Şimdi Ara

Bebek Maması ve Bezi İçin Sıcak Fırsatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.676
Cevap
772
Favori
996.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende bebek bezini en son izmir balçova kipada 0-3 aylık yanılmıyorsam 66 lık paketi 10 tl den almıştım birkaç ay önce..8 paketmi ne almıştım ama bitti bile ,bizimkine Maşallah osursa bez değiştiriyorlar dayanmıyorki günde neredeyse 10 tane bez harcıyorlar kafama mıçam al işte 20 paket 0-3 aylık 20 paket 3-6 aylık 20 paket 6-12 aylık vs vs nasıl olsa akmaz kokmaz ve kullanılacagı kesin olan birşey yığ eve rahat et..Bu fiyata hiçbir yerde bulamam belli.

    ...Ama Kipayı devamlı takip etmek lazım ara ara böyle kampanya yapıyorlar buluncada paraya bir defa kıyıp yığmak lazım eve....

    ...Mama konusunda arkadaşlar sözüme güvenin özellikle KEÇİ SÜTÜnden imal edilen GOLDEN GOAT ı mutlaka deneyin çok pahalı (400gr 34 tl)ama enazından ilk 6 aylıkta gaz problemini azaltıyor gaz problemi bebeklerde çoğunlukla İNEK SÜTÜ nden kaynaklanıyor..İkinci önerim HIPP ben kutusunu 15 tl den alıyorum eczaneden.Ayrıca gaz problemi için SAB SİMPLEX adlı damlayı kullanın




  • Takip
  • Aptamille başladık zar zor bebelacla devam ediyoruz aslında herobaby e gecelim diyorum aldık birtane mubarek ağzında toplayıp fiskiye gibi yüzümüze puskurtuyor ufacık cocuklar bile ağzının tadını biliyor :) bu arada kampanyalardan stok yapmak lazım onceden önemsemiyordum eve geçerken bakkaldan marketden bittikce alıyordum ama mamaydı bezdi mendildi sampuani kremi derken mali dengeleri alt üst ediyor bi sponsor lazım bana :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bennuarda

    Limango'da 10*15 TL verdikten sonra 30 Tl vermek çok zor gelecek bezler bitmek üzere üstelik de ikiz sahibiyseniz

    bez için sakın bir daha limangoya bulaşma hocam. tam 28 gündür sipariş verdiğim bezleri tedarikçi firmadan kaynaklanan sorun diye göndermediler. hala da satışta şu an. pazartesi günü dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım. akılları başlarına gelsin.
  • Takip mesaji.
  • Bez olayını kökten çözmek amacıyla dev ekonomik boy (4 numara 88 adet) hediye çeki kullanarak tanesi 9.5 gibi bir rakama getirmeyi başardık ve 5 adet aldık 45 tl ye ama hanım hesaplamış yaza çıkarmayabilir deyince yeni açılan kipadan 66 adet 4 numara tanesi 14.90 a 3 adet aldık inşallah bu defa çözmüşüzdür yaza kadar çıkarırsak bezi atmış olur belki bizizm bebek
  • Şu bebelac ı 2 yi kullanıp emziği tıkamadan çocuğuna yedirebilen var mı? (biZ kullanamadık) Elimde baya bir 3 numaradan var.2 yi kulanamadık 3 hiç geçmez sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno

    Şu bebelac ı 2 yi kullanıp emziği tıkamadan çocuğuna yedirebilen var mı? (biZ kullanamadık) Elimde baya bir 3 numaradan var.2 yi kulanamadık 3 hiç geçmez sanırım.

    Bebelac 2 kullandık tıkanma falan olmadı. Şimdi 3 kullanıyoruz onda bazen oluyor tıkanma.
    Tıkanma sanırım mama suyunun sıcaklığı ile ilgili.
    Biliyorsunuz önce su konuyor biberona sonra mama. Suyu çok sıcak ve soğuk olmayacak şekilde ayarlıyoruz biz vucut ısısından biraz yüksek oluyor. Böylece donma tıkanma olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno

    Şu bebelac ı 2 yi kullanıp emziği tıkamadan çocuğuna yedirebilen var mı? (biZ kullanamadık) Elimde baya bir 3 numaradan var.2 yi kulanamadık 3 hiç geçmez sanırım.

    biz bebelac 1 kullanıyoruz tıkanma hiç olmadı. eğer 2 de oluyorsa başka şeyler düşünürüz..

    bir de kullandığınız biberonun emziği kaç numara.. yenidoğan akışlı ise tıkanabilir.. bir bakın isterseniz.
  • Bebelac mamayı uygun fiyata nereden alabiliriz.
    Onuda soralım.
    Ben burada yerli bir marketten 9,5 TL ye alıyorum 500 gr lık olanını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_80

    Bebelac mamayı uygun fiyata nereden alabiliriz.
    Onuda soralım.
    Ben burada yerli bir marketten 9,5 TL ye alıyorum 500 gr lık olanını

    bende 9,5 a alıyorum. daha ucuzu var mı bilmiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xweser

    quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno

    Şu bebelac ı 2 yi kullanıp emziği tıkamadan çocuğuna yedirebilen var mı? (biZ kullanamadık) Elimde baya bir 3 numaradan var.2 yi kulanamadık 3 hiç geçmez sanırım.

    biz bebelac 1 kullanıyoruz tıkanma hiç olmadı. eğer 2 de oluyorsa başka şeyler düşünürüz..

    bir de kullandığınız biberonun emziği kaç numara.. yenidoğan akışlı ise tıkanabilir.. bir bakın isterseniz.

