Arkadaşlar, son yıllarda veya eskiden, Kulüp tarafından bedava dağıtılan biletlerden bulup da maça giren varmı aranızda?
Ben İzmir de olduğum için bu tip haberlere hep kuşkuyla bakmışımdır.
10 yıl kadar önce izmirin 2. lig takımlarından birinin başkanı ile 2 yıl beraber çalıştım.
Büroya gelen amigoya ve çocuklara 3-5 para verilirdi, maç günü kapıda bekleyen 10-15 kişi maça bedava girerdi falan ama bilet dağıtıldığına hiç şahit olmadım, ama bu dediğim tabiki 2. lig. (şimdiki 1. lig)
'Bedelsiz bilet' açıklaması Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen yazıda, imzalanan sponsorluk sözleşmeleri gereği, bedeli sponsorluk paketi içinde tahsil edilmiş olan, sponsor firmalara verilen bilet haricinde, hiç kimseye bedelsiz bilet verilmediği belirtilerek, ''Maç biletlerinin tümü Biletix Bilet Dağıtım Basım ve Ticaret A.Ş. tarafından basılmakta ve satılmakta olup, şirketimiz tarafından hiçbir şekilde bilet basımı ve satışı yapılmamaktadır. Bu konuda basında yer alan haber ve yorumlar tamamen asılsızdır'' denildi.
BEŞİKTAŞ JK
Hiç maça gitmediğim için bilemiyorum
ağzında diş olmayan nice insanlar gördüm sokak serserisi kıvamında. o adam nasıl 45 ytl verecek de gelecek, benle anderlecht maçını yanyana izleyecek?
aynı şekilde Ali Sami Yen tribünlerindede bedava bilet olayı yoktur. Hatta uA grubu mensubu arkadaşlarının çoğu Kombine almaya özen gösteriyor.
ama şöyle birşey söyleyebilirim, Hangi maç hatırlamıyorum , geçen sene kadıköyde Metin abi (Pepe metin)'nin elinde bilet destesiyle gezip, kendisine ''metin abiiiii'' diye bağıranlara bilet dağıttığını kendi gözlerimle gördüm.
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
Arkadaşlar, son yıllarda veya eskiden, Kulüp tarafından bedava dağıtılan biletlerden bulup da maça giren varmı aranızda?
Ben İzmir de olduğum için bu tip haberlere hep kuşkuyla bakmışımdır.
10 yıl kadar önce izmirin 2. lig takımlarından birinin başkanı ile 2 yıl beraber çalıştım.
Büroya gelen amigoya ve çocuklara 3-5 para verilirdi, maç günü kapıda bekleyen 10-15 kişi maça bedava girerdi falan ama bilet dağıtıldığına hiç şahit olmadım, ama bu dediğim tabiki 2. lig. (şimdiki 1. lig)
Bu kadar büyük rant varmıdır bu işlerde?
selamlar[code][/code]
üniversite hazırlık sınıfımda izmir gençfenernahçeliler şubesine üye bir arkadaşım vardı, üniversitemizin gençfenerliler klubunu kurdu, her hafta istanbula maça giderlerdi ve cebinden 5 kuruş çıkmadığı gibi, yönetimden derneklerine her hafta gelen 50 bedava bileti, normal fiyatın 5lira 10 lira altına satarlardı ve kendi yolluklarını çıkarırlardı-maçada bedava girerlerdi. bizzat 1 sene boyunca şahit oldum bu olaya.
her hafta istanbula yazmışım pardon, karışıklık olmuş. her hafta maça giderlerdi, istanbulda ki maçlar için 50 bedava bilet gelirdi.
Sorumda can alıcı nokta; Kulüp tarafından bedava dağıtılan biletlerden bulup da maça giren varmı aranızda?
onun için lütfen duyumlarınızı, dedikoduları yazmayınız.
Harbi bilet alıp giren varmı?
selamlar
quote:
Sorumda can alıcı nokta; Kulüp tarafından bedava dağıtılan biletlerden bulup da maça giren varmı aranızda?
selamlar
çok fazla merak ediyorsanız, arkadaşımın adı-soyadı-cep tel-okuduğu okul vs. vereyim. duyummuş dedikoduymuş ayıp şeyler bunlar.. yalan söyleyecek halimiz yok tammam mı onbeş bey, ayrıca bir kere selam vermeniz yeterli benim için
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
selamlar
çok fazla merak ediyorsanız, arkadaşımın adı-soyadı-cep tel-okuduğu okul vs. vereyim. duyummuş dedikoduymuş ayıp şeyler bunlar.. yalan söyleyecek halimiz yok tammam mı onbeş bey, ayrıca bir kere selam vermeniz yeterli benim için
Haydiiiiii, insanlar ne kadar alıngan ve saldırgan (pardon agresif) bu forumda. Ben hatırlatma yaptım, uyarsa yazarsın, uymazsa yazmassın kardeşim.
