Şimdi Ara

Beats Solo 3 Pasif gürültü önleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuzda Antalya gittiğimde MediaMarkt AVM uğradım Teknosada gezerken demo kulaklık vs gördüm. Marka filan anlamam Beats Solo 3 Kulaklığı bir taktım ortalık acayip sesizleşti ilk defa gürültü önleyicili kulaklık denemem oldu yani tesadüfen. Demo müzik dinlerken yüksek ses ile dinlemeyi seven ben sesi mümkün oluğunca kısma gereksinimi duydum. Muhtelemen sessiz ortamdaki deneyimi görmek için Çok hoş du. Kurcalarken microusb kısmındaki düğmeyi gördüm çift tıklama ile gürültü önleme devre dışı kalıyor tekrar çift tıklama ile gürültüler gidiyordu. (Elbette zindan sessizliği değil ama mütkiş bir sessizlik gibi idi). Neyse
    N11 de bin kusur tl ye bunu görünce taksitle alabilirim vs düşüncesi ile youtube videolarında incelemelere bakayım derken..
    Solo 3 ün pasif gürültü filtreleyici olduğunu okudum. Bu pasif gürültü önleyici nedemek? Ben demodakinde düğme ile açıp kapatabiliyordum. Bu kafamı karıştırdı. Yoksa beats studio 3 mü dinledim bilemiyorum.. solo 3 ün resmini ve bastığım düğme aşağıdadır. Kulaklık süngerleri yumuşacıktı :)
    Pasif aktif gürültü önleme farkı nedir?
    Beats Solo 3 Pasif gürültü önleme?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.