Bildirim
Beats tarzı kulaklık.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Helal olsun. Bak vatandaş beats almak istiyor açıkça diyor, "tipi için alacağım, çok da pahalı, benzerini nereden bulurum."
Beats alacağım, sesi manyak güzel, dünyanın da en iyi kulaklığı zannedip almıyor. Gerçekten tebrik ediyorum.
Bence de tip önemli bu arada, kafa üstü kulaklık alacak olursam kesinlikle tipine bakarım.
Neyse hocam şöyle yapmalısınız bence; ebay.com
İlgili bölümü açın, solda fiyat aralığı girilen bir yer var, oraya düşündüğünüz maksimum fiyatı yazın.
Bir sürü çıkacaktır, çok fazla sayıda değişik model var, seçin. Amaç görüntüyse hiç memleket sınırları dahilinde uğraşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 7 Mayıs 2012; 23:13:13 > -
ath es7 var.
beyaz olanına göz atabilirsin.
sıfırı 180~200 tl yurtdisi sitelere bakabilirsin.
turkiyede 300 den asagi bulamazsin sanirim. -
shurenin benzer bi modeli war sahibindede bulabilirsin 145 tl... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal*
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Philips the construct'ın görünüşünü de beğendim.
Bu tarz birşey de olabilir aslında. Evde pek kullanmayacağım için görünüşe önem veriyorum.
Birde tek kablolu olursa sevinirim. Çift kablo çok karışık oluyor.
bunun fiyaqtı ne acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyhun1453
quote:
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Philips the construct'ın görünüşünü de beğendim.
Bu tarz birşey de olabilir aslında. Evde pek kullanmayacağım için görünüşe önem veriyorum.
Birde tek kablolu olursa sevinirim. Çift kablo çok karışık oluyor.
bunun fiyaqtı ne acaba ?
Araştırdım ama bulamadım. Bayağı bi yüksektir ama fiyatı. Örnek teşkil etmesi açısından koydum.
-
v moda crossfade e ne dersin?
bence evet dersin. -
bende gaming kulaklık almayı düşünüyorum iki haftadır araştırıyorum ve kulaklıklar hakkında acayip bilgi sahibiyim.Dışarıda kullanıcaksan ses yalıtımı üst düzeyde olmalı.Ses yalıtımı deyincede AKG markası bana göre inanılmaz ses yalıtımı konusunda.Hemde ürünleri gayet şık -
Tek çıkışlı beyaz bi kulaklığını gördüm AKG'nin ama hangi mağazalarda vardır acaba? -
k518le gayet şık bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu var çinden alabilirsin -
quote:
Tek çıkışlı beyaz bi kulaklığını gördüm AKG'nin ama hangi mağazalarda vardır acaba?
istanbulda oturuyorsan bakırköydeki marmaraforum alışveriş merkezindeki satürn mağazısında neredeyse tüm kulaklıkları elinize alıp deneyebiliyorsnunuz ve akg nin her modeli var deneyip de alabilirsiniz.Denemek bile zevkli -
quote:
Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan
quote:
Tek çıkışlı beyaz bi kulaklığını gördüm AKG'nin ama hangi mağazalarda vardır acaba?
istanbulda oturuyorsan bakırköydeki marmaraforum alışveriş merkezindeki satürn mağazısında neredeyse tüm kulaklıkları elinize alıp deneyebiliyorsnunuz ve akg nin her modeli var deneyip de alabilirsiniz.Denemek bile zevkli
Marmara Forum yakın bana. Gidip deneyeyim en iyisi. Teşekkürler.
-
İstiklal Caddesinde diilmi o mekan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demirören avm deki saturnede bakabilirsiniz ordada çok çeşit var.
Pc kulaklığı arayan arkadaş buna bakabilir popüler ve övülen bir kulaklık:http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-tactic-alpha-creative-sb-tactic-3d-alpha/productdetails.aspx?I_ID=54814
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklığın sesi azaldı
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklık tamiri
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- airpods orjinallik sorgulama
- sennheiser orpheus
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- soundcore sleep a20
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X