    Emzik 2 numara (6.ay ve sonrası).1 bizdede tıkanmıyor ve 2 haftadır 1 kullanıyoruz aldığımız 2 yi kullanamayıp döktük,sonra acaba aldığımız mı bozuk deyip tekrar 2 aldık onuda şimdi kaşık mamalarına kullanıyoruz malesef geçmedi emzikten.Bir arkadaş suyun sıcaklığı yazmış birde onu deniyeyim bakalım.(sıcak suyla açmayı)




  • Bende de 7 aylık ikizler var, bez ve mama önemli sorunlardan.
    Bez konusunda 4 numara aktif prima kullanıyoruz. Hepsiburada'dan 88liklerden aldım kargo dahil adet 0.37 ye geliyor ayrıca taksitle ödüyorsunuz.
    Mama olarak aptamil2 kulanıyoruz, onun için de 1.2 lik karton kutuları var bazı marketlerde 44.90 fiyatı içinden 3 adet 400lük aluminyum poşetde çıkıyor.
    Önceden aldığımız 900lük plastik ambalajın içine döküp kullanıyoruz az sa olsa fiyat olarak daha mantıklı oluyor.

    Hepinize kolay gelsin ve bence bu konuyu sabit tutalım ve bulduklarımızı paylaşalım!
  • Hey gidi hey, annemiz bizi büyütürken ne bez vardı ne de mama. Şimdiki bebeklere acıyorum, sanayi ürünü doğal olmayan ne olduğu belirsiz şeylerle büyüyorlar.
  • Benim kızım 1 aylık. Çok şükür mama gibi bir derdimiz henüz yok.

    Bende ıslak mendil ve bebek bezi konusunda bir kaç bilgi paylaşayım.

    İlk başlarda uni kullanıyorduk. 3 lü paketleri var 10 TL. Sanırım her birinde 40 adet var. yani 120 adet mendil 10 tl. Ama biraz araştırma yapınca can bebe nin ıslak mendilini buldum. 88 li paket 2 tl. şaka gibi. bir paket aldım ve denedik. uni den bir farkını göremedik. pişik filan yapmadı. ıslak mendil olayını öyle çözdük.

    Çok ucuza çocuk bezi bulan arkadaşların dikkat etmesi gereken birşey var. Mesela büyük bir avm de 30 tl ye satılan bebek bezi, nasıl olurda yerel markette 10 tl olur. Arkadaşlar bu bebek bezlerinde de defolu ürün varmış. hani üstlerinde resim filan varya, hatalı baskı, soluk renkli filan oluyor bazıları. firma onları defolu diye ayırıyor. ve bunu ton bazında toptan defolu olarak satıyor. araştırınca defolu çok ucuza bulabilirsiniz. bizim bu civarda bulamadım ama birçok yerde defolu satan varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrahamme -- 11 Aralık 2011; 0:58:02 >




  • Arkadaşlarhttp://www.bebekbezi.com adlı bir site var bence marketten ürün almadan önce bu sitedeki fiyatlara göz gezdirin derim marketten alacagınız fiyatın altına ürün bulma şansınız var.

    Not:Şimdi birileri çıkıp istenin reklamını yapıyorsun diyebilir ben reklamını degil herkesin aynı ürünü daha ucuza ürün bulabilicegi site öneriyorum bunu belirtmek istedim.
  • Arkadaşlar zamanında Bebek bezleri için büyük paralar ödeyen birisi olarak

    şimdi Keseme en uygun hangisiyse onu alıyorum.

    Çağrı markette bazen carrefourda

    Molfiks-Baystar-Canbebe de indirim oluyor veya yanında ıslak mendil.

    İnanın Prima gibi çok pahalı markalardan hiç farkı yok.

    saydığım bu markalarda zamanında kötü ürünleri vardı ama şu an belli bir kaliteleri var.
    ben kullanıyorum sizede tavsiye eder,m
  • Hafta sonu gratise gittim. İndirimi her 50 tl için yapmıyorlar. 50 TL ve üzeri için 10 tl. Bende 3 bez 3 mama aldım. Bezler 16,95 TL. 3 numara 50 adet. Böylece 10 tl indirimi eşit dağıttığımızda mama 34.95 a bez 11.95' e geldi. Öyle aman aman bir indirim değil. Ama genede idare eder.
  • elinde 25 lik hızlı al çeki olan varsa bezle değerlendirenilir. ben iki tane prima mega paket 4,5 numara aldım 112 tane toplam 27 lira falan ödedim toplamda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 12 Aralık 2011; 14:28:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    elinde 25 lik hızlı al çeki olan varsa bezle değerlendirenilir. ben iki tane prima mega paket 4,5 numara aldım 112 tane toplam 27 lira falan ödedim toplamda

    112 adet 27tl bedava hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.