Bildirim
Bedava Online Monopoly Oynamak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
UP -
Daha önce çok arandı bi konuda ama bulunamadı diye biliyorum -
Aradım bulamadım öyle bir konu -
Canim cekti haa.Online monopoly varsa bende oynarim yav -
Beklemedeyiz -
Yok Tartışıldı -
arkadaşlar ya bu monopolyden ne anlıyosunuz?ben de milyoner var.bana o çok daha zevkli geliyor.ve monopoly aşırı kazık 50 milyona oyun mu olur,Allah aşkına..al3-5 ytl e milyoneri keyfine bak..
not:biraz sonra bana monopoly oynamamış diyenler olacaktır.arkadaşım da vardı en az 10 kere oynamışlığım vardır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gm7pro
arkadaşlar ya bu monopolyden ne anlıyosunuz?ben de milyoner var.bana o çok daha zevkli geliyor.ve monopoly aşırı kazık 50 milyona oyun mu olur,Allah aşkına..al3-5 ytl e milyoneri keyfine bak..
not:biraz sonra bana monopoly oynamamış diyenler olacaktır.arkadaşım da vardı en az 10 kere oynamışlığım vardır..
10 kere mi ?
Sadece 10 kere mi ?
Milyoner hiç oynamadım
Onun parasızı varsa oynayabiliriz
-
Yakında IGZ Zones a eklenebilir
burada oylaması yapılıyor
Yes! [ 148 ] *
No :( [ 14 ]
http://www.igzones.net/forum/index.php?showtopic=24444
edit: kesin konuşmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 6 Mart 2009; 19:48:00 > -
Süper -
quote:
Orjinalden alıntı: gm7pro
not:biraz sonra bana monopoly oynamamış diyenler olacaktır.arkadaşım da vardı en az 10 kere oynamışlığım vardır..
Evet yaa... Milyoner süper bir oyun...Şimdi baktım da pırıl pırıl duruyor,iyi hatırlattın.Bi oynuyum arkadaşlarla,monopoly gerçekten kazık bee... -
Arkadaşlar parayla satın alınanından bahsetmiyoruz biz ama monopoly bence gayet iyi bi oyun az vakit geçirmedik
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X