Bildirim
BEDAVA SMS NASIL ATABİLİRİM?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up Banada lazım. _____________________________ -
eğer turkcellsen google'a smsflick yaz çıkan ilk yere gir bedava sınırsız turkcell sms atabilirsin.
Avea için freesms yaz google'a ilk çıkan yabancı yere gir üye ol e-posta adresinle (üye olurken verdiğin e-posta) giriş yap bedava sınırsız sms gönder._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze57
eğer turkcellsen google'a smsflick yaz çıkan ilk yere gir bedava sınırsız turkcell sms atabilirsin.
Avea için freesms yaz google'a ilk çıkan yabancı yere gir üye ol e-posta adresinle (üye olurken verdiğin e-posta) giriş yap bedava sınırsız sms gönder.
Turkcell Denedim FAKE !!!_____________________________ -
quote:
Avea için freesms yaz google'a ilk çıkan yabancı yere gir üye ol e-posta adresinle (üye olurken verdiğin e-posta) giriş yap bedava sınırsız sms gönder.
burdan kendime attm ama gelmedi :ı_____________________________ 
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi -
quote:
Orijinalden alıntı: pay2play
quote:
burdan kendime attm ama gelmedi :ı
Daha Kötü Reklam Geliyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bjk_Cem
quote:
Turkcell Denedim FAKE !!!
Değil be !!! ben her gün kullanıyorum bilip bilmeden cevap yazma. %100 SAĞLAM SMS-FLİCK senin gibi böyle insanlara gıcık olurum bilip bilmeden ötme kardeşim.
quote:
quote:
Değil be !!! ben her gün kullanıyorum bilip bilmeden cevap yazma. %100 SAĞLAM SMS-FLİCK senin gibi böyle insanlara gıcık olurum bilip bilmeden ötme kardeşim.
valla hocam attm kendime az once ne msjdan eser var ne baska bisi_____________________________ 
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
-
quote:
quote:
quote:
Peki Bana Neden Gelmiyor ???_____________________________
-
bedava peynir fare kapanında olur _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: die_caprio
bedava peynir fare kapanında olur
_____________________________ -
turkcellden atamayanlar sizi g.t edicem verin tel numaranızı pmden atıcam smsflickden veya anlatıyım
http://www.smsflick.com/index.php buyrun site bu
girin turkiyeyi seçin ilk yerden sonra alta +90.... diye gönderilecek olan numarayı yazın aşağıya da gönderen kişinin ismini yazın
mesaj kısmına da en fazla 100 karakterlik mesaj yazın güvenlik rakamlarını girin "send" tuşuna basın. Eğer olmazsa türkçe karakterler olmadan mesaj atın eğer yine olmazsa ben de şerefsizim._____________________________ -
quote:
turkcellden atamayanlar sizi g.t edicem verin tel numaranızı pmden atıcam smsflickden veya anlatıyım
girin turkiyeyi seçin ilk yerden sonra alta +90.... diye gönderilecek olan numarayı yazın aşağıya da gönderen kişinin ismini yazın
mesaj kısmına da en fazla 100 karakterlik mesaj yazın güvenlik rakamlarını girin "send" tuşuna basın. Eğer olmazsa türkçe karakterler olmadan mesaj atın eğer yine olmazsa ben de şerefsizim.
We are currently experiencing difficulty with the delivery of some messages.
We are working on identifying and fixing the problem. SmsFlick will be back soon with better service. We are sorry for this inconvenience.
To help us troubleshoot this issue please contact us with any receipient number who is not receiving messages so we may investigate further. Thank you.
diye bi uyarı var üstte
mesaj kısmına da en fazla 100 karakterlik mesaj yazın güvenlik rakamlarını girin "send" tuşuna basın. Eğer olmazsa türkçe karakterler olmadan mesaj atın eğer yine olmazsa ben de şerefsizim.
mal mısın kendine gel. yaşın kaç senin._____________________________
-
Lan yeter be ben gönderdim kendime ve hemen geldi inanmazsanız inanmayın bedava işte !!! _____________________________ -
Smsflick şimdiye kadar işe yarıyordu ama artık göndermiyor bende. Alternatif yok mu trcell için? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler