Şimdi Ara

BEDAŞ ta çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

BEDAŞ Çalışanlar: Maaşlar, Yorumlar ve Bilgiler

BEDAŞ'ta çalışmayı düşünen veya BEDAŞ maaşları hakkında bilgi arayan kişiler için bu kapsamlı rehber, önemli ayrıntıları açıklamaktadır.

BEDAŞ Maaşları Ne Kadar?

BEDAŞ çalışanlarının maaşları, pozisyonlarına, kıdemine ve performansına göre değişmektedir. Genel olarak, maaşlar sektör ortalamalarına benzer olup, bazı pozisyonlar için rekabetçi ücretler sunmaktadır.

CK Boğaziçi Personel Maaşları

BEDAŞ, CK Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin bir iştirakidir. CK Boğaziçi personelinin maaşları da pozisyon ve kıdeme göre değişmektedir.

BEDAŞ Çalışan Yorumları

Çevrimiçi platformlarda, BEDAŞ çalışanları şirket kültürü, çalışma ortamı ve maaşlar hakkında çeşitli yorumlar paylaşmıştır. Genel olarak, yorumlar olumludur ve şirketin sağladığı istikrarlı kariyer fırsatlarına ve refah programlarına dikkat çeker.

BEDAŞ Maaşları

BEDAŞ maaşları düzenli olarak incelenir ve sektördeki en son trendlere göre ayarlanır. Şirket, çalışanlarına rekabetçi maaşlar ve kapsamlı fayda paketleri sunmayı taahhüt etmektedir.

BEDA Enerji Maaşları

BEDA Enerji, BEDAŞ'ın bir iştiraki olup yenilenebilir enerji alanında faaliyet göstermektedir. BEDA Enerji maaşları, sektör deneyimine ve pozisyonun gerektirdiği becerilere göre değişmektedir.

CK Enerji Çalışan Yorumları

CK Enerji, BEDAŞ'ın ana şirketidir ve elektrik dağıtım ve üretim alanlarında faaliyet göstermektedir. CK Enerji çalışanlarının yorumları, şirketin büyüme fırsatlarına, yenilikçi çalışma ortamına ve güçlü çalışma-yaşam dengesine odaklanmaktadır.

BEDAŞ'ta bir pozisyonla ilgileniyorsanız, şirketin kariyer web sitesini ziyaret ederek açık pozisyonları inceleyebilir veya maaş ve faydalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için İnsan Kaynakları departmanıyla iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tayyip baba bi elektrik dağıtım şirketini de bana özelleştirme yaw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçak elektirik kullananlrı neden masum halk kitliyonuz , helal haram kavramınız varmı , akşamları rahat uyuyabiliyormusunuzzzz
  • hocam adam bedas da çalışıyorum demiş. bedaş benim dememiş ki ayrıca bende bedaş da çalışıyorum ve size ne uygulanıyorsa bize de o uygulanıyor ve rahat rahat uyuyoruz
  • MarkekHamsik kullanıcısına yanıt
    Herkes sokağının bağlı olduğu trafodan sorumlu.Kaçaklar ha deyince tespit edilemiyor doğrusu
  • Maas ne kadar. Prim aliyormusun? calisma saatleri nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MİLLETİMİN HAKKINI YEMEKTEN ZEVK ALIYORMUSUN ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Maas ne kadar. Prim aliyormusun? calisma saatleri nasil?

Maaşı söylemek olmaz şimdi Prim sistemi özel günlerde Mesai sistemi mevcut krumsal firma olduğu için herşeyi zamanında alırsın maaş prim vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabaniGiller

MİLLETİMİN HAKKINI YEMEKTEN ZEVK ALIYORMUSUN ?

Dostum kimsenın hakkını yemek gibi bi olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZabaniGiller

MİLLETİMİN HAKKINI YEMEKTEN ZEVK ALIYORMUSUN ?

arkadaş cevaplayamamış ben cevaplayım. açıkcası çalışıp maaşını almak hak yemekse 6 yıldır hak yiyiyorum ama sen tesisat numaranı ver hocam özellikle faturanı benim maaşıma yatıttırıp parayı çatır çutur yiyecem
    çalışma şartları filan iyi sayılır ama maaş v.s kötü. bir de kaçak da filan çalışıyorsan hafta da 1-2 defa dayak yersin o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxjean2007

hocam adam bedas da çalışıyorum demiş. bedaş benim dememiş ki ayrıca bende bedaş da çalışıyorum ve size ne uygulanıyorsa bize de o uygulanıyor ve rahat rahat uyuyoruz

beyler bugün ki olaylar hakkında sizden rapor istiyorum
  • Hangi sınavla girdin ve hangi üniversite mezunusun? Ayrıca yaptığın işten memnun musun ve devlete girmek için nasıl koşullar aranıyor?

Not:Lise öğrencisiyim meslekleri araştırıyorum yanıtlarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: xxjean2007

hocam adam bedas da çalışıyorum demiş. bedaş benim dememiş ki ayrıca bende bedaş da çalışıyorum ve size ne uygulanıyorsa bize de o uygulanıyor ve rahat rahat uyuyoruz

beyler bugün ki olaylar hakkında sizden rapor istiyorum

Sorun teiaş kaynaklı bedaşlık bi durum yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.