Şimdi Ara

BEBEK İÇİN OTO KOLTUĞU ÖNERİNİZ? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
34
Favori
301.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mfizik M kullanıcısına yanıt
    Masallah 2.5 yaşında ve 20 kg :)

    Besafe icin konuşuyorum; aynı koltuğu kullanıyoruz ve memnunuz. Öncesinde, küçük yaş için de Besafe kullanmistik, tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mfizik M kullanıcısına yanıt
    Bende çok araştırarak cybex solution x2 fix aldım, testlerden çok iyi puanlar almış bir koltuk. Fiyatı bütçenize uygun, kaba değil, montajı kolay ve en önemlisi kızım çok seviyor. Önceki koltuğundan sonra (ki 9-18 kg chicco idi) buna severek ve keyifle oturuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • besafe izi comfort x3 aldım geçenlerde, gerçek bir tam boy recaro ya da sparco koltuk kadar pahalı... istediğim rengi 2. elde yoktu, millet te zaten sıfırına yakın para yazdığı için sıfır aldım. iyi mi ettik bilemedim. koltuk muazzam ama... başka koltuk bakmayın
  • Merhaba ikiz 5 aylık cocuklarim için suan puset kullaniyorum ve bikac ay sonra kullanmak için 9-36 koltuk bakiyorum cybex pallas s (3500tl ile gb everna (2500 tl) arasinda kaldım, sizin öneriniz hangisi olur? Az kalsın Gb uniall 0-36 kg alıyordum fakat 15 kg dan sonra isofix kullanılmadığını öğrendiğimden vazgeçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamikaze33 kullanıcısına yanıt
    merhabalar bende oto koltuğu bakıyorum 9-36 alıcaktım fakat birşey dikkatimi çekti,15 kg sonra isofix kullanılmıyor demişssiniz nerden edindiniz bu bilgiyi acaba ?
  • Herkese Merhabalar

    Ben Mersin'de Faaliyet gösteren Mağazamızın E-ticaret Sorumlusuyum.Mağazamız uzun zamandır hizmet vermekte fakat E-ticaret sistemine yeni giriş yaptık sayılır.Sizinde birşeye ihtiyacınız olursa uygun fiyatlar ve hızlı gönderim ile hizmet vermekteyiz ayrıca her konuda yardımcı oluruz.Ayrıca aktif olan Müşterilerimize hediyelerimiz ve indirimlerimiz bulunmaktadır.Fiyatlarımızda uygundur.İsterseniz şuradan bir göz atabilirsiniz
    https://www.ekids.com.tr/




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synweap -- 1 Aralık 2020; 1:16:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 aylık kızım var pusetinde hiç ama hiç durmadı. Oto koltuğu bakıyorum şimdi ama ya onda da oturmazsa diye korkarak fazla paralar vermek istemiyorum. Fakat aynı zamanda güvenlik konusu da çok takılıyor kafama. Piyasada 1.000 TL olan (Yoyko Ultimate 360 derece) gibi ürünler bana çok güvenlikli gibi gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuğBade

    6 aylık kızım var pusetinde hiç ama hiç durmadı. Oto koltuğu bakıyorum şimdi ama ya onda da oturmazsa diye korkarak fazla paralar vermek istemiyorum. Fakat aynı zamanda güvenlik konusu da çok takılıyor kafama. Piyasada 1.000 TL olan (Yoyko Ultimate 360 derece) gibi ürünler bana çok güvenlikli gibi gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım ?
    Çocukları oto koltuğuna alıştırmak gerçekten çok meşakkatli bir iş, kızım 3 yaşında ancak gönüllü oturmaya başladı ki bu arada ana kucağı, 9-18 kg olmak üzere 2 ayrı koltuk denedim. En son kendiside büyüyünce 15-36 kg a geçiş yaptık ve bunda oturmaya başladı bizde rahat ettik. Ne yapıp edin, koltuğunda oturtun, ağlasa da pes etmeyin.

    Koltuk olarak, çocuk daha çok küçük o nedenle 360c dönenler olabilir elbette. Aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz ama maalesef ucuz olanlar güven vermiyor, güvenilir olanlarda çok pahalı.
    https://www.e-bebek.com/search?q=%3Arelevance%3Acategory%3A3733%3AkullanimAraligi-3733-1-feature%3A0-18%2BKG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 16 Eylül 2020; 16:0:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Çocukları oto koltuğuna alıştırmak gerçekten çok meşakkatli bir iş, kızım 3 yaşında ancak gönüllü oturmaya başladı ki bu arada ana kucağı, 9-18 kg olmak üzere 2 ayrı koltuk denedim. En son kendiside büyüyünce 15-36 kg a geçiş yaptık ve bunda oturmaya başladı bizde rahat ettik. Ne yapıp edin, koltuğunda oturtun, ağlasa da pes etmeyin.

    Koltuk olarak, çocuk daha çok küçük o nedenle 360c dönenler olabilir elbette. Aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz ama maalesef ucuz olanlar güven vermiyor, güvenilir olanlarda çok pahalı.
    https://www.e-bebek.com/search?q=%3Arelevance%3Acategory%3A3733%3AkullanimAraligi-3733-1-feature%3A0-18%2BKG

    Alıntıları Göster
    Evet malesef ucuz olanlar güven vermiyor. Paramız da pahalılara yetmiyor. Orta yollu bişeyler alcaz mecbur. Teşekkür ederim




  • Arkadaşlar dün amazon'da indirimi görünce bir an gaza gelip maxi cosi tobi almış bulundum. Nasıl bir koltuktur, kullanıcısı var mı acaba burada ?

