Şimdi Ara

BEBEK İÇİN OTO KOLTUĞU ÖNERİNİZ? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
34
Favori
301.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse öneride bulunmuyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ermantpc kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben biraz hortlatayım konuyu :)
    Dm yazdım fakat garip bir şekilde gönderemedim.
    6 aylık bir oğlumuz var ve malum yaz gelince seyahatlerimiz de başlıyopr. Fakat oto koltuğu hakkında çok kararsız kalmış durumdayız yardımcı olabilir misiniz ?
    Hangi marka model almamız gerekli. Hangi grup önerirsiniz?
  • Dusunenler için cybex pallas m fix önerebilirim. 9-36 kg dir. Iki oglumda kullaniyor. Biri 4.5 yasinda digeri 14 aylik. Önündeki aparat tum bedenini kapattigi icin kemerli ürünlere göre daha iyi koruma sagliyor. Ayrica yan darbelere karsi sag ve solda istebildigi zaman darbe siddetini azaltmaya yarayan 2 kademeli açılan koruma mevcut. Kaza testlerinden de en yuksek puanla çıkan bir ürün. Fiyatina gelince maalesef biraz pahali. Temiz 2. El ürünlere bakilabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 30 Mart 2019; 11:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxi-Cosi Tobi ~1300TL.
    araçta isofix var ama anladığım kadarıyla kendi sistemiyle adac'tan iyi bir puan almış. bu ürüne yakın fiyatta güvenlik ve bebek konforu konusunda alternatif nedir.
    https://www.babymall.com.tr/urun/maxi-cosi-tobi-oto-koltugu-9-18-kg-a-mxc-001-nomad-black
  • şuan maxi-cosi oto koltukları kategorisinde joker web de indirim var. isofixli tobi 1599tl ye geliyor.

    Tüm ürünler için:https://www.joker.com.tr/kampanyalar/?campaignId=5647
  • Merhaba, çocuğum 6 yaşına geldi ve oto koltuğundan yükseltici ye geçtim. Ancak aldığım yükselticiyi arabanın koltuğuna sabitleyecek miyim, yoksa sadece çocuğu oturtup kemeri takmam yeterli olacak mı orda bilmediğim için ikilemde kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Oglum 4 yasina geliyor ve yakinda buyuk koltuga gecmemiz gerekecek.. 0-18 kg icin su an kullandigim koltugu , arayista olanlara tavsiye ederim (romer trifix)

    https://www.britax-roemer.com/product-support?pid=1760&

    Simdi 9-36 kg olandan ariyorum, gecmis konulari okudum, romer - beSafe veya cybex ‘in modellerinden birini dusunuyorum.

    Bu yas araligi icin onerileri olanlar paylasabilirse cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun hepsiburada oto koltuklarında yuzde 25 indirim var varmı önerebileceginiz bir model ??
  • Merhaba yeni doğacak bebeğimiz için Joie 360 I spin oto koltuğu aldık. Ama araştırma yapmadan karar verdik. Şimdi değiştirmek istiyorum çünkü bu koltuktan emin olamadık. Aklımda Besafe izi comfort x3 isofix veya Maxi cosi axissfix var siz hangisini tavsiye dersiniz. Koltukların biri 0-18 diğeri 9-18. Aldığımız koltuk kalsa mı yoksa değiştirsek mi bir türlü karar veremedik. Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim.
  • oto koltukları fiyatı surekli değişiyor maalesef.
    oto koltugu alırken adac testinden geçmiş olması şart mı? başka guvenlık testlerınden geçmiş ama adac testine dair bir sonuc yok.
    gecen gördugum bu koltuk cok hoşuma gitti. almayı dusunuyoruz. fakat 360 derece dönuyor olması sorun olur mu? yada adac testi sonucu yok gibi şeyler.
    tasarımı cok hoşumuza gitti acıkcası
    https://www.hepsiburada.com/yoyko-bear-donebilir-yatabilir-0-36-kg-oto-koltugu-isofix-sip-latch-kahverengi-pm-ailealtyyk013?magaza=Yoyko%20Turkey&wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-oto-koltugu-aksesuari&gclid=EAIaIQobChMIyvL0ko-B5QIVEU0YCh0P_AXUEAAYASAAEgJhFvD_BwE




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eftelya11

    Merhaba yeni doğacak bebeğimiz için Joie 360 I spin oto koltuğu aldık. Ama araştırma yapmadan karar verdik. Şimdi değiştirmek istiyorum çünkü bu koltuktan emin olamadık. Aklımda Besafe izi comfort x3 isofix veya Maxi cosi axissfix var siz hangisini tavsiye dersiniz. Koltukların biri 0-18 diğeri 9-18. Aldığımız koltuk kalsa mı yoksa değiştirsek mi bir türlü karar veremedik. Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim.
    Merhabalar,

    Ben de Joie 360 I Spin ve Besafe X3 Isofix i takip edip indirimine denk getirmeye çalışıyordum bu aralar. Joie yi beğenmeme sebebiniz nedir acaba?

