Şimdi Ara

Becel Bedava Yürüyüş Ayakkabısı Kampanyası (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
17
Favori
13.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya bitmismidir yada bittiğini nasıl anlarız benim daha 560 kalp oldu 10 günde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu ne ya 50 gün oldu neredeyse formu dolduralı ilk kazananlardanım bana gelmedi bisey simdi ki kazananlar kafadan 30-35 günü cikarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: palio2006

Kampanya bitmismidir yada bittiğini nasıl anlarız benim daha 560 kalp oldu 10 günde

bitmiştir her sayfada 49 kişi falan var listede 62 ile çarp anlarsın :)
  • bana gelmedi diyenler listeye göz atsınlar
  • Ben formu dolduralı 2 ay oldu, halen ayakkabı gelmedi. 2 hafta önce facebooktan mesaj attım cevap bile vermediler, şimdi konuyu görünce tekrar mesaj attım bakalım.
  • Yarışma Şartlarında "Ayakkabılarımız Nike marka yürüyüş ayakkabısıdır."denilmekte fakat bana resimdeki basketbol ayakkabısı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

benimki az evvel aras kargo ile geldi

ürün bu;http://www.morhipo.com/nike-819798-046-nike-air-max-motion/16400029/detay

Keşke banada bu gelseydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Banada keşke Nike Air Max Motion gelseydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 numara yazmıştım, 42,5 göndermişler. 42 alıp küçük gelen varsa 42,5 ile değişebiliriz. Yer Balıkesir.
  • Bana 42,5 gelmiş, 43-44 verebilecek arkadaş varsa değişebiliriz

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/1v8QaY.jpg

43 numara büyük geldi bana sizdeki de aynı model mi

• Bekliyoruz bakalım hayırlı olur inşallah. Saçma sapan bir model gelmez umarım.
  • demek ürünler yavaş yavaş geliyor, biz de başvuralım o zaman
  • Benimki de bugün geldi, şu modelden. Listede 40.sayfadaydım

http://www.morhipo.com/nike-819798-046-nike-air-max-motion/16400029/detay

45 numara boydan küçük geldi, aynı modelin 46-46,5 'u olup da büyük gelen varsa değiştirebiliriz. Ya da becelden değiştirebiliyor muyuz acaba bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 9 Mayıs 2016; 20:36:36 >

• Aynisi hocam degiselim mi

• Arkadaşlar, kampanya bitmiş ama bir arkadaşım listede adı olmasına rağmen, listedeki linke tıkladığında yine Becel FB sayfasına atıyor, bir türlü giremedi talebini. Talep de mi almıyorlar acaba artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşlar, kampanya bitmiş ama bir arkadaşım listede adı olmasına rağmen, listedeki linke tıkladığında yine Becel FB sayfasına atıyor, bir türlü giremedi talebini. Talep de mi almıyorlar acaba artık?

Hersey bitti hocam bir iki haftaya kadar forma ulasilabiliyordu simdi o sayfaya ulasilmiyor

Ben 23. Sayfadayim ilk listedeyim ama gelmedi 40.sayfadakinin gelmiş muhtemelen benim gibi olanlara gelmez

• Yaklaşık 1,5 ay önce 5000 kalbi doldurmuştum ve ekranda sizinle FB üzerinden iletişime geçeceğiz beklemede kalın benzeri bir uyarı çıkmıştı, ancak bugüne kadar FB üzerinden iletişime geçen kimse olmadı, bende onların dönmesini bekledim ve bu olayın pekte üzerinde durmamıştım.
    Bugün konuyu tekrar görünce kazananlar listesine baktım ve listede adımın olduğunu gördüm ancak forum linkine tıklayınca becel FB sayfasına yönlendiriyor.
    Kampanya süresinin yıl sonuna kadar olduğunu ve kazandığımıza dair bildirim yapacağız demelerine rağmen her hangi bir bildirim yapılmadığını göz önünde bulundurursak becel burada bariz hatalıdır ve listede ismi bulunanların ayakkabısını göndermeleri gerekir diye düşünüyorum.
    Ben iletişimden talebimi ilettim bakalım sonuç ne olacak.
    Bence becel burada çakallık yaptı ve bilerek bildirim yapmadı.
    Benim gibi listede ismi olupta iletişime geçilmeyen kişi sayısı fazlamı acaba

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.