  • Arkadaşlar çok az kullanıldı, temiz,msıfır ayarında,isteyen olursa craft oto koltuğumu ihtiyaç fazlalığından satıyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-anne-bebek-tasima-sifir-ayarinda-kraft-oto-koltugu-871243039/detay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,


    elimde linkteki ürün var, 4 yıldır kullanıyoruz, hiç kaza yapmadık çok şükür, gayet temiz kullanıldı. oğlum artık 118cm ve 23 kg olduğu için sığmıyor, ya bir yükseltici ya da 18-36kg koltuk almayı düşünüyorum.

    elimdeki juno 2 fix i satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa görüşelim. ürün bordo renkli. isteyene fotoğraf ta gönderebilirim.


    https://www.bebekhouse.com/urun/cybex-juno-2-fix-9-18-oto-koltugu-pure-black-17mcybx517000953-std



    sorum ise yükseltici ya da 18-36kg koltuk olarak ne alabilrim?

    maliyeti biraz kısmak istiyorum ama güvenlikten de taviz vermek istemiyorum ki juno güvenlik konusunda rakipsizdi.





  • 9 aylık 9 kilo olan kızımız için koltuk değişimi yapacağız. 9-18 ya da 9-36 güvenlik açısından farkeder mi acaba_ 9-36 alıp daha uzun süre kullanmak mantıklı geliyor, kız uzun :D

  • Arkadaşlar buradan bi tecrübe ve araştırmamı aktarmak istiyorum, 6 aylık oğlum artık taşımaya sığmadığı için oto koltuğu araştırmaya başladım, nitekim çok pimpirikli biriyimdir, (taşımayı da yaklaşık 3 aylık araştırmadan sonra almıştım) yukarı görselde gördüğünüz üç ürüne odaklandım, fiyat avantajından ve yerli olmasından dolayı, yaptığım araştırmada bu üç ürünün birbirinin tamamen aynısı olduğunu öğrendim, zaten görsellerde aynı şeyi söylüyor, hepsini aynı fabrika üretiyor, hiç bir malzeme veya özellik farkı yok, kumaş fonksiyon vs her şeyi tıpatıp aynı, sadece fiyatları değişiyor, buraya kadar bi sorun yok. bu anlatacaklarım yorum değil araştırma sonucu edindiğim bilgilerdir, fakat esas önemli konu buradan sonra başlıyor


    Convers airmax 0-36 kg isofixli dönebilen oto koltuğu, yorumları


    Baby home 900 dualfix 360' dönebilen isofixli 0-36 kg 9 ay - 12 yaş bebek oto koltuğu, yorumları


    Jusso Concorde Fix 0-36 kg 360 derece dönebilen isofixli oto koltuğu, yorumları


    almaya karar verdikten sonra satıcıdan test raporlarını istedim nitekim ürün açıklamalarında ECE R44 sertifikası (AB den onaylı test kuruluşları tarafından ürünün güvenli olduğuna dair yapılan testlerden sonra verilen sertifika) bulunduğunu söylemişler, üründe top tether (üstten bağlama kemeri) olmaması beni baya bi işkillendirdi, önce sorunlarımı epeyce bi vakit görmezden geldi satıcı firma (satıcı ile üretici aynı firmaymış) aradan geçen bir haftadan sonra ısrarıma dayanamayıp bana bi evrak attılar, ben bir gümrük çalışanıyım, prosedürün nasıl işlediğini iyi bilirim, evrakın üzerinde verilen test raporuna istinaden bir numara bulunuyor, raporu veren laboratuvarın da iletişim bilgileri mevcut, erinmedim o numara ile test kuruluşuna mail attım, bu numara ile verilen test sonucu ve raporunuzu bana iletir misiniz diye, test kuruluşuna da biraz ısrarcı olmam gerekti, aradan geçen bir hafta sonra BUŞEKİLDE BİR TEST YAPILMADIĞI ve BÖYLE BİR EVRAK TANZİM ETMEDİKLERİNİ söylediler,


    Sözün özü, üretici firma hiç bir şekilde test yaptırmamış, yerli ürün olduğu için de hiç bir yerde kontrol edilmiyor bu durum, adamın oğlu bi atölyede bidon basar gibi oto koltuğu basıyor, hiç bir test kontrol güvenlik kontrolüne tabi olmadan piyasaya sunuyor, kimse de gel bakalım bilader bu ürüne gözümüzden sakındığımız çocuğumuzu emanet ediyoruz, sen bu ürün için nereden onay aldın demiyor. kemerleri, kumaşı, isofixleri hepsi normalde AB onaylı testlere tabi iken, firma bunların hiç birini sallamıyor, çocuklarımızın can güvenliğini hiçe sayarak, üç beş kazanacağız diye ver ediyor piyasaya. eğer buradan bu yazdıklarımı bu atölye sahipleri görüyorsa hodri meydan çıkarsınlar test raporlarını, herkes de benim yaptığım gibi sorgulayabilsin, biz de istiyoruz ki yerli üretim olsun para başka yere gitmesin, fakat adamlar ne yapıyor! çok acı, bu yazı aynı zamanda bir suç duyurusudur. kullananlar da görür umarım bu yazıyı, markaların sattığı diğer modellerin de farklı olduğunu zannetmiyorum.





  • hakanyr H kullanıcısına yanıt

    Memnun kaldınız mı hocam nasılmış?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E bebekten orbitfix aldım . Aşırı pahalı diğer markalar. Allah kaza bela vermesin kimseye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ilk mesajı atan kişinin çocuğunun 15 yaşında olması 🤩😊😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracım da isofix yok kemerli olarak hangi koltukları önerirsiniz.

  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

    Besafe Izi Comfort x3 e bakabilirsiniz. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, yine buradaki tavsiyelere bakarak almıştım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.