Şimdi Ara

BECOME A LEGEND TRANSFER OLMA SORUNU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncede pes become a legend oynuyordum o zamanlarda böyle bir sorun vardı dün itibari ile oyunu yeniden kurdum yine aynı olay oluyor
    acaba bu herkeste mi böyle yada buna bi care yokmu neden bi takımda en fazla 2 yıl üst üste oynuyabiliyorum 2 nci yılın sonunda oynadıgım takım
    bana teklif yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 18 Haziran 2009; 15:03:33 >

• opss kimsenin bi bilgisi yokmu yavss
  • Aynı sorunu bende yaşadım bir çare bulamıyınca master league'e geçiş yaptım bel mod'dan daha zevkli geçiyor.
  • ya fazla takılmam zaten ama neden böyle bir saçmalık yapmışlar anlamadım
  • Ben 2013-2014 sezonundayım ve ilk sezon hariç Udinesede oynuyorum. Oynadığın takım genellikle devre arasında teklif yapıyor. Onu kabul etmezsen boşta kalabilirsin sanırım. Tabi eğer oyuncuyu beğenmiyorsa takım teklif yapmıyor olabilir ama sadece öngörüden ibaret. Başıma hiç gelmedi çünkü.
  • valla begenmeme gibi bir lüksü yok arkadaşım ama yok işte her takımda iki yıl oynuya biliyorum anlamadım gitti sen onca yıl hep aynı takımdamı oynadın
    ben neden paso takım degişiyorum ya
  • yok arkadaş yine aynı terane yine bir takımda iki yılımı doldurdum yine takım degiştirmek zorunda kalıyorum yavv bu neden oluyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır bende öyle bi sorun olmadı ben twente yle 3 yıl oynadım onlar sözleşme imzalamasa bile siz oynamaya devam edin
  • Bende öyle bir sorunla karşılaşmadım. 3.5 sezon marsilyada oynadım.
  • Öyle bir şey olmaz. Ben 3 sene üst üste Manchester'da oynadım. Patch falan yüklü mü sende acaba?
  • Takımına biraz faydalı ol sen de,yoksa niye teklif yapmasınlar
  • Takıma fayda olduktan sonra kesinlikle seni bırakmıyo zaten ilk sezon 1000 veriyosa 2 nci sezon da 2500 veriyor 3000 5000 diye gidiyor
    ben aynı takımda 4 sezondur oynuyorum. Bende tranfer yapamıyorum
  • oyun acayip kasıyor arkadşalar çözünrlükten olabilirmi?yardımcı olun ideal olan hangisi?
  • B liginden A ligine transfer oldum
    21 yaşındayım.

benim anladığım kadarı ile ciddi iddi takıma faydanız olması gerekiyor
    illa gol değil, pas atın top çalın gollük pas atın vs.
  • yeni teklif yapmasına gerek yok , eğer takımda kalmak istersen gelen teklifleri geçersin . yine aynı takımda kalırsın ama maaş düşük olur tabi
  • banada barçada 2 yıl oynadıktan sonra teklif göndermediler takım takım dolaşıyorum artık
  • ßn hçbR tkLiFi kabL eDmioRm . Gne ayNı Takm da kLıoRm .. !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.