Şimdi Ara

Beats hakkında bir soru ve karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beats solo hd ve ya mixr almayı düşünüyorum da yalnız başka arkadaşlarımdan duyduğuma göre o kadar parayla daha iyi kulaklık alabilirmişim.Yaklaşık 400 - 700 tl arası sadece müzik dinlemek için kulaklık arıyorum.

Bose,akg,beats,scheisser bunların arasında kaldım.Önerilerinizi yazarmısınız.Ne alabilirim bu parayla ya da alacağım beats'e değer mi ? Birde orjinal bir yerden istiyorum.Bana önerebileceğiniz İstanbul'da orjinal satan ve ucuz satan bir yer var mı ?

• o kadar bütçen varsa audio technica marka kulaklıklara bak... beats'in yarı fiyatından aza çok daha kaliteli kulaklığın olur. Beats daha çok zenginlerin aksesuar niyetine kullandığı bir kulaklıktır.
    ayrıca Bose, shenheisser, akg'nin de çoğu modeli beats'den iyidir.

aşağıdaki incelemede zenci arkadaşımız olayı gayet net anlatıyor... tabi aşağıdaki üst düzey stüdyo kulaklık. müzik çalarlar için daha uygun fiyatlı modelleri var audio technicanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirk Lee -- 25 Ekim 2012; 13:31:19 >

• diger markalar hakkında da öneri alabilirmiyim.
  • AKG derim ben... O kadar parayı dandik bi beats'e yatırma... 5 kuruş etmez bi kulaklıktır..
  • peki akg hangi model alabilirim 400 -700 arası önerilerin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaviorSoldier

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Monster-129506-Beats-Solo-HD-Control-Talk-OE-Siyah--BT900-00011-03/Ev-Elektronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000370016

bu nasıl sizce ?

Kardeşim beats Solo Hd beğeniyorsan darty de 499 tl daha sabah gördüm. Eğer studio modeli olsaydı kesin alırdım. Bence Solo ve Solo Hd modelleri gereksiz. Studio ve mixr sokakta kullanabileceğin düzeyde. Bir de pro ve pro detox modelleri var onlar daha büyük ama daha iyi ses verir. Mixr modelini almayı düşünüyorum bende.

• O webe ozel ama ben direk gidip alicam.Webden bisey almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.