Ailemde annem ve babamı numara taşımayla Turkcellden vodofona taşıttırdım. Bizimkiler eski toprak telefonla fazla konuşmayı sevmezler.
Diyeceksinizki bunun neresi anormal. Bizimkile Turkcell kulanırken nadir ararlardı alo nerdesin şurdayım iyi geç kalma hemen gel derlerdi. Sonra Turkcellde bi alo demek 0.65 TL olunca fazla kontür gitmesin diye sürekli çağrı atarlardı Hadi bak geç kalma gel gibisinden.
Sonra vodofona geçirdiğime pişman oldum. Her yöne 100 dakika hediyesi var ya zırt pırt arayıp duruyolar Uzun uzun ve rahat rahat işte şöyle geç kalma bunu yap dikkat et v.s. vs. gibisinden telefonda uzun uzun istediği gibi rahat konuşup çocuk gibi bana telefonda uyarıp duruyolar :) Artık illalah ettim günde 3 4 kez arıyolar. Bide bedava dakikaları bitiremediler neymiş son günüymüş 7 sülaleyi aradılar yine bitiremediler :)
İşin şakası numara taşıma olayı maddiyat olarak iyi oldu ama bunun böyle eksi yanlarıda var :) 6 ay gelen hediye dakika bittikten sonra saniye bazlı olan '' VODOFON Hesabını Bilen Tarife`ye'' geçirmeyi düşünüyorum bizimkileri. Kısa konuşanlar için gerçekten en hesaplısı o tarife
Numara taşımanın bana böyle bi anısı oldu.
başlığı değiştirin bence,arkadaşlar vodafone'da problem var sanabilir