Şimdi Ara

Bedava Facebook (Facebook Lite)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar bazen internetiniz olmuyor. Mesela dışarı çıkmış oluyorsunuz mobilde paketiniz olmuyor veya bitmis oluyor. Facebooka bağlanmak istiyorsunuz ancak bağlanamıyorsunuz.Uygulama burada devreye giriyor. Uygulamayı kullanmak icin mobil veriyi açıyorsunuz fakat internet paketinizin olmasına gerek yok. Yani internetsiz facebookda dolanmış oluyorsunuz.

Google play linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite

Apk:(Bazı cihazlarda google playda görünmüyor)
    http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/facebook-lite-1-9-0-43-100-beta-android-apk-download/

Not: Benim hattımda para yoktu, paketimde yoktu çalıştı. Parama falan da gitmedi. Hattınızda para varsa da size kalmış. Birşey olacağını sanmıyorum fakat olursa da ben sorumlu değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ios surumu yok mu ?

• Valla yüklerin ama şuanda netim var bitince deneyip gorcez sanmıyorum olacağını ama bakalim

• Facebook hesaplarini caldirmak isteyen kullansin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Facebook hesaplarini caldirmak isteyen kullansin

Hocam hesap çaldıracak bir durum yok, geliştirici Facebook zaten.
  • Bu uygulamanın amacı daha az veri tüketimi sağlamak, bedavalık bir durum yok, sonuçta sizin birşeyler görüntülemeniz için download yapmak zorunlu. Ama kullanışlı tabiki, hack vs sorunu da yoktur :)
  • Bu öğe ülkemizde kullanılmıyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafone hatta tl yok paket yok veri bağlantısını açtım denedim uygulama açılmıyor bile giriş kısmında kaldı. senin hatla ya da şebekenle alakalı bi durum olabilir.
  • Valla bende oldu hattım turkcell param yok paketim de yok çalıştı.İnanmayanlara ss attım aşşağıda...
     Bedava Facebook (Facebook Lite) Bedava Facebook (Facebook Lite) Bedava Facebook (Facebook Lite)

• Maalesef hocam ios sürümünü bulamadım.

• Bazı cihazlarda görünmüyor yada ülkemizde kullanılmıyor diyebiliyor. 2. Linke tıklayıp apksını indirerek yükleyebilirsiniz.

• uygulama resimlerde gördüğünüz gibi çalışıyor bazi telefonlarda çalışmama sorunu var malese ilerleyen zamanlarda bu sorun duzeltilecektir umarım ios sürümü bulunmamaktadır benim kontür ve paketim yoktur ve bu uygulama sayesinde badava her yerde giriş yapabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swepcoop -- 3 Mayıs 2015; 11:32:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.