Şimdi Ara

Bedava Müzik Dinleme ve İndirme Scripti (PHP & FULL SEO'LU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.... Sizlere güzel admin panelli full seo'lu ve full Mysql ile çalışan bir script sunacam.. Bir kaç hafta önceye kadarhttp://hiphopgame.net sitesinde kullanıyordum fakat bildiğiniz gibi mp3 siteleri için hostun bayağı bi iyi olması lazım benim hostta sorun olduğundan siteyi durdurmak zorunda kaldım script bi köşede bekliyordu paylaşayım dedim..
    Ne yazık ki elimde demo veya resim yok ama gerçekten güzel bir script deneyin pişman olmazsınız en azından parasız script olarak çok iyi..

Script'in Özellikleri:
    *Kurulum gerektirmiyor
    *Gelişmiş admin paneli ile şarkı ekleme,şarkıcı ekleme,şarkıcı ve şarkı düzenleme,istek bölümü,hata bildirim bölümü vs.vs...
    *Full Seo'lu arama motoru dostu
    *Veritabanı ile çalışan İstatistik Bölümü (Online kişiler,Şarkı sayısı,sanatçı sayısı,toplam hit gibi)
    *Basit Tema Düzenleme (Arka plan,Logo,Menü rengi vs.)
    *Mp3 Dinleme ve İndirme yeri popup olarak açılıyor ve güzel reklam bölümleri var..
    *Şarkı eklerken şarkının videosunu veya şarkı sözlerinide yazabilrsiniz şarkı sayfasında görünüyor..

Script Ayarları:
    *Dosya İçindeki "klip.php" dosyasını notepad ile açıp kendinize göre düzenleyin..

*İndirdiğiniz Dosyanın İçindeki "Veritabanı" dosyasının içinde sql dosyasını kurduğunuz veri tabanına "İçe Aktar" yapın..
    *Ve son olarak .htaccess Dosyası Eklemeden Upload Etmişim...
    Options +FollowSymLinks 
    RewriteEngine on
    RewriteRule ^index.html$ /index.php
    RewriteRule ^bedava-mp3-indir-(.*)-([0-9]+)-(.*).html$ /ara.php?searchany=$1&pageNum_aramasonucu=$2&kelime=$3
    RewriteRule ^bedava-mp3-indir-(.*)-([0-9]+).html$ /ara.php?searchany=$1&pageNum_aramasonucu=$2
    RewriteRule ^bedava-mp3-indir-(.*).html$ /ara.php?searchany=$1&pageNum_aramasonucu=1
    RewriteRule ^bedava-mp3-indir.html$ /ara.php
    RewriteRule ^(.*)-(.*)-(.*).html$ /sarki.php?id=$1
    RewriteRule ^(.*)-(.*).html$ /sarkici.php?id=$1
    RewriteRule ^0-9.htm$ /harf.php?harf=0&sayi
    RewriteRule ^(.*).htm$ /harf.php?harf=$1
    RewriteRule ^tum_sarkicilar-sayfa-(.*).aspx$ /sarkicilar.php?pageNum_hitklipler=$1
    RewriteRule ^tum_sarkicilar.html$ /sarkicilar.php
    RewriteRule ^tum_mp3ler-sayfa-(.*).aspx$ /tum_mp3ler.php?pageNum_hitklipler=$1
    RewriteRule ^tum_mp3ler.html$ /tum_mp3ler.php
    RewriteRule ^en_populer_50_mp3.html$ /en_populer_50.php
    RewriteRule ^en_yeni_50_mp3.html$ /en_yeni_50.php
    RewriteRule ^istekte_bulun.html$ /istek.php
    RewriteRule ^en_cok_aranan_mp3ler.html$ /arananlar.php
    RewriteRule ^en_cok_aranan_mp3ler-([0-9]+).html$ /arananlar.php?page=$1

*Burdaki linkleri bir not defteri oluşturup içine kopyalayın ve dosyanın ismini .htaccess olarak kaydedin..( .htaccess Dosyasınıda Ana Dizine atacaksınız )
    İşlem tamamdır artık scripti yükledikten sonra menüyü vs.vs. editlemek gereken yerleri istediğiniz gibi değiştirebilrsiniz..

Scripti İndirmek İçin Buraya Tıklayın..

Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız buradan yardım isteyebilirsiniz..

• Site yönetimini anlatmayı unutmuşum :)
    http://www.site-adı.com/admin 'den giriş yapıyoruz
    Kullanıcı adı: admin
    Şifre: admin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.