Şimdi Ara

Bedava diye verilen yerli doğalgaz ithal çıktı ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
2
Favori
6.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumhureisin konuşması, metni ortada iken inatla inandığınızın doğru olduğunu diretiyorsunuz. Takip ettiğiniz medya da size bunu veriyor zaten...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

Sabah Akşam 7/24 Millet İttifakı'nın neferi, Cumhur İttifakı ve mevcut hükümetin karşıtı, gözü dönmüş yalana yalan, doğruya doğru diyemeyen, algı haberler yapan Fatih Portakal'ı mı kaynak göstermiş cidden  

• WmLord kullanıcısına yanıt

Kaynak?

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    Haber kaynağı tele1 :) sol kanallara hiç güvenmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • c@do kullanıcısına yanıt
    Sol kanallara güvenmekle ilgisi yok, bakana sorduklarında bakan bile açıklama yapmadı ve ticari sır dedi.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Tamam sol kanallar güvenmemekle birlikte sonuçta yerli gaz şuan test aşamasında. Bu gaz bağlanacak. Solcu olarak söylüyorum, çoğu yapılan haber çarpıtma, yalan. Teyit.org'u takip edin. Bırakın şöyle haberleri.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Arasanız yandaş medyadan bile kolayca bulabilirsiniz.
    Avrupa'da fiyatların düşük olmasına dair:
    BloombergHTbloomberght
    Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 83 geriledi
    https://www.bloomberght.com/avrupa-da-dogalgaz-fiyatlari-yuzde-83-geriledi-2324069

Türkiye'deki fiyatlara dair:
    ahaber
    1 metreküp doğalgaz fiyatı ne kadar, kaç TL 2022? 710 milyar metreküp doğalgazın fiyatı kaç dolar? Doğalgaz fiyatı...
    https://www.ahaber.com.tr/ekonomi/2022/12/26/1-metrekup-dogalgaz-fiyati-ne-kadar-kac-tl-2022-58-milyar-metrekup-dogalgazin-fiyati-kac-dolar-dogalgaz-fiyati

• Halen daha Karadeniz gazı değil olduğu biliniyor diyenler ile Cumhurbaşkanın konuşmalarına bakabilir ve sokak röportajı yapabiliriz. 2 haftadır her yerde yapılan Karadeniz gazı foyası ortaya çıkınca trolcükler düzeltme yapmaya gelmiş.

• c@do kullanıcısına yanıt
    Burada konuşulan şak diye her yerde karadeniz gazını bulduk, hemen kullanıyoruz diye algı yapılması ve olmayan bir şey ile devletin kaynakları kullanılarak çeşitli şeylerin oy uğruna yapılması.

Kaynak vermeni istediğim, paylaştığın fotoğraftaki Avrupa ülkeleri ve Türkiye'nin gaz ithalat fiyatları idi.

Ama sen ilk kaynakta Avrupa'da konut gaz fiyatlarında meydana gelen değişimi, ikinci kaynakta ise ülkemizde gaz satış fiyatlarını paylaşmışsın. Ayrıca ülkemizde uzun zamandır konut gazlarının belli bir bölümünü devlet sübvanse ediyor. Zaten vatandaş olarak bizim alış fiyatımız farklı konu. Lütfen konu dağılmasın.

Kaynakların yandaş veya Fondaş olmasına gerek yok. Paylaştığın fotoyu doğrular kaynak rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Orada bakan vs ortağı "aracı firmalar" ile vurgun yapıyorlar.

Üstüne Vatandaşa doğalgaz satan kurum BOTAŞ kaç yıl vergi rekortmeni oldu.

Bir kaç sene önce bir gazeteci çıkartmıştı hesabı. 1 birime gelen doğalgaz, vatandaşa 7 birime satılıyor diye. Yani bu zamana kadar parasını fazla fazla ödediğimiz gazı veriyorlar bize.

Rusya'ya olan borçlar da 1 sene ötelendi. Şimdi sözde bedava verilen gazın acısı seneye çıkacak elbet.

Olayın özü, bu fiyat uçurumu neden var?
    Fiyatlar yanlış değil.
    Kaynak beğenmiyorsan kendin çürütmek için kaynak sun arkadaş.
    Her işte olduğu gibi suç makinesi halkın parasını çalıyor. Sübvanse görünümü altında da propaganda yapıp güya sus payı veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 11 Mayıs 2023; 10:8:7 >
    Konuyu bakan ilk önce ticari sır olarak nitelendirmiş, sonrasında ise özellikle pendemiyle beraber gelen enerji krizinde ise yaptığımız anlaşmadan dolayı belki yüksek fiyatlar ödedik ama bakın şimdi Avrupa’dan daha ucuza ödüyoruz diyerek halka lanse etmişlerdi. Fakat insanlar bundan önce neden biz bu kadar pahalı ödediğimiz sorulunca herhangi bir açıklama yapmamış. En azından ben bulamadım. Üstekini de eskiden okuduklarımdan aklımda kalanlar ile yazdım. Genel olarak zaten diğer devletlerden gelen bilgilerle böyle haberler yapılmış.

• Bedava gaz muhalefeti yapan arkadaşlar şirkete gidip kendileri ödemeleri için dilekçe verebilirler...

Böyle bir haber yok ama ben rahatsız olsaydım bir denerdim sanırım... mı acaba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 11 Mayıs 2023; 10:20:30 >
  • Devletin kaynaklarını boşa harcamak, sonra bunun eleştirilmesi, bazılarına göre rahatsızlık oluyor. Gel bende senin elektrik faturanı ödeyeceğim, malum o kadarlık adamsın ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 11 Mayıs 2023; 10:33:41 >

Twitter'dan birinin vermiş olduğu bilgiye kaynak istedim, farklı konuda kaynaklar verdin ve şimdi benim mi kaynak bulmamı istiyorsun?

Sonraki cümlelerin kendini ele verdi. Senin adına üzüldüm  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Canın sağolsun.
    Hırsızlara da kurban lazım tabi ki...

• Kimine göre kaynakları boşa harcamak, kimine göre insanları eşşekle eş tutmak, kendi durumunu görmeden....

Yıllarca devletin kaynaklarını ve vatandaşın canını bezdiren terör örgütleriyle aşık tutanlarla ittifak yapmak... özerk yönetim vaadi verenleri desteklemek.... bunların haricinde vaadi olmayanlarla yürümek... hiç bir şey değil. He

• Konuyu nasıl da başka yerlere çekiyorsun, alakası bile olmayan konuda muhalefeti terorist ilan ettin. Yazık…

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.