Şimdi Ara

Bedava Pegasus uçak bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
13.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pegasus, bu haftasonu (29-30 Mart tarihlerinde) başlayıp biletler tükenene kadar her haftasonu devam edecek kampanyasıyla 350 bin misafirine web sitesiwww.flypgs.com’dan, 444 0 737 Bilet Hattı ve Pegasus bilet satış acentelerinden bilet ücreti ödemeden uçma fırsatı sunuyor. Tüm iç ve dış hatlarda 25 Ekim 2008’e kadar geçerli olacak kampanyaya, havaalanı vergileri, yakıt harcı ve servis ücreti dahil değil.

• uçuş tarihi belirli olanlar için harika bir fırsat. ben temmuz bilet aldım. fiyat tek yön için 31 ytl ye geliyor. gördüğüm kadarıyla numunelik de değil baya uçuş için indirim söz konusu.
  • [Deleted by Admins]
  • dun gece 12den beri deniyorum internetten olmuyo... telefonlarini ariyorum mesgul caliyo, nadiren tutturuyorum ondada acilmiyo... ne bu rezillik gastelerde tvlerde boy boy reklami cikti?!?
  • bende gidiş dönüş biletini 60 ytl ye aldım, yalnız biletler çok çabuk bitiyor bence hemen alın
    çekiliş yok erkenden biletinizi alıyorsunuz ve bilet ücreti ödemiyorsunuz, sadece vergisini falan ödüyorsunuz o kadar
  • aldik aldik diyosunuzda ben gecden beri deniyorum, en ucuz bilet 100-150 milyondan assagi degil... soyleyin nasi aliyosunuz biz de alalim dimi?
  • site açılmıyoo :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de deniyorum ama bilet alma sayfası açılmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

dun gece 12den beri deniyorum internetten olmuyo... telefonlarini ariyorum mesgul caliyo, nadiren tutturuyorum ondada acilmiyo... ne bu rezillik gastelerde tvlerde boy boy reklami cikti?!?

dün gece hem internet hemde telefon sorunluydu. ama bugün saat 10:00 gibi hem telefonları her aramamda düştü hemde internet sorunsuzdu. ben internet üzerinden aldım. telefon bi garipdi onunla uğraşmadım santrala aktarıyor vs vs. bana uzun geldi.

dün akşam bir çok seferde görünmeyen 0 ytl lik bilet bu sabah görünüyordu.

almak için normal rezervasyon seçeneklerini giriyorsunuz. saat ler ve fiyatların geldiği ekranda ücreti 0 (sıfır) görünen varsa alabilirsiniz. yoksa o saatte kampanyalı bilet yoktur.

• Kısaca güzel bir reklam stratejisi...eskiden kuyruk bekleme varmış şimdi monitörün önünde kafa kırıyoruz ne alırsak kar aslında parmaklara kuvvet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarah83 -- 29 Mart 2008; 12:37:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

ben de deniyorum ama bilet alma sayfası açılmıyor...

normal sayfayı bilem göremiyoommm :P

Internet Explorer cannot display the webpage

Most likely causes:
    You are not connected to the Internet.
    The website is encountering problems.
    There might be a typing error in the address.
    DH users have assaulted that site so it collapes. Try again later..

:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHTeSt -- 29 Mart 2008; 12:48:21 >
  • Site çökmüş altyapı pls
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

Site çökmüş altyapı pls
  • Hala açabilmiş değilim....
  • arkadaslar aynı bilet icin baska bir arkadasımda sayfayı açmaya calıstı ama açamadı halbuki benim bilgisayarımda sorunsuz açılıyor.
    bende internet üzerinden aldım bileti, birde mesela gidiş dönüş alıyordum uçuşları seçip ilerlemek istediğinizde hata veriyordu
    "error on reservation" gibi birşey çıkıyordu ekranda bu durumda o seçtiğiniz uçuşlardan biri iptal edilmiş demekmiş (pegasus call center'dan öyle dediler) başka gün seçince düzeliyor (tabiki o gün yapılacak uçuşda iptal edilmediyse) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

http://www.flypgs.com/pegasus.haberler.asp?Haber=pegasus-ile-350-bin-kisi-bedava-ucacak&ht=g

site açılıyor bir problem yok.

Site açılırda bilet alma kısmı açılmaz.

Bugüne özel bir durum değil bu esasında.

Pegasus en kötü online bilet alışveriş sitesine sahip firmalardan birisidir.
    THY'dan biraz feyz alsın Sayın Ali Sabancı!

Pegasus kariyer bölümüne CV bırakmak için aldıkları senelik ücretlerden bir tane daha server alsınlar.

• Milliyet haberden uyarı gelmişti ben açtım kampanya olduğu anda ilk öğrenenlerdenimdir herhalde ama 0 ytl ye hiç yoktu. en ucuz 35 liradan bulabildim o da masraflarla yine 60 70 lira eder.
  • ben sırf meraktan baktım eylül ayında antalya vardı mesela gidiş dönüş 62 liraya alabiliyorsun ama gitmek istediğim otel erken rezervasyon fiyatlarını açıklamadığı için alamadım. bakalım ilerleyen haftalarda acenteler sapıkça milletin hakkına tecavüz edip biner biner toplamazsa biletleri alırım belki . ama her zamanki gibi büyük payı acenteler yiyecek bence
  • acenteler bu işi nasıl yapıyor?
    yani biletler kişinin adına degil mi ve o kişi binmek zorunda degil mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.