Manage your database oluşturulmuyor oraya tıkladığımda sayfa bulunamdı yazısı çıkıyor.
arkadaşlar bende de aynı sorun var bunu nasıl çözebilirim?
Lycos ta problem var. Ancak phpmyadmin kurarak ulaşabilirsin database.
quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
php de biraz yeniyimde nasıl yapacağımı kısaca anlatabilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.NeVeRMaN
quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
php de biraz yeniyimde nasıl yapacağımı kısaca anlatabilirmisin
bilen yok mu??
Eline sağlık Jocman bende faydalanmayı umuyorum
www.100webspace de çok iyi
Bu yazıyı görmeden php hakkında bilgim olmadığından deneyip duruyordum. Yazıyı görünce tüm problemim çözüldü.Herşey için sağol.
ii de şimdi nuke nin tüm sürümleri uyumlu deyilmi baq 7.4 yapıyom heeaa
abi bu kaçıncı baskı forumda ben sayamadım
115525 inci baskı
harbiden guzel dokuman. bide dokuman1 haz1rlayana te_ekkür ediyorum. (burada bizimle paylasan1da tebrik ederim. yak1nda vatan haini ilan edicekler adam1 ya)
arkadas ch mod degistirmesek bir sey olurmu ben baska ftp programiyla upload yaptim ama onu degistirmdeim olurmu
bu konu yine hortladı yaa
arkadaslar o ch modu degistirmesek olumu site kurulurmu ben kurdum ama site bos geliyor birsey gozukmuyor
PHP-Nuke-6.0 klasorunde 3 tane klasor (sql html upgrades) var.birde yaninda 11tane dosya var.yuklerken upgrades'i atiyoruz sonra html klasorunun icindekilerini atiyorum herseyi.Peki 11 tane dosyayi da upload ediyormuyuz ??
Ben nuke 7.7'yi kurdum ve yukaridaki dediklerinizin hepsini yaptim ve sonunda bir yazi cikti..Oda sudur:
There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
db'de sorun var diyor galiba ama ßenim db ismide dogru. big6Sty_uk_db yaptim ama sonuc yok.
ya bu lycos 100webspaxe çok karışık daha kolay kurabileceğimiz bir site yokmu yoksawww.myehost.de 1 dakkada php nuke servisi ile geliyor yakında tabi bizde onu bekleriz
www.aktifnuke.com çok faydalı bir site www.ikicrazy.gen.ms tüm üyelerine asp nuke veya forum sitesi veriyor ÜCRETSİZ !! kaçırmayın