Neyse neden böyle yazdığımı kısaca açıklayayım, birazdan bu başlık birbirinin takımı hakkında atıp tutan insanların yazdıkları ile dolacaktır. Yok ben duydum AZİZ 5000 bilet vermiş, yok Erdoğan 4000 dağıtmış, Canaydın UA ya gizlice 10.000 vermiş diye.
belki bunu engelleyebilirim diye düşünmüştüm.
ama hata etmişim, isteyen istediğini yazsın.
haydi iyi akşamlar,selamlar
konunuza değer verip gerçek bildiğim birşeyi yazdım,cidden bilgilenmek isteyen biri olduğunuzu zannederek hata ettim, ayrıca selam vermezseniz sevinirim, malum, selamı geri çeviremiyorum. görüşmemek üzere iyiakşamlar
benim arkadşım var beşiktasşın tum maçlarına girebiliyor bedava bilet fln sormuyolar
bende bikeresinde gfb grubuyla arada kaynayıp girdimm
quote:
Orjinalden alıntı: emrefe
benim arkadşım var beşiktasşın tum maçlarına girebiliyor bedava bilet fln sormuyolar
bende bikeresinde gfb grubuyla arada kaynayıp girdimm
bilet değilde beşiktaşın stad güvenliklerini sağlıyanlar tarafından 2 kişi 70 e girmiştik
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
aynı şekilde Ali Sami Yen tribünlerindede bedava bilet olayı yoktur. Hatta uA grubu mensubu arkadaşlarının çoğu Kombine almaya özen gösteriyor.
ama şöyle birşey söyleyebilirim, Hangi maç hatırlamıyorum , geçen sene kadıköyde Metin abi (Pepe metin)'nin elinde bilet destesiyle gezip, kendisine ''metin abiiiii'' diye bağıranlara bilet dağıttığını kendi gözlerimle gördüm.
sen olmadıgını sanıyorsun... yoktur dıyemezsın. en yakın arkadaslarımdan bırı sureklı bedava gıdıyor... Alisamiyende hıc beleş giriş olurmu cok ayıp...
bence hepsınde var beleşe giren...
Ankaragücü maçları ben geçen sezon 19 Mayıs stadındakş maçlarına giderdim gecekondu grub amigosu Ali İmdat elinde biletlerle dağıtırdı ben de çoğcu kez alıp girmişimdir maçaAma zaten bilet fiyatlaı1-2 ytl oluyo ama ben bedava girerdim hep.Bir tanıdık daha var onu ararıdım o biyerden alıp getiridi bana ama nerden aldığını bilemem.Ama bu sadece ankaragücünün evsahibi olduğu maçlarda geçerliydi, bu sene hiç gitmedim daha.
sponsorlara dağıtılan bedava biletlerle ne kadar maç izlediğimi unuttum. Bunun kötü tarafı bedavaya alışınca para verip bilet alamıyosun .
quote:
Orjinalden alıntı: berksarp
Ankaragücü maçları ben geçen sezon 19 Mayıs stadındakş maçlarına giderdim gecekondu grub amigosu Ali İmdat elinde biletlerle dağıtırdı ben de çoğcu kez alıp girmişimdir maçaAma zaten bilet fiyatlaı1-2 ytl oluyo ama ben bedava girerdim hep.Bir tanıdık daha var onu ararıdım o biyerden alıp getiridi bana ama nerden aldığını bilemem.Ama bu sadece ankaragücünün evsahibi olduğu maçlarda geçerliydi, bu sene hiç gitmedim daha.
evet,Ankaragücü maçında isteyince çok rahat beleş bilet bulunuyor,yarısı beleş giriyor,diğer yarısı karaborsadan 2 kat kazık yiyerek
bu sene zaten Gecekondu kombine 25 ytl,karaborsada 30 ytl,hiç gereği yok beleş bilet için yırtınmanın
milli maçlara para vermeden izlerim ali samiyende diğer ise mecbur artık ua bilet dağıtmıyor sallamayın zaten kapalı kombinesi 1600ytl nereye dağıtıyosun bilet yine milli maçta fb stadında locanın alt tarafında numaralıda izlemişdim üst tarafda asker vardı rütbesi albaydı sağ tarafda ise şeref tribünü küfür etsen aziz yıldırım duyar o derece
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
milli maçlara para vermeden izlerim ali samiyende diğer ise mecbur artık ua bilet dağıtmıyor sallamayın zaten kapalı kombinesi 1600ytl nereye dağıtıyosun bilet yine milli maçta fb stadında locanın alt tarafında numaralıda izlemişdim üst tarafda asker vardı rütbesi albaydı sağ tarafda ise şeref tribünü küfür etsen aziz yıldırım duyar o derece
Fenerbahçe'nin stadında numaralı tribün diye bi tribün yok eski numaralı tribün diyosan orası fenerium tribünü oldu ki ordada loca yok. Sen daha oturduğun yeri bilmiyosun. Bide maçan yiyosa küfür etseydin.
quote:
Orjinalden alıntı: the-sakal
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
Fenerbahçe'nin stadında numaralı tribün diye bi tribün yok eski numaralı tribün diyosan orası fenerium tribünü oldu ki ordada loca yok. Sen daha oturduğun yeri bilmiyosun. Bide maçan yiyosa küfür etseydin.
fb stadını nerden bileyim ben, beleş maça gittik işte biletsiz direk kapıdan girdik yer olarak söylüyeyim üst taraflarda loca vardı sağ taraf da ise şeref tribünü vardı orası işte