacam geçmeyecekler için iyi bir fırsatı değerlendirebiliriz.

Bende de var kullanmayi dusunmuyorum. Buradan haber verirsen iyi olur verirlerse bende atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • region transfer opsiyonel bir sey yani isteggine kalmis demisler ilk gecisin bedava geciyorsan gec gecmiyorsan da gecme kimse sizi zorlamiyor yani kisacasi vemezler rp

• bence az istermişsin, hatta transfer hakkınız elimde sabah altıda hesabıma 10k rp yüklenmezse yakarım onu filan desen daha etkileyici olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

region transfer opsiyonel bir sey yani isteggine kalmis demisler ilk gecisin bedava geciyorsan gec gecmiyorsan da gecme kimse sizi zorlamiyor yani kisacasi vemezler rp

Aynen.Fikrin saçma ticarete atılma sakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakalım Türkçe easte gelcek diye ordayız çook kötüye giderse oyun weste geçeriz o hakla.
  • ya adamlar incelik yapıyolar bedava geçiş hakkı tanıyolar ondan bile bi ekmek çıkarma derdindesiniz cidden anlamıyorum sizi
  • nasıl geçiş hakkı mı var şuan herkesin? konuyu bilmiyorum anlatabilirmisiniz
  • Bu geçiş hakkı hakkında bilgi verebilcek varmı ?
  • bu çocukda ticaret zekası var hanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

nasıl geçiş hakkı mı var şuan herkesin? konuyu bilmiyorum anlatabilirmisiniz

Eu west ve east adlı iki sunucu var ya önceden 1 taneydi. yoğunluk sebebiyleb ayrıldı ve bedava geçiş hakkı verildi.
    isimler yanlış olabilir fakat olay bu.

eskiden kalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Plez1eR

Bu geçiş hakkı hakkında bilgi verebilcek varmı ?

Geçen yaz, serverlar kaldırmadığından bu kadar oyuncuyu West,East ve NA diye ayrıldı.
    Problem yaşayan(queue)oyunculara 14 gün IP BOOST ve serverlar arası geçiş hakkı verildi.Yani geçen yazdan beri oynamıyorsanız 2600RP'ye almanız gerekmekte.

• adam kayseri'li bence beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Plez1eR

Bu geçiş hakkı hakkında bilgi verebilcek varmı ?

Geçen yaz, serverlar kaldırmadığından bu kadar oyuncuyu West,East ve NA diye ayrıldı.
    Problem yaşayan(queue)oyunculara 14 gün IP BOOST ve serverlar arası geçiş hakkı verildi.Yani geçen yazdan beri oynamıyorsanız 2600RP'ye almanız gerekmekte.

önceden sadece EU ve NA vardı. sonrada EU west east oalrak ayrıldı. NA ile ilgili bi olay yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

region transfer opsiyonel bir sey yani isteggine kalmis demisler ilk gecisin bedava geciyorsan gec gecmiyorsan da gecme kimse sizi zorlamiyor yani kisacasi vemezler rp

Bencede vermezler.
  • O zaman 2 tane rune page ile başlıyoruz ben yeni başladığımda rune page kullanmayacağımdan tanesini 6300 IP'ye satayım ileride tekrar alırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

O zaman 2 tane rune page ile başlıyoruz ben yeni başladığımda rune page kullanmayacağımdan tanesini 6300 IP'ye satayım ileride tekrar alırım?

Bende benim bedavaya verilen rune pagei geri veriyim 2 tane yeter nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geyeray

bence az istermişsin, hatta transfer hakkınız elimde sabah altıda hesabıma 10k rp yüklenmezse yakarım onu filan desen daha etkileyici olurdu

ağzımdaki bütün suyu ekrana püskürtüyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.