Şimdi Ara

bedava sms (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sms sitesi bilipte söylemeyen TOP olsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkarakaya -- 5 Ağustos 2005, 22:13:29 >
  • www.bedava.org

bu siteden atılabiliyo sanırım. Üyelik istiyo. Ama çaılışıyomu bilmiyorum :)))
  • artık öyle bedava sms devri kapandı. nokianın açığından yararlanıyodu hepsi zaten ama noki o açığı kapattı ama başka yöntemler kullanan var mı bilmiyorum...
  • Niye canım biliyorum ama söylemiyorum.Zamanında hep söyledim ve hepsi çöktü.Buradaki çoğu insan biliyordur. bedava sms sitesi ama sırf çökmesin diye söylemiyor
  • turkcell hepsine zıplıyo
  • en hızlı sms 3210 da yazılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Niye canım biliyorum ama söylemiyorum.Zamanında hep söyledim ve hepsi çöktü.Buradaki çoğu insan biliyordur. bedava sms sitesi ama sırf çökmesin diye söylemiyor

bunun bişi bildigi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Niye canım biliyorum ama söylemiyorum.Zamanında hep söyledim ve hepsi çöktü.Buradaki çoğu insan biliyordur. bedava sms sitesi ama sırf çökmesin diye söylemiyor

bunun bişi bildigi yok

varmsın iddiasına?
  • istediğin numaradan hatta istediğin numaranın yanına birde isim eklerim.misal "1907ogguzko" numarasından sana mesaj atarım veya ne istiyorsan.pm den cep numaranı yolla bende sana mesaj atayım "1907ogguzko" dan.Umarım bu cevabı okursun!
  • madem boyle bi forum actınız siteleri verin arkdaslar
  • Haybeye konuşuluyor.Varsa öyle bir site bildirilir yoksa konunun kapatılması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Haybeye konuşuluyor.Varsa öyle bir site bildirilir yoksa konunun kapatılması lazım.

Olur sen dedin diye kapatırlar şimdi konuyu
  • şuan çekmecemde 5120,6510,3650,6820,d500,k750 var...ben derim ki en hızlı msj 3650 ile yazılıyo.aslında 6820 nin klavyesini açtıında tabiiki çok daha hızlı yazarsın ama normal tuşlardan bahsettiğimize göre 3650 ile her türlü kapışmaya varım
  • Eğer bilgi paylaşılacaksa tamam.Saklanacaksa burada tartışılmaması lazım.
  • operatorun turkcellse ordan atarsın
  • mr.blof cok haklı bencede
  • yaw kardes google dan arat bence
  • valla bildiğim kadarıyla bitti o olay hemen kapanıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.