    Besafe in yüksekliği ve ayak koyma bölmesi güzel geliyor. Joie nin ise dönebilmesi ve küçüğümüzün oturmayacağı zamana kadar ters oturabilecek olması... Size güven kaybettiren nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysbeaM -- 6 Kasım 2019; 12:52:20 >




  • Merhaba

    Benim kızım 4 yasina girecek, uzun yola cok gittigim icin oto koltugunu cok arastirdim, oncelikle 9-36 almak bana cok mantikli gelmedi, cybex 9-36 modellerinin icine cocugu koydum kucucuk kaldi , cocugun tam omurga gelisme doneminde bana kalirsa 9-18 koltuklar ideal.

    Cybex urunleri evet cok guvenli fakat bazi cocuklar icinde sıkılıyor ve oturmak istemiyor, bayagi cocuk varilirin icine koymussunuz gibi gidiyor, guvenlik ise tercihiniz cybex derim.

    Ben uzun suredir besafe izi x3 kullaniyorum, 3 kademe yatisi var ve cocuk uyurken yatirmak problem olmuyor( bazi urunler cocuk ustundeyken cok zor yatiyor) , alt bazasi yuksek oldugu icin cocuk ozellikle disariyi gordugu icin kendi oturmak istiyor, ben uzun suredir kullandigim besafe izi x3 den cok memnunum arkadaslar, hic arastirmadan alabilirsiniz. Benim urunum izofox siz tek farki emniyet kemerine bagliyorsunuz.

    Aracla 130 ile giderken kopege carptim, esim arka tarafta cocugun yanindaydi, koltuk 1 cm bile kimildamadi diyor, umarim faydali olmustur.

    Şusn bende 15-36 kg icin bir urun bakiyorum tavsiye varsa alabilirim, suan gozume carpan model ise besafe izi flex fiz i-size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, ana kucağı bakiyorum da iki model arasında kaldim yorum yapabilecek var midir
    ferrari beone 0-13kg
    Maxi cosi citi 2

    cok ağır modelleri eledim ne yazıkki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bugün yurtdışından Britax römer advansafix 4 m modelini aldım. Adac test sonucu iyi. Fakat türkiyede hiç bir mağazada satışı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Kızımız 12 aylık ve 9 kg. Oto koltuğu alacağız. Bütçe kısıtından dolayı ikinci el iyi bir model alalım dedik.

    Bugün bir ikinci el mağazasında Besafe Izi Comfort X3 Isofix ve Besafe Izi Combi X4 Isofix inceledik.

    Comfort X3 1400 Lira, Combi X4 1100 Lira. Combi X4 teşhir ürünü imiş. O yüzden daha iyi durumda. bir süre sonra öne dönük de kullanmayı planlıyoruz.

    Bu şartlarda hangisini tavsiye edersiniz?

    Teşekkürler.
  • Dün sorduğum soruya ek olarak iki koltuk daha ekliyorum.

    Biri Recaro Optiafix, diğeri Kiwy SPF1. İkisini de ADAC testinden iyi notla geçmiş. Recaro Optiafix 1500 Lira, Kiwy SPF1 800 Lira. Burada Optiafix daha önceden tavsiye edilmiş. Yaklaşık aynı özelliklere sahip olmasına rağmen Kiwy SPF1'in adı hiç geçmemiş. Kiwy SPF1'in ADAC puanı ve özelliklerine bakıldığında tam bir F/P ürünü gibi görünüyor.

    Yorumlarınızı alabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 20 Aralık 2019; 9:57:56 >
  • Merhabalar
    Biz oto koltuğu bakıyorduk 9-36'lık. Eşim e bebekte beğenip Chicco Youniverse Fix almış ama kapalı tuttukça iadesi var demişler. 1800 lira ödemişler.
    Sizce iade edip başka bir model almalı mıyım? Ve bu koltuğu kullanan varsa tavsiye eder mi? Adac testi sonuçlarını falan hiç bilmiyorum. Tavsiyeniz varsa açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Isofix konusunda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye için geldim.

    Aklımda 9-18 için besafe izi comfort x3 var. Galiba bu bazalı yani isofixli satılıyor.

    0-9 için alacağım ana kucağı besafe izi go yada britax römer primo olacak. Bunlara ayrıyetten baza mı almak zorundayım yoksa besafe izi comfort x3 ün bazası ile uyumlu olurlar mı ?
  • OzcanMetal kullanıcısına yanıt
    hocam britax römer primo aldınız mı acaba? memnun musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genckaptan

    Dusunenler için cybex pallas m fix önerebilirim. 9-36 kg dir. Iki oglumda kullaniyor. Biri 4.5 yasinda digeri 14 aylik. Önündeki aparat tum bedenini kapattigi icin kemerli ürünlere göre daha iyi koruma sagliyor. Ayrica yan darbelere karsi sag ve solda istebildigi zaman darbe siddetini azaltmaya yarayan 2 kademeli açılan koruma mevcut. Kaza testlerinden de en yuksek puanla çıkan bir ürün. Fiyatina gelince maalesef biraz pahali. Temiz 2. El ürünlere bakilabilir.
    merhaba
    ilk çocuğum :) için koltuk bakıyorum. bu işte kaliteli ve orta sınıf markalar neler ? kalitesini nasıl anlıyoruz ? kimi koltuklarda 0-30 kg yazıyor . yani yeni doğan çocuğa da oluyor mu bunlar ? daha 8 ay var gerçi ama şimdiden öğrenip bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.